Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ INTERVALLPASS LÖPNING

Ni har efterfrågat roliga löpintervaller så därför så fixar jag självklart det 🙂 I videon nedan kommer ett sjukt bra och roligt löp intervallpass som min löpcoach Jessica lagt upp till mig. Jag har fått många frågor om den rosa tröjan och vill pusha lite extra för den då den är helt magisk! Den är i seamless och så skön och sitter som ett smäck 🙂 Ni hittar den HÄR.

(Video i samarbete med Stadium)

Tröja – HÄR // Tights – HÄR // Skor – HÄR

//English: Video in swedish. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Ida! tänkte bara först säga att din blogg är grym och väldigt inspirerande!!
  Jag undrar bara om du brukar köra med några speciella låtar eller något annat? eftersom att jag själv kan tycka att det är väldigt jobbigt och vet inte riktigt hur jag ska kunna ha koll på tiden då jag springer, har du några tips? Kram!

  Carolina 2015-05-08 21:32:49
  Svara
 • Hen Ida, vad är skillnaden på tempohöjning och högt tempo?:) högt tempo förstår jag men tempohöjning innebär det att springa fortare och fortare i 30s? Kram

  Emma 2015-05-07 23:10:00
  Svara
 • vem vann de superfina kläderna från stadium på instagramtävlingen? 😀

  Jessica 2015-05-07 19:52:56
  Svara
 • Hej underbara Ida!
  Dessa intervaller måste jag bara testa 😀
  Men är det någon vila mellan varven eller kör man på direkt?

  Kramisar!

  Sanna Bohman 2015-05-07 08:05:06
  Svara
 • Hej fina Ida! 🙂 Jag har en fråga, hur ofta tränar du core? Tack för grym blogg! Kramis!

  Stina 2015-05-06 20:45:46
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej finis! Jag tränar inte så ofta core för sig, (kanske 1 gång i veckan) men jag ser till att spänna magen i alla övningar jag gör så magen får den träning som krävs i tex squats, marklyft utfall mm. Kramis

   idawarg 2015-05-06 20:57:08
   Svara
 • hej!! Vill bara säga att jag såg dig i Kungsträdgården idag under din photoshoot då vi va på klassresa i Sthlm, ville hälsa men vågade ej störa.
  Kramkram

  Nathalie 2015-05-06 19:56:51
  Svara
 • Hej Ida 🙂 Fasiken också har haft ont i vänster knä in på sidan – har blivit svullen litegrann tom. Går mycket på jobbet trappor mm. ligger på knä också ibland. Kan jag ”träna bort” det?? Tränade i förra veckan (cykling promenad, pilates igår då blev det värre med jobb och allt. Har du aning om vad jag kan göra? Tack för din fina blogg med allt vad den innehåller. Kramar Marita;)

  Marita 2015-05-06 17:10:42
  Svara
  • Svar på Maritas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla 🙂 Det kan vara så mycket med knäna så jag rekommenderar att gå direkt till en sjukgymnast som kan kolla på ditt knä irl. Denna kan hjälpa dig med behandlig och rehab. Kramis

   idawarg 2015-05-06 20:59:49
   Svara
 • Hej Ida! jag har en fråga om sötningsmedel.. Jag försöker äta lite striktare nu inför sommaren men använder istället en del sötningsmedel.. har hört från en del att det absolut inte är bra i stora mängder och det försurar kroppen? och att det bildas till metall.. tycker det är svårt att sluta när man börjat typ.. Kram och tack för bra blogg!

  Julia 2015-05-06 17:07:24
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Ja jag har också ätit alldeles för mycket sötningsmedel i mina dagar och min kropp mådde ej bra av det. Jag skulle råda dig till att skippa det och söta med frukt och bär istället. Kramis

   idawarg 2015-05-06 21:00:43
   Svara
 • Det går inte att klicka på länkarna till kläderna. 🙁

  Sofie 2015-05-06 16:51:31
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind