Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SO MUCH INSPIRATION

IMG_7927.JPGIMG_7929.JPGIMG_7928.JPGGod morgon mina hjärtan! Nu har jag tagit ikapp lite sömn efter en galen resa till Ibiza. Ni som följt mig på snapchat (idawarg), instagram och Mikz har ju fått se massa filmer och bilder redan. Har även hela kameran full så ska sätta mig ner nu och kolla igenom och lägger ut en bildbomb här i bloggen om en stund. Men först måste jag berömma er. Så kul att kolla #wargpower varje vecka och följa er utveckling i träningen. MEN även sjukt kul att se att ni även blivit grymma på att fota. Flera har frågat hur man får med sin bild här i bloggen och här kommer lite tips. Ta fina, ljusa, skarpa och/eler roliga bilder. Varje vecka väljer jag mina favoriter ur hashtagen #wargpower på instagram och postar här så vill man följa någon ovan så kolla taggen på insta. Tack för att ni delar med er ♥ Nä nu ska jag fixa med bilderna! Hörs om en stund igen! Puss, I

//English: Good morning my sweet hearts! Now I have taken up some sleep after a crazy trip to Ibiza. Those of you who followed me on snapchat (idawarg), instagram and Mikz’ve seen lot of movies and images already. I also have the whole camera full with pictures and videos so will look through and post sme pictures later today. But first I must commend you. So fun to check #wargpower every week and follow your progress in your training. BUT even so fun to see that you also become so good photographers. Several people have asked how to get your picture here in the blog, and here are some tips. Take nice, bright, sharp and funny pictures. Every week I choose my favorites from the hashtag #wargpower on instagram and post here so if you want to follow someone above you check the tag on insta. Thank you for sharing ♥  Now I will fix the pictures! Talk to you later! Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • hej ida. har du inga roliga tips och recept på hur man bakar proteinbars? är sugen på att testa att göra några hahaha. jätte fin blogg 🙂

  stina 2015-05-10 20:33:28
  Svara
 • Hej Ida! Det är så roligt att läsa din blogg med bra tips och kul att du svarar på frågor.
  Jag har en fråga. Det är så att oavsett vad jag äter och tränar står jag still i vikt. Går varken upp eller ner. Försöker äta nyttigt och lite mindre för att se någon skillnad men det är utan resultat. Jag tränar både styrka och kondition några gånger i veckan och har alltid tränat mycket men ändå händer ingenting. Skulle vilja bli lite mer tonad med synligare muskler, har du några tips på hur jag ska gå till väga?

  Elsa 2015-05-10 08:47:18
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Oj det är svårt att säga då jag skulle behöva se en översikt på din träning och kost. Det låter som du behöver göra en förändring. Fungerar din mage perfekT? Om inte så skulle jag börja där. Äter du något du är överkänslig mot? Har du balansa i vitaminer/mineraler? Kan du ändra din träning och utmana kroppen mer? Kroppen vänjer sig lätt vid samma träning. Om inget funkar skulle jg verkligen råda dig till att anlita en bra PT som kan hjälpa till. Kramis

   idawarg 2015-05-10 09:47:27
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Min magen fungerar inte alls bra och har inte gjort under en längre period. Håller på att utredas oh tror att det är IBS eller liknande. Då ska jag kanske inte ge upp än då med träningen? När magen blir bra kanske resultaten kommer! Tack så mycket för svaret! Kram

    Elsa 2015-05-10 12:21:54
    Svara
    • Svar på Elsas kommentar.

     Ok jag förstår precis. Har själv tampats med den där jäkla magen. Träningen ska du absolut inte ge upp utan försök få orning på magen istället. DEt kan ta tid så ha tålamod. Jag har spelt in en video med tips som kommer i veckan så håll koll på min youtube. Kramis

     idawarg 2015-05-10 18:00:03
     Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind