Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BODPOD FETTMÄTNING

bodpod-ida-warg smiddag-ida-warg smidddag-1-ida-warg söndagsmiddag-ida-warg söndgagsmiddag-1-ida-warg

Hej mina älsklingar! Så här såg min söndag ut igår. SÅ himla trevligt! Som jag berättade så var jag på fettmätning igår på Pauluns NäringsCenter. Jag har tidigare testat kaliper och någon konstig våg men de stämmer inte exakt. Jag vill ju veta hur min kropp mår innifrån och ut dvs. fettprocent både på insida och utsida och då är det en BodPod mätning som gäller. Det var hur smidigt som helst och hela proceduren tog inte mer än 15 min. Fick sitta i lilla ägget i 3 X 40 sekunder och sedan fick jag mitt resultat. Har tidigare haft lite för låg fettprocent och ni som följer mig vet att jag försökt gå upp i vikt eller egentligen upp i fettprocent vilket har gått toppen! Nu ligger jag på en bra nivå som är både hälsosam och mer klädsam och kommer nog försöka öka någon procent till då jag tycker det är finare. Mer smör och olja i maten, så gott! 🙂

Efter mätningen åkte jag och min pojkvän till 2 av våra närmsta vänner för middag och trevligt häng. De bjöd på en magisk middag med ugnsbakad lax och potatis men smörstekt sparris, sallad med senapssås. MUMS! Efter mat i magen så spelade vi Mario Cart i några timmar och satan vad kul! Måste nog köpa mig ett TV-spel 😀 haha. Har ni spelat det? Puss, I

//English: Hi my sweeties! This is my sunday in pictures. So nice sunday! As I told you, I was at fat measurement yesterday on Pauluns Nutritional Center. I have previously tested the caliper and some strange wave but they do not match exactly. I want to know how my body feels from the inside and out ie fat percentage on both the inside and the outside, and BodPod is the best. The whole procedure took 15 minutes and I had to sit in little egg in 3 X 40 seconds and then I got my results. Have previously had little low fat percentage and you who follow me know I tried to gain weight or actually in fat percentage. Now I have a good level of fat that is both healthy and suits me better. After measurement, me and my boyfriend went for dinner at 2 of our closest friends. They served a magical dinner with baked salmon and potatoes, asparagus fried in butter and salad with mustard sauce. YUM! After we played Mario Cart for a few hours and it was so fun! Have you played it? Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Wow vad du är duktig Ida! Grattis till att du lyckas nå dina mål 😀
  Du ser otroligt härlig och klädsam ut! Kramar

  Ida 2015-05-08 22:34:29 http://idaacarleborn.se/
  Svara
 • Såg galet gott ut!

  Caroline 2015-05-05 16:27:40 http://nouw.com/awesomecaroline
  Svara
 • Mariokart är ju asroligt! 🙂

  Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare 2015-05-04 23:20:25 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej jag har hört att man inte ska kombinera att springa långt med styrketräning för att man bromsar sin utveckling i styrketräningen då. Är detta sant? 🙂

  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Det beror på vad du har för mål med din styrketräning. Vill du bygga större muskler är det ingen bra ide. Kroppen anpassar sig och till långdistanslöpning vill kroppen ha så lite som möjligt att bära på och till tyngre styrka behöver kroppen starka muskler 🙂

   idawarg 2015-05-04 20:12:54
   Svara
 • Å gud va god mat!

  Jessica 2015-05-04 18:17:06 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej, detta låter jättefjantigt, men kan man äta pasta nån gång ibland? Vet att du inte äter det pga av din mage. Mamma ville laga köttfärssås med spaghetti, och jag kan inte övertala henne till något annat 🙁

  Felicia 2015-05-04 17:24:11
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Ja men gud det är klart du kan 🙂 Det är inte det du äter någon gång ibland som gör skillnad utan det du äter varje dag. Kramis

   idawarg 2015-05-04 20:15:53
   Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Varför skulle du INTE kunna äta pasta någon gång ibland? Det finns anledningar till varför vissa inte vill/kan/böra göra det, men fråga dig själv vad dina anledningar är. Om du inte är överkänslig eller går på en väldigt strikt diet så är svaret att självklart kan du äta det då och då, typ om det bjuds på det. Men det finns nyttigare alternativ när du gör mat själv.

   Anna 2015-05-04 18:17:22
   Svara
 • Hej, jag behöver hjälp och förslag men vet inte riktigt vart jag skall vända mig. Läser din blogg och tycker du är duktig, därför väljer jag nu att fråga dig.

  Jag har en ganska vältränad mage, men inte hela magen. Utan mest ovandelen utav magen, min nedre del utav magen är inte alls lika vältränad. Jag vet inga bra övningar dör att träna nedre delen utav magen heller? Jag skulle vara glad om du kanske kunde berätta några eller göra en video där du visar? Kramn

  Johanna 2015-05-04 16:51:11 http://johannanordling.devote.se
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Jag förstår inte riktigt vad du menar? menar du att du är starkare i övre delen av magen eller menar du att du har mindre fett där än på nedre delen? Kramis

   idawarg 2015-05-04 20:17:41
   Svara
 • Hej Ida! Jag undrar om du ger blod? Och isåfall varför eller varför inte?:)

  Felicia 2015-05-04 13:48:43
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej Felicia och bra fråga. Nej jag ger inte blod men har tänkt på det så länge men har ännu inte kommit till skott men bra att du påminner mig, Ska ta tag i det. Kramis

   idawarg 2015-05-04 20:18:23
   Svara
 • Härligt, ser himla gott ut! Bara nyfiken, på vilken fettprocent låg du? 😀

  Alice 2015-05-04 12:49:38
  Svara
 • Vilken häftig maskin!
  God mat, blir riktigt sugen.

  Diana D (La Madre) 2015-05-04 12:36:38 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt