Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THERE´S NO BETTER MAKE-UP IN THE WORLD THAN A SMILE

oral-b-white

Hej mina älsklingar! Vet ni vad det bästa och vackraste jag vet är? Jo ett vackert leende. Jag försöker faktiskt le så mycket jag kan varje dag. Att börja dagen med ett stort leende och säga ”Vilken underbar dag” gör faktiskt att hela dagen blir mycket härligare och man börjar med en bättre känlsa. Sedan brukar jag faktiskt le när jag löptränar. Att le under de tuffaste intervallerna gör det sjukt jobbiga lite mindre jobbigt. Haha, har ni inte testat så gör det 🙂 Jag älskar att omge mig med personer som ler mycket för det ger mig positiv energi. Kommer bli mycket leenden framöver då jag återigen ska göra ett samarbete med Oral-B där ni kommer ha chans att vinna galet fina priser. Wohoo! Kommer berätta mer om det framöver så stay tuned and smile 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida, ditt leende är så genuint och fint – gör verkligen jätte
  Mycket med ens utseende! Forsätt le vackra du 🙂 kram

  Freja 2015-06-04 08:20:08
  Svara
 • Love this for my teeth too!
  I really love your blog, would you mind checking out mine? 🙂

  http://ameliaanastazia.blogspot.co.uk

  Amelia Anastasia 2015-06-03 23:35:28 http://ameliaanastazia.blogspot.co.uk
  Svara
 • Hej Ida! Jag provade att göra dina chokladbollar idag. Dem var Supergoda! Dem var godare än dem vanliga med massa socker i.
  Jag hittade Ingen kokosolja. Var kan jag köpa det, finns det i en vanlig mataffär? Jag fick använda margarin vilket inte var så bra

  Alba 2015-06-03 20:12:33
  Svara
  • Svar på Albas kommentar.

   Ja de är så himla goda 🙂 Jag beställer min här http://www.vitamera.se/ref/idawarg/kokosolja-91.html Kramis

   idawarg 2015-06-03 21:12:19
   Svara
 • hej Ida! kan du tipsa om bra kvällsmellanmål? kan man äta en quinoariskaka med kalkon och en smoothie?:)

  Elsa 2015-06-03 19:35:08
  Svara
 • Jag tycker att du har ett riktigt fint leende, och jag vill absolut inte att du tar illa upp för min fråga för det är inte min mening. Men hur som helst – du har ju lite sneda tänder, och jag funderar på hur du känner för det? Jag har själv två väldigt sneda och spetsiga tänder, en på varje sida av framtänderna, och mår väldigt dåligt över det ibland. Jag begränsar mig själv eftersom jag är rädd att andra ska tycka att jag är ful när jag ler, vilket leder till att jag upplevs som stel. Jag vägrade tandställning som 13-åring (för då var man ju så otroligt cool) och nu är jag vuxen och en tandställning kostar 20 000-30 000 kr. Ibland vill jag ta steget och fixa mina tänder men sen tänker jag att tänderna är en del av mig och att jag är fin precis som jag är. Hur känner du kring detta?

  Mia 2015-06-03 19:24:34
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej Mia och bra fråga. Jag har alltid velat ha tandställning för mina tänder men har släppt det nu. Jag älskar att le och mår inte dåligt över mina sneda och spetsiga tänder. Jag har aldrig haft en tanke på att fixa dem men nu har jag flera vänner som gjort det och det blev jättefint så jag blev sugen men inget jag planerat att göra i dagsläget i alla fall. Jag vill inte promota skönhetsoperationer så men känner att man mår dåligt av en sak som går att fixa till ganska lätt så varför inte? Tänker man på att man har fula tänder varja dag och undviker att le bara för det så kanske det kan vara värt att fixa till. Kramis

   idawarg 2015-06-03 21:16:47
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind