Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SMOOTHIE BOWL AFTER WORKOUT

smoothie-1-ida-wargsmoothie-hallon-ida-warghallon-smoothie-ida-wargGod kväll! Sitter här svettig i soffan och äter min sjukt goda smoothie bowl. Har stressat runt hela dagen då det har är så sjukt mycket att fixa med. Känns som att maj kommer vara någon slags slutspurt innan allt bara kommer dö i juni. I alla fall så är jag glad att jag hann med mina löpintervaller och det var så jäkla gött att bara få släppa allt i 45 min och bara kuta av sig! Nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba mig för om 40 min ska jag vara hos Ludmila på spray tan då jag inte vill se ut som ett lik imorgon på pool partyt.

Ha en fin kväll och är kommer receptet på min dunder smoothie: 1 banan, 1 dl frysta hallon, spenat, 1 skopa proteinpulver, 2 msk aloe vera, 2 tsk glutamin, 1 tsk maca pulver, vatten. Toppa med hampafrön, solrosfrön, mullbär, kakaonibs och kokosflingor.

//English: Good evening! Right now Im sitting in my sofa all sweaty and eating my smoothie bowl. Ive been stressing around all day but Im so glad that Im caught with my run session. It was so nice to let go of all thoughts for 45 minutes and just run. Now its time to shower because about 40 min I will be at Ludmilas for a spray tan. Have to get a tan for tomorrows pool party. Have a nice eveninga and here is a recipe on my super smoothie bowl:  1 banana, 1 cup frozen raspberries, spinach, 1 scoop protein powder, 2 tablespoons aloe vera, 2 teaspoons glutamine, 1 teaspoon of maca powder, water. Top with hemp seeds, sunflower seeds, mulberry, cacao nibs and coconut flakes.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kul att du använder Aloe Vera! Har du testat Forevers ekologiskt odlade, handskördade, färskpressade Aloe Vera? http://myaloevera.se/majaskitchen/sv/shop/product/aloe_vera_gel Har funnits sedan 1978. Hör av dig om du vill testa en dunk! 🙂
  Ha en skön söndag!
  Kram Maja

  Maja 2015-05-10 09:07:12 http://majaskitchen.se
  Svara
 • Skulle också vilja ha recept med mycket protein, och ett bra ryggpass man kan köra hemma utan vikter, skivstång mm.

  Lisa 2015-05-08 11:02:16
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en ganska fin kropp enligt mig, men över min rygg ser jag ut som ett benrangel/ätstörnings likt. Hur ska jag göra för att bygga muskler så att inte ryggraden ska synas så TYDLIGT? Har ingen ätstörning eller så. Snälla hjälp!

  Lisa 2015-05-08 10:55:00
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har en fråga kring kosten före och efter träning. Jag har noll koll på vad som är bra att äta!?
  Jag kör både styrka och kondition. Tacksam för svar! 🙂

  Sjukt bra blogg btw, du ger dundertips! ;P

  Viktoria 2015-05-08 09:28:17
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt