Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LEG AND BUTT WORKOUT

leg-workout-ida-wargleg-butt-workout-ida-wargbentraning-ida-warg

Alltså nu börjar träningsvärken smyga sig på! Ajaj! Var på gymmet igår och körde fredagsfys och ett sjukt jobbigt benpass stod på schemat. Jag är så dålig på struktur så jag är inte en person som skriver ner vikter övningar osv. Tänker att jag ska göra det varje gång för att hålla koll men glömmer. Haha jag skulle behöva en assistent som är med mig överallt. Jag spottar ur mig bra ideer och tankar hela tiden men problemet är att jag sedan glömmer bort dem 😀 Jaja i alla fall så var passet igår så galet bra och kommer fortsätta köra det i några veckor till. Fick så bra kontakt med rumpan och det blir lättare och lättare för varje pass vilket känns magiskt. Under passet kom en man fram och sa så fina ord så jag blev rörd. Vad han sa kan ni läsa på min app i Mikz (Ladda ner HÄR). Men som jag sa i videon igår så är det många som kommit fram till mig den senaste tiden och det uppskattas verkligen. Så kul att få prata med er fina ni så fortsätt komma fram till mig om ni ser mig 🙂 Puss, I

//English: Yesterday I was at the gym for a leg and butt workout. I really love the combination of exercises and I will do the same program a few weeks more. I really get contact with my butt and it feels so good 🙂 You can see the whole workout below.

Warm-up 10 min crosstrainer

6 front-squats 35kg X 6

10/side lunges in smith X 4

12 hip lift with barbell 60kg X 4

12 squats in abductor machine 60kg X 4

Superset: 12 leg kick + 12 leg curl X 4

10/side leg press chins machine X 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Är det dessa skor? 🙂
  https://www.sportamore.se/produkt/77914-nike-wmns-lunarglide-6-f-vitrosa

  Heter dom Lunarglide 6? tyckte dom såg annorlunda ut på nätet än vad dina gjorde 😮

  Mikaela 2015-05-31 15:21:21
  Svara
 • hej ida!
  Jag undrar hur viktigt det egentligen är att få i sig proteiner i varje mål man äter? Är det mindre viktigt i mellanmål eller extra viktigt på kvällen?
  Jag tränar väldigt mycket, upp till 12h i veckan och äter proteiner till varje mål mat i form av kyckling eller fisk. (ej kvarg, ej kött) Men nu till sommaren tycker jag det är gott att äta mer vegetariskt och sallader med mer frukt och grönsaker. (Igår åt jag melonsallad med fetaost till kvällsmat) har ingen lust egentligen att äta proteinpulver vid sidan om heller.
  Tack för svar, du är en av mina störta inspirationskällor 🙂

  Moa 2015-05-31 11:39:44
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Det viktigaste hur mycket protein du får i dig sammanlagt och sedan ska man inte glömma bort att det finns protein i mer än bara kött, fisk, fågel. I fetaost har du massa protein tex. Jag äter många mål om dagen som är vegetariska. Igår åt jag tex havregrynsgröt med bär till frukost och smoothie på banan och acai till mellis och en kikärtsgryta till lunch. Det funkar toppen och äter du inte helt vegetariskt så behöver du inte oroa dig för proteinmängden om du känner dig pigg och frisk. Kramis

   idawarg 2015-05-31 13:02:21
   Svara
 • Jaa jag håller nog med han mannen som kom fram till dig på gymmet 🙂 Du utstrålar hälsa ända ut i fingerspetsen!

  Kram och ha en fin helg

  /Linda

  Linda 2015-05-30 21:49:35 http://www.cleaneatingbylinda.com
  Svara
 • Har du slutat med veckans recept?

  Elin 2015-05-30 21:06:40 http://www.goodandgreen.se
  Svara
 • Kan du skicka länk på dina fina skor 🙂 Vill ha lika!

  Mikaela 2015-05-30 19:26:12
  Svara
 • Vart har du köpt din fina tröja?: )

  Elina 2015-05-30 18:05:06
  Svara
 • Vad tycker du om proteinbars efter träning?? Hjälper det eller är det onödiga kalorier?

  Ebba 2015-05-30 17:26:15
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Det beror på vad du har för mål? De man köper brukar det oftast vara massa skit i så finns bättre alternativ. Vill du gå ner i vikt så behöver du inte äta något återhämtnigsmål utan räcker med vanlig mat när du kommer hem 🙂

   idawarg 2015-05-30 17:34:36
   Svara
 • Hej ida! Var kommer dina ursnygga tights från?

  Cattis 2015-05-30 15:59:37
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en superblogg 🙂 Har en fråga angående din matdagbok i Mikz, du äter ju alltid ett kvällsmål, hur långt efter din middag gör du det? Ungefär vilken tid? Eller gör du det direkt efter middagen? Försöker nämligen också få till ett kvällsmål på kvällen för att jag vill gå upp lite i vikt, men har problemet att jag ofta är rätt mätt efter middagen och jag äter ofta middag rätt sent då jag jobbar länge. Kram till dig!
  /Emma

  Emma 2015-05-30 14:58:40
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Det är lie olika men brukar ofta äta middag någon gång mellan 19-20 och sedan kvällsmat mellan 21-22 🙂 Om du vill gå upp så addera fett i all kost. Funkar toppen och så himla gott 🙂 Kramis

   idawarg 2015-05-30 17:39:45
   Svara
 • Hej Ida.

  Tack för alla härliga videos och tips! Jag har precis hittat dig och blivit inspirerad att ta tag i de där magrutorna!! Men framförallt att bli mer hälsosam och stark. Har startat en blogg (min första) för att dokumentera eventuella resultat och för att bli mer peppad!! Stor kram till dig!! /Jeanette

  Jeanette 2015-05-30 14:47:47 http://jaypii.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Hej Jeanette och tack snälla för din kommentar och välkommen hit 🙂 Vad kul att du tar tag i träningen! Då ser jag fram emot att ha dig med på alla mina veckans utmaningar framöver. Wohoo nu kör vi 🙂 Kramis

   idawarg 2015-05-30 17:40:41
   Svara
 • Hej Ida! jag har en fråga till dig, jag är en 15-årig tjej som tränar väldigt mycket löpning (5-7 pass i veckan). Jag tränar också tung styrketräning en dag i veckan. Jag vet att järn är väldigt viktigt för konditionen och jag tror att jag kan ha brist på järn. Jag äter nyttigt och väldigt sällan sötsaker. Jag har läst att ungdomar, tjejer och personer som tränar mycket har stor chans för järnbrist. Jag känner mig inte speciellt trött men är jag började dricka blutsaft kände jag mig piggare. Nu har jag istället köpt järntabletter men jag har hört att det inte är så bra atT ta järntabletter om man inte kollat det hos sin läkare. Jag känner inte att jag vill ta ett blodprov, kan jag äta tabletterna ändå? Kan järnbrist försämra konditionen mycket? jag tar multivitamintillskott också

  elnin 2015-05-30 14:15:49
  Svara
  • Svar på elnins kommentar.

   Hej Elin! Wow vad mycket träning. ja många tjejer har ofta järnbrist och det är inte farligt att ta tillskottet men man kan bli lite hård i magen av det bara. Du kan ju testa och känner du att du mår bättre så fortsätt. Om järntillskott blir för mycket fr dig så skulle rekommendera att istället ta multivitamin och multimineraltillskott + äta mycket mat som är järnrik.

   Järn – http://vitamera.se/ref/idawarg/holistic-jarn-116.html
   Multimineral – http://vitamera.se/ref/idawarg/multimineral-190.html
   Multivitamin – http://vitamera.se/ref/idawarg/multivitamin-201.html

   idawarg 2015-05-30 17:46:08
   Svara
 • Fredagsfys är bäst, inte en kotte på gymmet! Så tomt 😀

  Hannah 2015-05-30 14:11:31 https://vanhannah.wordpress.com/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt