Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS WEEKS #WARGPOWER

IMG_7592.JPGIMG_7595.JPGIMG_7594.JPGGod morgon grymmaste ni! Hoppas ni sovit gott? 🙂 Här kommer mina favoritbilder i veckans #wargpower. Så mycket inspiration som vanligt. Sedan vill jag också påminna er om den grymma tävlingen som fortfarande pågår där ni kan vinna ett helt träningskit från SOC (ni får själva välja ihope det). Det enda ni behöver göra är att tagga era träningsbilder med #wargpower och #timetorun + följa @stadium_jointhemovement på instagram. 5 lyckliga vinnare väljs ut på onsdag så tagga på nu vänner! Puss, I

//English: Good morning! Hope you slept well? 🙂 Here is my favorite pictures in #wargpower this week. So much inspiration as usually. The I also want to remind you of the competition where you can win workout clothes from SOC. The only thing you have to do is to tag your pictures with #wargpower and #timetorun + follow @stadium_jointhemovement on instagram. I will choose 5 happy winners on wednesday. Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilka härliga bilder! Man blir verkligen super inspirerad av att se dem! 🙂

  http://youdecideyoubelieve.myshowroom.se/

  Marina 2015-05-03 11:02:39 http://youdecideyoubelieve.myshowroom.se/
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en fantastisk blogg och all motivation du ger oss alla.
  Jag har en fråga.Jag är 24 år gammal, jag älskar att träna och jag älskar att sätta mål. Men när det kommer till SOCKER så fungerar ingenting för mig. Jag försöker verkligen att inte äta godis/glass/(och allt annat i den väg det finns) men varje dag är en kamp. Speciellt efter middagen blir jag enormt sötsugen. Försöker hålla mig till EN Kväll i veckan där för jag får unna mig, men blir oftast hela helgen istället och då äter jag plötsligt godis minst nästan hälften av en hel vecka.. Och ärligt + en till fuskdag mitt i veckan..

  Har du SNÄLLA nåt tips mot hur man får bort suget samt vad man kan äta när man blir så där paniksugen? Anledningen till varför jag vill dra ner på sockret handlar egentligen bara om att min mage blir extremt gnällig av det haha..

  TACK! Hoppas du får en fin dag i solen. Puss&kram från Amanda

  Amanda 2015-05-03 09:26:38
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda och tack snälla! Ja det är jobbigt att dra ner på sockret och det enda är att bara göra och bestäma sig. Se till att äta dig mätt alla andra måltider på bra mat. Blir du sötsugen så ta en frukt, bär, proteinshake, en kopp te, naturella nötter . Du hittar hela inlägg om sötsug om du söker i sökrutan i bloggen 🙂 Kramis

   idawarg 2015-05-03 09:44:07
   Svara
 • Håller med dig om att bilderna under din tagg bara blir finare & finare. Wow! 🙂
  Har ännu inte tackat dig tillräckligt för chansen jag fick i Skin Perfection Challange. Kom hem ifrån Paris för en vecka sedan nu & har haft det fantastiskt 🙂 SÅ tacksam för den chansen!! Du är otrolig.
  Kram Ida

  Ida 2015-05-03 08:40:00 http://idaacarleborn.se/
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Ja men visst blir de, så himla mycket inspo 🙂 Åh vad roligt att höra och jag kan tänka mig att ni hade det fantastiskt! Bara glad att jag kan göra folk lyckliga med hjälp av bloggen <3 <3 ha en fantastsik söndag! <3 <3

   idawarg 2015-05-03 09:37:53
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt