Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STUDENTKLÄNNING

studentkläder-ida-wargstudent-kläder-ida-wargstudent-2015-ida-wargstudentklänning-ida-wargstudentklänning-1-ida-wargTop – HERE // Skirt – HERE // Shoes – Mango

Hej mina finisar! HUR fina är inte kläderna ja har på mig ovan? Jag bara älskar dem och ett grymt tips till alla er som ska ta studenten i år. Toppen är också sjukt snygg att kombinera till jeans shorts. MUMS! 🙂 Idag har jag varit ute på ett löppass och nu ska jag duscha och fixa mig för ikväll ska jag på 30-års fest. Hipp hurra haha. Följ mig på SnapChat (idawarg) om ni vill hänga med mig under resten av dagen! Puss, I

//English: Hi sweeties! HOW beautiful is the clothes Im wearing above? Just love them and I use to combine the top with jeans shorts, so nice. YUMMIE! :)Today I´ve been out running and now I´m going to take a shower and fix me because Im going to a birthday party. tonight. If you want to pic from rest of the day, follow me on SnapChat (idawarg). LOve, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Hej Ida! Jag måste bara skriva och säga att jag tycker du är så otroligt fin, du har verkligen mitt drömutseende och du är min största inspirationkälla till allt som har med träning och bra kost att göra. Jag älskar verkligen att träna och din blogg har precis allt som jag vill läsa om och jag följer dig dagligen. Du är verkligen inspirerande och jag hoppas att jag kan bli lika framgångsrik som du är i framtiden och du verkar leva det drömliv som jag alltid velat ha och det är verkligen roligt att se att det går att göra det.

  Puss och kram, Ebba <3

  Ebba 2015-05-03 20:33:42
  Svara
 • Hur är storlekarna i både kjolen och toppen? Och är det resår i midjan på kjolen, bästa är att prova i affär men blev typ förälskad i plaggen så ^^

  hanna 2015-05-03 14:12:26
  Svara
 • dra mig baklänges så fin du är! dessutom en fantastisk kvinna som inspirerar mig varje dag, tack för allt bra du gör!

  linnéa 2015-05-03 11:46:39
  Svara
 • Hej Ida. Jag har tidigare i perioder lidit av både anorexia och bulimi, men är dock nu ”friskförklarad”. Har börjat träna och försökt leva hälsosamt igen, men tankarna finns fortfarande där och är nu starkare än någonsin. Får även höra att min kropp är ”som en nioårig pojkes” och att ingen kille någonsin skulle vilja ha någon som ser ut som jag. Super jobbigt att balansera på den där tunna linjen och fortsätta hålla dieten och träningen på en hälsosam nivå då det känns som om att jag dras åt två olika håll liksom. Vet att FU också har lidit av ätstörningar och undrar om du har något tips på vad jag kan göra när tankarna blir för starka eller kommentarerna för sårande liksom. Du är en såååån inspirationskälla för mig och din blogg hjälper mig faktiskt att kämpa vidare, hur smörigt och klyschigt det än låter, mot ett sunt liv. Vart ett väldigt långt inlägg men hoppas att du orkade läsa hur som helst. Lots of love!

  Sara 2015-05-02 22:04:58
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   hej fina du och tack för din kommentar! Jag svarar på den i ett inlägg i veckan så håll utkik. ha en fin söndag! Kramis

   idawarg 2015-05-03 10:10:21
   Svara
 • Hej Ida. När du säger att du äter 2 dl havregrynsgröt till frukost, är det i ”torrvikt” eller när gröten är färdig? Kanonbra blogg verkligen!:) och väldigt fina kläder du har på dig!

  Sandra 2015-05-02 20:26:08
  Svara
 • Hej Ida. När du säger att du äter 2 dl havregrynsgröt till frukost, är det i ”torrvikt” eller när gröten är färdig? Kanonbra blogg verkligen!:)

  Sandra 2015-05-02 20:25:09
  Svara
 • Så snyggt!

  Junitjej 2015-05-02 20:23:52 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Wow så himla fin du är, perfekt outfit! 😀 Förövrigt en grymt bra inspirerande blogg, keep up the good work! <3

  Lizette 2015-05-02 18:59:06
  Svara
 • Du är så snygg! Hoppas du får en rolig kväll.

  Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare 2015-05-02 18:42:48 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • You look so great, hot, beautiful an sexy! Great body, Outfit and hair! Have a wonderful evening 🙂
  Ps: please, could you write your daily meal-plan in english again?

  Love, mel

  Melanie 2015-05-02 18:34:07
  Svara
 • ÅH, vad fin du är Ida! Så himla fin och uppskattar din blogg så mycket. Tack för alla inspiration och tips och tack för att du är så himla duktig på att svara på våra kommentarer och blogga utefter vad vi önskar. Så tack, tack, tack. Du är så himla bra Ida, sluta aldrig med det du gör <3

  Bea 2015-05-02 18:10:05
  Svara
  • Svar på Beas kommentar.

   Men å tack för din kommentar vad den gjorde mig glad! Jag lovar att fortsätta så länge ni vill! Massa kramar <3

   idawarg 2015-05-03 09:45:38
   Svara
 • åh vad vacker du är
  🙂 jättefin verkligen

  clara 2015-05-02 17:19:21 http://nattstad.se/claratime
  Svara
 • Så fin du är Ida:) Du blir alltid bra på bild 🙂 HA en fortsatt bra dag och tack för all din träningspepp du ger mig varje dag 🙂

  Louise 2015-05-02 15:46:53
  Svara
 • Jätte fint!

  Jessica 2015-05-02 14:40:51 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga om proteinpulver som jag hoppas du kan svara på.
  Går det bra att använda två helt olika proteinpulver? T.ex ett från Scitec Nutrition och ett från Star Nutrition, eller är det bäst att hålla sig till ett och samma?
  Tack.

  Evelina 2015-05-02 14:29:26
  Svara
 • Supersnyggt! Älskar toppen!

  Lilla P 2015-05-02 14:09:31 http://lillap.devote.se
  Svara
 • Gud så fin! Vad har du på läpparna?:)

  emelie 2015-05-02 13:53:26
  Svara
  • Svar på emelies kommentar.

   TACK 🙂 <3 Jag hade en tjej som sminkade mig så ve inte exakt men vet att det är läppenna och läppstift från MAC. Kramis

   idawarg 2015-05-02 16:23:26
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind