Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSVÄRK OCH RYGGPASS

nike-ida-warg2nike-ida-wargnike-ida-warg-1Tights – HERE // Tröja – Den får man om man anmäler sig till Nikes lopp 27 juni och anmäler sig till mitt #teamstadium. Läs mer om hur ni anmäler er HÄR.

God morgon mina älsklingar! Jag har sådan sjuk träningsvärk både i ben/rumpa och rygg. Puh alltså det känns att man lever 😀 haha men det är underbart! Igår hängde jag i Kungsan och spelade in ett nytt avsnitt om löpning till min youtubekanal. Prenumerera på den HÄR. Efter det gick jag till gymmet och körde ett ryggpass. Var tvungen att ta det försiktigt då min axel är lite öm i ledkapseln och stabil. Testade göra en chin men jag kände direkt att det var bäst att vänta med det så körde marklyft och latsdrag istället. Sjukt roligt pass och ni hittar hela nedan. Idag blir det möten och sedan ska jag till gymmet och springa schemat jag la upp igår i videon i inlägget nedan. Sjukt roligt löppass som jag tycker ni ska testa 🙂 Ha en fin dag så hörs vi senare finisar! Puss, I

//English: Good morning sweethearts! My legs/butt and back is so sore! Puh, but I love it! Yesterday I recorded a new movie to my youtube channel. Subscribe HERE. After that I wnet to the gym for a back workout. My shoulder is still a bit sore after my injure last week so I did not dare to do pull-ups so I did deadlifts and lat-pull down instead. Very fun workout and you find it below. Today I will go on some meetings and then to the gym for run intervals. You find the interval program in the video in the post below. Really fun, you should try! Have a nice day and talk to you later! Love, I

10 min warm-up crosstrainer

15 deadlifts 40kg X 4

10 lat pull-down wide grip X 3

Superset: 10 One arm lat pull down cable cross + 12 out rotation rubber band X 3

Superset: 10 core rotation cable cross + 15 crunch half ball X 3

Supeset: 12 ”jorden runt” + 8 headstand crunches (you can see a video in my app in Mikz. Download HERE) X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Du verkar vara en så otroligt härlig person, all cred till dig!

  Minna 2015-05-07 20:35:31 http://www.mittkokoshjarta.spotlife.se
  Svara
 • Vad menar du när du säger chins? Handflatorna mot dig eller bort från dig? Alla säger olika på pullups/chins

  Lisa 2015-05-07 15:09:06
  Svara
 • Hej Ida! Har så svårt att hålla balansen och inte gå över styr med kost och träning. Jag tränar ca 5 gånger i veckan med en blandning av cardio och styrka, och jag lyckas bara få i mig ca 1400 kcal per dag.. Jag är så psykiskt påverkad av mat att jag nu mår illa fysiskt varenda gång jag äter. Hur gjorde du? Hur gör man för att hitta balansen?
  Kram och tack för en fin förebild!

  Julia 2015-05-07 14:51:35
  Svara
 • Hej Ida! Jag ramlade av min ponny i måndags och slog i ryggen ganska rejält, gör fortfarande ont, inte konstant men i vissa ”ställningar”. Min fråga är om du tycker jag kan träna? Har lite ångest då jag inte har tränat på 7 dagar och känner mig så ofräsch 🙁

  Lisa 2015-05-07 14:46:44
  Svara
 • När presenteras vinnarna av Soc/Stadium-tävlingen?! 😀

  Li 2015-05-07 11:57:29
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en grym blogg och jag älskar verkligen dina recept, har börjat följa dig på mikz med 🙂 Har letat och letat efter recept som kan vara bra som en ”liten frukost” och tänkte om du kanske har några tips. I sommar kommer jag jobba hela sommarn och inte ha så mycket tid för träning så jag tänkte jogga till jobbet några dagar i veckan för att sedan äta frukost där, dock älskar jag frukost på morgonen och känner att jag behöver äta något litet innan? Eller är det bättre att ta en joggingtur på ca 40 min på tom mage direkt? Supertacksam för några tips. Stor kram

  Madeleine 2015-05-07 10:47:42
  Svara
 • hej Ida! jag har jätteproblem med magen och kommit fram att jag är överkänslig mot gluten och mjölkprotein. jag undrar lite vad man kan äta som är mjölk och glutenfritt, kan man tex äta halloumi och feta ost, fårost osv? sen har du något tips på mjölk och glutenfri middag som är vegetarisk med exempelvis kikärtor?
  kram på dig:)

  Elsa 2015-05-07 09:29:27
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej Elsa! jag har exakt samma problem som dig och utesluter sedan en tid tillbaka både mjölk & gluten. Halloumi och fetaost är typ det bästa jag vet och som tur är så finns det dom som är gjorda på bara får & get mjölk! Jag brukar köpa den ekologiska halloumin från Fontana 🙂 Så kolla bara på förpackningarna vilken som står ”får & get mjölk” på!

   Tänkte även ge dig ett tips på en jättegod lunch/middag som jag faktiskt sitter och äter just nu haha, med både kikärtor & fetaost! Bara att blanda grönsallad (t.ex ruccola, spenat, grönkål), rivna morötter, äpple, kikärtor & fetaost! Kan nog vara gott med lite valnötter på också! Gör sedan en dressing på rapsolja, äppelvinäger, salt, peppar, honung & vitlök och ringla över! Klart! Vill du inte ha vegetarisk kan du ju bara lägga till stekt kyckling eller lax 😀 Supergott!

   Sofie 2015-05-07 13:38:59
   Svara
   • Svar på Sofies kommentar.

    åå tack så jätte mycket Sofie!! men är det mjölkprotein i fetaost? för kan inte äta laktosfritt heller, utan allt med mjölk gör magen uppsvullen och får ont

    Elsa 2015-05-07 13:54:22
    Svara
 • Så himla kul med dina videos 😀

  Jessica 2015-05-07 07:43:03 http://lifetale.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt