Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NLY DESIGN BY VICTORIA TÖRNEGREN

collection-780x1024

Whole collection HERE!

God morgon mina finisar! Hoppas ni sovit gott? Jag vill börja denna dagen med att tipsa er om att kolla in min kompis Victorias nya kollektion för Nelly. Alltså WOW så snyggt allt är och wow så snygg Victoria är! Jag själv har klickat hem den DEN HÄR vita blusen och DEN HÄR svarta kavajen och är så peppad på att få hem dem! Nu ska jag käka frulle och sedan springa iväg på lite möten. Är så taggad på att träna idag då jag hade vilodag igår. I eftermiddag efter alla möten är klara så kommer jag nog köra intervaller. Börjar ju närma sig loppet jag ska springa och det märks på mina intervaller då de bara blir jobbigare och jobbigare :S Puh! Men men ska ladda upp med massa mat idag så jag är taggad i eftermiddag! Ha en fin dag så hörs vi snart igen! Puss, I

//Good morning my sweetherts. Hope you sleep well? I want to start this day to tell you to check out my friend Victoria’s new collection for Nelly. I just say wow what a beautiful collection! Now I will eat braekfast and then have some meetings. Later today I will run intervals. I need load with a lot of food today so I have a lot of energy for my intervals. Talk to you later. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag beställde också den blusen! Så fin! Vill du visa när du har den på dig sen?

  Bella 2015-06-02 19:55:38
  Svara
 • ÄLSKAR hennes kollektion! 🙂 SÅ mycket fint!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-06-02 13:04:40 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • springer du bara intervaller?:) isåfall har jag ett tips- lägg in ett lugnt och långt distanspass i veckan, öka lite försiktigt tills du är uppe på ca 14 km och spring dig inte helt slut 🙂 bygger både mke uthållighet som är direkt nödvändigt, och oxå självförtroende:) nu är det kanske iofs inte så långt till loppet(?) har lite dålig koll haha, men att lägga in ett sånt här pass minst 1 gång/v brukar vara toppen somsagt kanske du redan gör detta, förlåt isf vill inte låta som en viktigpetter haha, bara ett litet tips från en van tävlingslöpare
  kram <3

  thea 2015-06-02 08:11:08
  Svara
  • Svar på theas kommentar.

   Haha tack för tipset finis. Jag springer just nu 1 intervallpass + 1 ditanspass som trappas upp precis som du skriver. Började på 5km och denna veckan är det dags för 8km :S Men det känns bra att du skriver det för då vet jag att jag tränar rätt i alla fall 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-02 08:13:50
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind