Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS BENPASS

benträning-ida-warg

God morgon älsklingar! Är uppe med tuppen idag för att gå till världens bästa naprapat! Hon har verkligen räddat mitt liv eller i alla fall min axel. Haha. För en vecka sedan kunde jag inte ens röra varken axel eller arm men nu funkar den nästan normalt. Är lite öm i den fortfarande och har inte vågat köra varken rygg eller Pole Dance ännu men nästa vecka kanske. Så bor ni i Stockholm och vill ha tips på en grym naprapat så gå till Kjersti!

I alla fall så var jag på gymmet igår och körde ben. Blir mycket benpass nu när jag inte kan träna överkroppen men det gör inget för det behövs. Ser redan skillnad på min rumpa som växt till sig lite, wohoo! Alla de här maskinövningarna gör susen! Nedan kan ni se hela passet jag körde igår. Nepp nu ska jag ta en power walk till Kjersti. Vi hörs senare vänner! Puss, I

//English: Good morning sweeties! Is up early today to go to the world’s best naprapath! She really saved my life, or at least my shoulder. Haha. A week ago I could not even move either shoulder or arm but now works almost normally. It´s still a little sore and has not dared to train back or Poledance yet but next week maybe. Anyway, I was at the gym yesterday and trained legs and butt. I do a lot of leg workouts now that I can not train the upper body but it´s just good because I need it. I can already see a difference on my butt that has grown a bit, wohoo! All these machine exercises is working! Below you can see the entire session, I did yesterday. Now I’ll take a power walk to Kjersti. Talk to you later! Love, I

10 min crosstrainer warm-up

10 front squats barebell x 5

12/side bulgarian lunges kettle bells 10kg X 3

12 hip lifts with bare bell 60kg X 4

Superset: 10 leg extensions + 12 leg curl X 3

15 squat abductor machine X 4

12/side one leg leg press X 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag har ett problem som jag skulle vilja ha hjälp med. Detta är ett problem jag haft i flera år som tynger ner mig som får mig att må dåligt. Mitt problem är min stora men svåra relation till mat. Jag har haft många upp och nedgångar de senaste åren och på grund av att jag tröstäter (och i samband med det ibland hetsäter)så går jag upp och ned i vikt mycket. Jag vet inte hur jag ska få en kontroll på detta. Nu menar jag inte att jag ALLTID tröstäter och äter ”dåligt”. Tvärtom så är jag mycket medveten om hälsosam livsstil, vet hur man gör liksom, och äter bra de flesta dagar i veckan tills dessa perioder kommer. Jag vet att tröstätande är en av många ”naturliga reaktioner” som kan ske när man går igenom jobbiga perioder, men jag vill inte reagera på detta vis. För trots att jag nu börjar ta mig ut det jobbiga så hänger den jobbiga relationen till maten fortfarandet kvar. Allt är okontrollerat och oplanerat, och jag vet inte hur jag ska lyckas få bort detta tröstätande. Snälla hjälp mig!

  Lisa 2015-05-05 15:13:07
  Svara
 • Hej ida!
  Vilken storlek har du i din gula nike tröja som är långärmad? Den här:
  http://www.stadium.se/sport/lopning/loparklader/202693/nike-w-element-hz?SelectedProductUUID=hj3CROin1RUAAAFJ0u4aOD9n#
  Tacksam för svar är så osäker på vilken storlek jag ska ta 🙂 Kram du är bäst <3<3<3

  Stephanie 2015-05-05 15:10:17
  Svara
 • Hej Ida! Ramlade av min ponny igår och slog i ryggen ganska rejält. Har inte ont konstant men i vissa ”ställningar” gör det ont, vet inte om jag vågar träna då jag är rädd att nånting ska ”gå fel”. Tycker du jag kan träna? Ska hoppträna min ponny ikväll så får se hur det går, gör inte de nå ont ksk jag tränar imorgon. :/

  Adina 2015-05-05 14:43:57
  Svara
  • Svar på Adinas kommentar.

   hej fina du och aj vad synd! Jag tycker du ska avakta med träningen tills du kollat upp din kropp hos en sjukgymnast. Kontakta en så snart du kan. Kram Ida

   idawarg 2015-05-05 19:00:55
   Svara
 • Ida, har du sett ItGirls? vad tycker du? 🙂

  Lisa E 2015-05-05 12:56:56
  Svara
 • Hejsan Ida!
  Tack för väldigt inspirerande och välskriven blogg..:) Nu har jag två frågor till dig angående vilopuls och fysisk aktivitet.
  Vilopulsen är mycket lägre än maxpulsen (vilket man såklart märkt när man tränat hehe) men hur påverkas vilopulsen av träning och varför?
  Så undrar jag vilka positiva hälsoeffekter som finns med fysisk aktivitet då jag vet att det är väldigt många men svårt att hålla reda på alla positivagrejer som träning och annan aktivitet för med sig. Alltid kul att bli lite extra peppad inför ett träningspass när man vet vad träningen kommer ge kroppen.
  Kram Fanny

  Fanny Smeds 2015-05-05 12:03:46 http://nouw.com/fannysmeds
  Svara
 • Hej Ida! Måste bara fråga, tröttnar du aldrig på att äta grönkål, halloumi, fetaost och rödbetor? Haha kram!

  Jenny 2015-05-05 10:29:52
  Svara
 • Grymt bra jobbat, så fin bild på sig också.
  Jag körda också ben och rumpa igår.

  Diana D (La Madre) 2015-05-05 09:28:35 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt