Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOVE MY MAKEUP

ida-warg-smink

God morgon finisar! Jag sitter på flygplatsen och är på väg hem mot Sverige igen. Har haft det grymt men ska bli skönt att komma hem och landa lite en månad nu innan det är dags att resa igen. Men jag hoppas verkligen att ni har fixat bra väder till mig tills jag landar? 😉 I alla fall så ville jag så gärna visa er vilken snygg sminkning jag fick när jag var nere på Nellys pool party på Ibiza. Jag hade tagit jättemycket fina bilder men som ni vet så tappade jag ju bort minneskortet med alla bilder så det får duga med en mobilbild ovan. Vill verkligen tipsa om nude-paletten från Maybelline som de använde. Den är grym och jag köpte en egen sådan förra veckan så nu jäklar ska jag försöka få till lite snygga sminkningar framöver.

Nu ska jag gå igenom säkerhetskontrollen men har tidsinställt en video där jag pratar om magproblem, allergier och massa tips som kommer upp snart så missa inte det. Puss så länge, I

//English: Good morning sweeties! Im on the airport and on my way back to Sweden. Had a great time in Portugal but it will be so nice to get back home. Anyway I want to show you my beautiful makeup I´ve got at the Pool Party on Ibiza. Really want to tell you about the Nude palette from Maybelline they used. It is so good and I bought one my self last week so now I will try to do fancy make-ups by my self :S haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt