Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOGA RETREAT THIS SUMMER

IMG_0887.JPG

God morgon mina hjärtan och glad lördag! Jag har precis kört 15 min yoga och nu sitter jag här med min frulle och drömmer mig bort. Jag måste bara berätta att jag och min pojkvän bokat världens härligaste resa i sommar och jag lääääängtar! Vi ska åka till ett slott i Frankrike med Yogiakademien. Wohoo det har varit min dröm så länga att åka iväg på en yogaresa så jag kan inte fatta att det är bokat och klart?! Även om juli känns långt bort så är det bara 1 månad kvar, wohoo. Ska ni resa något i sommar? Berätta? Puss, I

//English: Good morning my sweet hearts and happy saturday! Ive just did 15 min morning yoga and now Im eating my breakfast and dreaming away. I just have to tell you that me and my boyfriend just booked our dream trip this summer. We are going to a castle in France for a Yoga retreat with Yogiakademien. Wohoo its been my dream for so long and I cant belive we are going?! Are you going to travel this summer? Tell me? Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • If you wish for to grow your experience just keep visiting this site and be updated with the hottest news posted here.

  Svara
 • Jag ska dit veckan innan, verkar så mysigt!

  Olivia 2015-05-31 13:29:19
  Svara
 • Jag har nyligen varit i Dublin för första gången. Var där i 4 dagar bara men det var helt fantastiskt 🙂 Den 9/6 åker jag till Matera som ligger i södra Italien i en vecka, min pojkvän kommer därifrån och är där redan nu, han åkte i tisdags, ”fuskit” 😉 Sen i September så ska jag till Italien igen, då ska min familj vara med för första gången 🙂 Ska bli så kul 😀 Har sagt det förut men säger det igen ”Tack fina underbara Ida för din fantastiska blogg” 🙂 kraaaaaam påre

  Sofie 2015-05-30 18:49:06 http://sofieholmgren.myshowroom.se/
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Men å tack finis och det låter helt underbart med alla resor du ska göra. Njut på 🙂 Kramis

   idawarg 2015-05-31 13:43:39
   Svara
 • Hej Ida! Vilken härlig resa du har framför dig! Har två frågor till dig, hur kan man få in träning nu i sommar när gymmet inte blir så lätt tillgängligt då man ska spendera mestadels av tiden på en ö instockholms skärgård? Samt kan du visa ett grymt ryggtränings program som du brukar köra? Sen kom jag på en till grej, hur långa brukar dina pass vara? Kram på dig!:)

  Elsa S 2015-05-30 12:34:24
  Svara
  • Svar på Elsa Ss kommentar.

   Ja jag vet så himla härligt! jag här världens bästa tips på sommarträning. Följ min youtubekanal där du hittar massa grymma träningspass du kan köra vart du än är och fler kommer upp. – http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=idasfitness

   Du hittar även ryggträning på youtube och ska snart försöka lägga upp ett nytt 🙂 Kramis

   idawarg 2015-05-30 17:48:21
   Svara
 • Åh vad härligt med yogaresa! Vill också åka på en sådan resa någon gång. Jag ska till en ö Italien i sommar och yoga på stranden, nästan en yogaresa 😀

  Lilla P 2015-05-30 12:26:19 http://lillap.devote.se
  Svara
 • Jag ska flytta till USA i Juli! Bodde och jobbade som au pair i DC för något år sen, men nu ska jag till North Carolina och gå på college 🙂 Min pojkvän bor där så vi ska äntligen få bo tillsammans!! Sååååå excited 😀

  Emma 2015-05-30 12:05:49 http://emmaosterberg.devote.se/
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Men åå vad kul! Har alltid velat bo en period i USA så blev lite avis 🙂 Förstår att du är taggad 🙂

   idawarg 2015-05-30 17:49:59
   Svara
 • Hej Ida 🙂 Jag och pojkvännen ska till Miami i höst är det tänkt. Och du som har vart där har du tips på vad man absolut INTE får missa? Vi båda tränar mycket och gillar att äta hälsosamt så tips på nå bra gym kanske eller nån trevlig restaurang 🙂 Gillar inte att ligga still på stranden utan vi vill göra något. Tips om vad som helst vad gäller Miami helt enkelt 🙂
  Trevlig resa på dig!

  Yvonne 2015-05-30 12:04:35
  Svara
  • Svar på Yvonnes kommentar.

   Ja ni ska absolut träna på Equinox gym, så fint! Dock så är det dyrt. Vi köpte en spabehandling där och då fick man träna 3 dagar gratis. Det är bästa sättet att komma in på gymmet och sedan flirtade vi till oss en extra dag träning så testa det. Det fanns också ett surfhak som hade grym mat och massa acai bowls. Så gott och jag tror det hette Pura Vida. Annars så var jag ej så imponerad av Miamis utbud av mat. Eller jo det finns en ekologisk mataffär som heter Whole foods ni kan besöka och köpa massa gott + plocka egen sallad/mat till lunch. Sedan hyrde vi också cyklar en dag och cyklade runt på bechen vilket var supermysigt 🙂 Ha en grym resa! Kramis

   idawarg 2015-05-30 17:54:02
   Svara
 • Resa och resa.. Jag ska resa hem till Sverige igen efter sex månader i Paris, vilket inte känns ett dugg lockande. Separationsångesten här, haha. 🙁

  linnéa 2015-05-30 11:54:56
  Svara
  • Svar på linnéas kommentar.

   Åh jag förstår din feeling men det kommer säkert också bli bra. Vi håller tummarna att Sverige bjuder på en likadan sommar som förra året 🙂 Kramis

   idawarg 2015-05-30 17:54:46
   Svara
 • Låter fantastiskt och avslappnande, hoppas ni får det fint! Eftersom att sommarekonomin inte är säkrad så blir det nog ingen semester, hade gärna hälsat på mormor i Tel-aviv men vad ska man göra. Kommer att resa en del i mitt framtida jobb så får se det som en motivation att plugga färdigt sista året på mastern nu.

  Arw 2015-05-30 11:04:20
  Svara
  • Svar på Arws kommentar.

   Ja men vi håller tummarna för att Sverige bjuder på en magsik sommar. Ska också vara här mycket i år vilket känns magiskt 🙂 Kramis

   idawarg 2015-05-30 17:55:26
   Svara
 • Hej! Jag har en liten fråga. Jag jobbar som modell på deltid och tycker det är superkul. Jag är 173 cm och väger 54kg. Det betyder att jag är lite underviktig. Dock så har jag precis fått reda på att jag måste gå ner till 50 kg om jag ska fortsätta jobba som modell. Får de göra så? Ska jag gå ner? Jag vill verkligen inte sluta, men tycker inte att det verkar hälsosamt att gå ner mera! Superbra blogg förresten! Tack på förhand!
  Kramar
  /Anna

  Anna 2015-05-30 10:49:38
  Svara
 • Hej! Jag har en liten fråga. Jag jobbar som modell på deltid och tycker det är superkul. Jag är 173 cm och väger 54kg. Det betyder att jag är lite underviktig. Dock så har jag precis fått reda på att jag måste gå ner till 50 kg om jag ska fortsätta jobba som modell. Får de göra så? Ska jag gå ner? Jag vill verkligen inte sluta, men tycker inte att det verkar hälsosamt att gå ner mera! Superbra blogg förresten!
  Kramar
  /Anna

  Anna 2015-05-30 10:48:37
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna! Du ska absolut inte gå ner något! Det är inte värt det. Modellbranschen är hemsk och du ska inte anpassa dig ett dugg till den då den är riktigt ohälsosam. Stå på dig och är den du är och ta de jobb du får genom det. Fattar inte att det fortfarande är så i modellbranschen, de ligger så efter. Tänk på dig själv och accepterar inte modellbranschen dig för den du är så skit i den eller gå över och gör komersiella jobb. Kramis

   idawarg 2015-05-30 10:51:48
   Svara
 • Jag och syrran ska åka runt lite i Italien i 2 veckor och sen åker vi ”hem” till Ystad i skåne och möter upp våra föräldrar för 1 vecka i en stuga vid stranden! 😀 Jag längtar såååå himla mycket till det!
  Hoppas att ni får en grym semester tillsammans 😀

  Camilla 2015-05-30 10:06:23 http://camillanorman.se
  Svara
 • Woho! Når reiser dere? Skal faktisk dit selv! Lengter!

  Emma 2015-05-30 09:44:38
  Svara
 • Låter helt awesome! Brukar alltid ha vintersemester istället för sommaren så satsar på resor då mest men har iaf bokat in Faeroarna nästa helg, NYC i midsommar, Amsterdam (en av mina bästa vänner bor där) i juli, USA weekend i Juli, Hong Kong i augusti eller september och Matterhorn löparresa med kollegorna i augusti. Jag som skulle vara hemma i sommar…

  pilla 2015-05-30 08:13:21 http://runwayp.com
  Svara
  • Svar på pillas kommentar.

   Hahaha ja då är du fullbokad. Du ska inte haka till Thailand också i aug/sep på träningsresa med mig när du ändå är på g? 😉

   idawarg 2015-05-30 09:17:23
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind