Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FILA NOSTALGI

fila-tights-ida-wargfila-tofflor-1-ida-wargfila-tofflor-ida-wargfila-ida-warg

Tights – HERE // Slippers – HERE // Top – Monkey

God morgon mina hjärtan! Jag vet inte hur gamla ni är (jag kanske är lite äldre) men jag fick sådan sjuk nostalgi när jag såg dessa FILA kläder att jag var tvungen att klicka hem dem. När jag var liten så var Fila mitt absoluta favoritmärke och jag tyckte jag var så galet cool när jag hade dem på mig. Sedan försvann märket bara från Sverige men när jag fick syn på dessa tofflor och tights så kunde jag inte låta bli och ja älskar dem! Haha. Jaja nog pratat om det! Jag har lite ont i röva idag då jag var och körde ett härligt benpass igår. Körde front squats + massa maskinövningar. Har fått frågan om jag kan visa en av mina favoriter  ”squats i abduktor maskin” och jag tror jag har ett kort på den nu som är ok. Om det är ok så lägger jag ut den senare idag för ni måste testa den! Bränner sönder rumpan alltså 😀 Puss, så länge!

//English: Good morning my sweeties! I got such nostalgia when I saw these Fila clothing so I just had to buy it. When I was a kid Fila was my favorite brand and I felt so cool wearing my Fila clothes. Haha. Anyway my butt is so sore after yesterdays leg and butt workout. Did from squats + machine exercises. You ased me about the squat in abductor machine and I think I have a photo on it now hat is ok. If I have I will post it later today 🙂 Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Snygga! Jag mins verkligen Fila 🙂
  Är de i bomull som leggings eller är de lite kraftigare som träningstights? Är de för tunna och genomskinliga för att träna i?

  Fiffi 2015-06-08 21:40:30
  Svara
 • Tack för nostalgitrippen! Nog minns jag FILA allt… 😉

  Fröken 2015-06-06 11:16:42 http://www.namnlosblogg.blogg.se
  Svara
 • Sjukt snygg outfit, älskar toppen! 🙂
  http://liisalindstrom.blogg.se/

  Liisa 2015-06-04 11:21:31 http://liisalindstrom.blogg.se/
  Svara
 • Har du något bra tips på mat/livsmedel som är lättsmält?

  evelina 2015-06-04 10:09:14
  Svara
  • Svar på evelinas kommentar.

   Det beror på från person till person. Kokta eller ångkokta saker funkar fint för min mage. Så testa att koka eller ångkoka grönsaker, rotfrukter, fisk, kyckling mm. Råa grönsaker, nötter, stekt mat mm är ganska hårt. Kramis

   idawarg 2015-06-04 16:53:05
   Svara
 • Känner igen märket med relaterar det till bilar, är jag helt ute och cyklar kanske 🙂

  Hannah 2015-06-04 09:03:49 https://vanhannah.wordpress.com/
  Svara
 • Jag är ett stort fan av din matdagbok och har märkt att du äter mycket gröt. Skulle du kunna göra ett inlägg eller video om vilken gröt som är bra för vad osv?

  Vendela 2015-06-04 07:18:25
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt