Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FIRST CRAZY DAY IN PORTUGAL

portugal-ida-warg-2ida-warg-portugal-3portugal-ida-wargportugal-1-ida-wargportugal-ida-warg-4

God kväll älsklingar! Nu är snart första dagen här i Portugal avverkad. Det har bannemej varit fullt ös! Tyvärr har jag så mycket jobba att göra att jag inte hinner ta surflektioner men kanske att jag hinner i slutet av veckan. Idag startade vi med att spela in videos på stranden med bikini mode. SÅ snygga bikinis och är så taggad på att via er resultatet. Det var bannemej inte lätt det det blåser så sjukt mycket. Att hålla ordning på hår, bikinis som flyger iväg, surfbräda mm var en utmaning. Haha, ni kan se på sista bilden att ett snyggt hår inte var det lättaste att få till 😀 Efter det blev det lunch följt av jobb framför datorn och planering av träningspass och efter det mer inspelning av träningsvideos och sedan körde jag stenhårt med mina tjejer som är här på träningsvecka. Wohoo. Så grymma och kan dela med mig av passen vi körde under veckan. Nu ska jag och tjejerna köra ett yogapass och sedan blir det middag! Ja ni hör ju vilken galen men sjukt rolig dag jag haft! Puss, I

// Good evening my sweeties! First day in Portugal has been really busy. Unfortunately, I have so much work to do that I do not have time to take surf lessons but perhaps I have time at the end of the week. Today we started to record videos at the beach with bikini fashion. Love the bikinis and cant wait to show you the result. It was not easy because of the blowing. Hair and bikinis where flying, you can see at the last pic of me 😀 Efter that I had lunch, working on my computer, planed workout schedul, more recording of workout videos and then I was training my girls who are here for one week training with me. Wohoo. I can share the workouts we do later this week. Now me and the girls are going for a yoga session and then dinner. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida! Min rygg har börjat se ut som om jag har en ätstörning. Jag har inte en ätstörning utan äter så jag blir mätt. Jag kan ta ungefär vad jag brukar äta. Skulle gärna ha lite tips på vad jag kan äta mer och vad jag ska ta bort. (Kan inte vara proteinpulver och sånt då mina föräldrar är strikt emot det)
  Frukost: 2dl havregrynsgröt, 1/2 dl alpro kokosmjölk & 1 kokt ägg.
  Lunch: Eftersom jag går i skolan så äter jag ofta skolmaten, men jag äter oftast det vegetariska vilket brukar vara någon gratäng eller biffar + MASSA grönsaker.
  Middag: Ofta fisk, typ lax eller torsk. Igår åt vi dock pölsa med stekt ägg vilket inte händer ofta. Idag ska jag äta kokt lax och kokta grönsaker med 30g fetaost.
  Mellis: Brukar vara en frukt, äpple, eller typ keso.
  Träning: Har inget gymkort så tränar hemma. Brukar träna lite magövningar, armar, ben & springer även ibland.

  Lisa 2015-05-19 06:54:50
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Känner du att du blivit för smal så ät bara mer av det du redan skrivit. Du behöver inte räkna några kalorier och heller inte tänka så mycket utan bara ät och träna på. Kramis

   idawarg 2015-05-19 16:27:26
   Svara
 • Har du en till instagram som heter @idanystromx? Hittade den nyss men de kändes inte som du! Massa bilder på dig dock…

  Hoppas ni har de toppen i värmen!

  Lovisa 2015-05-18 20:41:35
  Svara
 • Ida! Vad gör man om man inte har någon hunger? Jag har inte haft det de senaste veckorna. Inte ens efter jag sprang 1 mil på under 50min. En timme efter avslutat pass var jag fortfarande mätt. Min mage kan låta ibland, det låter som att den kurrar men jag känner mig inte hungrig. Jag mår bara illa hela tiden och spyr/får sura uppstötningar hela tiden. Alla säger att man ska lyssna på sin kropp. Men om kroppen säger att den är mätt? Jag äter fortfarande men varje tugga är ångest eftersom jag inte är hungrig.

  Anonym 2015-05-18 20:10:58
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Jag tycker du ska gå till läkaren och kolla om något kan vara galet med dig. Man måste äta så ät i alla fall och kolla upp vad som kan vara fel? Kramis

   idawarg 2015-05-19 16:29:50
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt