Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK ON TRACK

IMG_1858.JPGGod morgon mina hjärtan och glad fredag! Är så himla gad för att jag äntligen kunnat börja träna Pole igen. Körde ett pass i söndags och ett igår. Var där på egen träning och så skönt att bara leka omkring ensam i ett rum med musik! Wohoo. Ursäkta den dåliga bildkvaliten men det är så mörk i Pole salen så det får duga. I alla fall känns det bra att vara tillbaka! Sedan måste jag också berätta att jag igår var hos min Zonterapeut Jeanette igen. Började gå hos henne för några år sedan och det var där min hälsoresa började mot en frisk mage. Jeanette har hjälpt mig otroligt mycket att komma på banan och jag kommer fortsätta gå hos henne forever känner jag! Kan verkligen rekommendera henne om någon är ute efter en grym Zonterapeut vilket kan vara bra om man har problem med magen, värk i kroppen eller är stressad –> Ni hittar henne HÄR.

Hörs snart igen och då kommer ett recept på nyttig fika upp lagom till fredagsmyset. Puss så länge, I

//English: Good morning sweeties and happy friday! Im so glad because I can train Pole Dance again! Wohoo! Trained Sunday and yesterday and it was so nice to just play around alone in a room with music! WohooSorry for the bad picture quality but it’s so dark in Pole studio. Anyway, it feels good to be back! Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida! Såg här i ditt inlägg att du rekommenderar Jeannete. Tyvärr så kan jag inte komma in på länken för att kontakta henne. Jag har själv problem med magen så jag skulle blir hemskt tacksam om du ville ge mig hennes telefonnummer eller mejl.

  Mvh Michaela

  michaela 2016-01-21 15:28:49
  Svara
  • Svar på michaelas kommentar.

   Ja Jeanette är fantastisk och du hittar henne här –>
   Tel: 08 – 612 79 20
   Mobil: 0704-97 54 13
   mail@zonakuten.se

   Hälsa från mig 🙂 <3

   idawarg 2016-01-21 15:45:30
   Svara
 • Okej tack! Min pt sa att det kan bero på att ja äter för lite och därför lagrar kroppen allt den får? Kan de stämma? Isf är min kropp skadad för livet eller den komma tillbaka o bli normal igen när ja får hälsosamma vanor?

  Ida 2015-06-05 12:14:31
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Ja det är svårt för mig att säga då jag skulle behöva se allt du äter och hur du tränar men din PT har ju säkert koll på det så be hen hjälpa dig med ett kostschema. Du kan säkert komma tillbaka till normat men se till att göra det så snart du kan. Kram Ida

   idawarg 2015-06-06 08:59:46
   Svara
 • Hej! Hur ska ja ta mig ur min jojo bantning jag går hela tiden upp och ner i vikt, ja mår jättedåligt, på fyra veckor tappade jag tre kilo muskler och ökade min fettprocent med 3 procent ? Kram

  Ida 2015-06-05 11:19:14
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida! Du behöver hitta en hållbar livsstil. Det värsta du kan göra är snabba dieter som du inte kan hålla. Börja byta ut ”onyttiga” saker mot bättre alternativ och gör ett mål i veckan bättre och börja träna. Kram Ida

   idawarg 2015-06-05 11:34:39
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt