Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TAPPAT MINNET :(

janni-deler-nelly-airlinesDSC_2810IMG_7934.JPG

Bild från Janni och från min telefon.

Alltså typsikt! Jag skrev ju tidigare att jag skulle fixa alla fina bilder från kameran till er men… när jag ska ta upp min adapter med minneskortet i så är den borta. Jag laddade över alla filmklipp på flyget igår och måste ha glömt den där 🙁 Bu! Jag som var så taggad på att fixa bilder! I alla fall så har jag filmklippen på datorn vilket är mycket roligare så ska klippa ihop en grym film till er från hela resan tills i eftermiddag istället så ni får se hur det var på riktigt! Så glöm inte prenumerera på min youtube HÄR och så får ni nöja er med mina telefonbilder ovan så länge. Hörs snart igen då! Puss, I

//English: Typically! I wrote earlier that I would fix all the photos from the camera to you but … when I forgot my adapter with the memory card on the plane. I loaded over all the movie clips on the plane yesterday and must have forgotten it there 🙁 Anyway, I have the video clips on the computer, which is much more fun 🙂 I will make an awesome video to you instead so you can see how it was for real! So do not forget to subscribe to my YouTube channel HERE. Stay tuned! Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Heej!
  Har inget med inlägget att göra men men.. Tränar rumpan ganska mkt (vill ha en stor haha) men jag vill inte ha större lår och ben. Kanske låter konstigt, men har nog en tendens att det lägger sig där hos mig. Finns det ngn övning som bara tränar rumpan? Gör redan mkt donkey kicks, hip bridge och den som du har visat tidigare som din favorit 🙂 gör inte mkt squats för har tyvärr problem med knäna. Tack för en bra blogg med snabba svar och grymma tips!

  Kram Olivia

  Olivia 2015-05-10 22:58:59
  Svara
 • Hej Ida! Jag går i planer om att börja äta lchf. Vad tycker du om lchf? Tror du på det? Kram

  rjk 2015-05-10 15:28:53
  Svara
 • Vart är din snygga bikini ifrån?

  Filippa 2015-05-10 14:06:40
  Svara
 • Hatar sånt! En gång så tog jag 3000 selfies med systemkameran, och dom blev awesom allihopa. Sedan när jag skulle ladda in dom på datorn försvann dom?! Jag grät nästan (haha) och var tvungen att formatera skiten, sen dess dubbelkollar jag alltid när jag ska fota att minneskortet är ”i form” 😉

  Tula 2015-05-10 13:20:53 http://www.tulas.blogg.se
  Svara
  • Svar på Tulas kommentar.

   Haha åh så typiskt! Var så himla nöjd över alla bilderna så blev så himla besviken. Håller tummarna för att de hittat det och att jag kan få tillbaka det imorgon 🙂

   idawarg 2015-05-10 17:34:40
   Svara
 • Wow, vart är stjärnglasögonen från? Coola! 😀

  L 2015-05-10 12:35:29
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Ja visst är de. Nelly hade med sig massa coola glasögon så de är där från 🙂

   idawarg 2015-05-10 17:33:35
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind