Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN FÖRSTA VLOG

God morgon och glad första maj på er mina älsklingar! Här kommer en video till er som jag klippt och fixat helt själv. Haha ja herregud! Jag har länge tänkt att jag ska börja vlogga mer men har inte riktigt vågat då jag i skrift kanske verkar normal men i video så kan jag inte dölja mina galna sidor. Jaja nog pratat här kommer min första Vlog…

youtube-subscribe

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer
 • Hej !!!
  Jag har alltid tränat mycket och älskar de . Sen vart jag gravid i början av året och då har jag inte orkat pga extrem trötthet . Så de jag skulle behöva är lite bra tips och övningar för gravida . tack för en bra blogg o grym motivation
  ❤️ Sandra

  Sandra 2015-05-03 22:35:52
  Svara
 • Det skulle vara roligt om du kunde göra några pole dance videos. Du kunde kanske visa hur din pole dance pass ser ut eller visa några enkla tricker man kan prova.

  Leila 2015-05-03 11:13:53
  Svara
 • Jag skulle vilja se dig dansa en discokoreografi med splitthopp o allt! Gärna en ny video som du spelar in nu och inte någon gammal video! Hade även vart kul att se dig dansa modernt! Många kramar felicia 😀

  Felicia 2015-05-02 16:50:42
  Svara
 • Skulle gärna se lite mer yoga videor! Och så vill jag säga att jag blir så himlans peppad av dig! Tack!

  Lilla P 2015-05-02 16:15:16 http://lillap.devote.se
  Svara
 • Åh, vad roligt 😀

  Elin 2015-05-02 08:32:48 http://elinbjorkander.com
  Svara
 • Hej Ida! Mina föräldrar blir sjukt trött på mig för att jag vill äta ”nyttigt” hela tiden. Jag äter aldrig kakor och godis för att det är inget som kroppen behöver. Ofta är det mamma som lagar mat och hon blir trött på att jag vill laga nyttigt och att jag är så kräsen. Allt detta leder till att det blir mycket bråk om att jag skulle anorexi, vilket jag absolut inte har utan vill äta bra mat! Jag tränar, äter bra & är aktiv. Även när vi åker bil t ex, också blir vi hungriga, då så har jag lite svårt för att äta korv och sånt eftersom det inte är jätte hälsosamt (?). Jag blir trött på allt bråk och dom hotar mig med att trycka i mig Panpizzor vilket jag inte ens tycker är gott. Har även ganska lätt att gå upp i vikt vilket är min största rädsla, hur ska jag göra för att första att jag inte vill trycka i mig massa pizza och godis? Och för att få dom att förstå att jag äter så att jag blir mätt? 🙁

  Adina 2015-05-02 07:48:31
  Svara
  • Svar på Adinas kommentar.

   Hej Adina! Det här är ett svårt problem just när man bor hemma. Att äta onyttigt någon gång ibland gör inget men jagtycker du ska försöka förklara för dina föräldrar varför du vill äta som du vill och hur du mår/blir påverkad av att inte få bra mat i magen. Du behöver inte leva till 100% supernyttigt utan försök göra det bästa av situationen så får du sedan bestämma helt när du flyttar hemifrån. Kramis

   idawarg 2015-05-02 09:17:57
   Svara
 • Hej ida! Du är ju skit härlig och gillar verkligen dig och din blogg!
  Jag skulle gärna vilja ha tips på hur man styrketränar för att tappa i vikt och inte bli ”större” alltså hur många repitioner osv man ska köra, och även vad du anser om proteinpulver/bccaa, är det något du använder? Isåfall hur/när och varför:)
  Kram på dig!

  Caroline 2015-05-01 23:56:27
  Svara
 • Hej ida! Jag har en fråga & det är kan jag springa utan att bli smalare? Jag har precis börjat med styrketräning ca 2 ggr i veckan, dvs utfallsteg, knäböj och situps. Jag gör dessa övningar just för att få större lår för att jag får oftast kommentarer om att jag är smal som jag inte tar som en komplimang. Jag vill också öka konditionen genom att springa MEN de flesta som springer blir smalare. Det jag undrar är kan jag springa utan att bli smalare? Kommer jag bli smalare av att springa?

  Anonym 2015-05-01 22:05:30
  Svara
 • ååå såå kul! Du är en himla härlig person, ska bli super kul att följa dina v-loggar 😀

  Minna 2015-05-01 19:18:55 http://www.mittkokoshjarta.spotlife.se
  Svara
 • Så bra! Kunde inte sluta le:D Mer sånt här!

  Joakim 2015-05-01 19:18:45
  Svara
 • Undrar även om ”potatis lasange” är nyttigt, alltså lasange fast med potatis ist för lasangeplattor 🙂

  Elaine 2015-05-01 17:18:26
  Svara
 • Hej Ida! Hemma hos mig så lagar vi alltid mat så att det blir över då mamma & pappa ska ha matlådor, det blir dock ofta att jag äter alldeles för mycket och sen mår jätte dåligt över hur mycket jag åt. Snälla hjälp mig!

  Elaine 2015-05-01 17:14:31
  Svara
 • Kanske prova olika idrotter och olika träningspass? Kanske kan du träna med någon gästperson eller något? 🙂

  Stina 2015-05-01 15:34:04
  Svara
 • gärna tips på mellanmål som är nyttigt (!) men ändå enkelt att ha i väskan och äta mellan skola och träning 🙂 grym blogg, du är en riktig inspiration!!

  Freja 2015-05-01 15:32:23
  Svara
 • Mer mat 😀 älskar mat & vill gärna se mer nyttig GOD mat 😀

  Jessica 2015-05-01 15:00:41 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Så roligt! Du är så härlig 😀
  jag har inget youtubekonto så jag kan inte prenumerera. Men jag lovar att hålla utkik och kolla på alla videos och ge feedback ändå 😀

  Jenny 2015-05-01 12:00:27
  Svara
 • Hej søte snille Ida! Jeg liker kjempe godt at du skal poste flere videoer! du er en fantastisk positiv jente som gir masse bra energi hver gang jeg er på bloggen din 🙂 uansett jeg vil se mere treningstips og kostholdstips 🙂
  du er også super flink til å sminke deg, så gjerne en sminke video eller to også med dine fav produkter eller sånn der 🙂

  fride 2015-05-01 11:41:44
  Svara
 • Haha vad härligt du är! Mer sånt här 🙂

  Louise 2015-05-01 11:32:15
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle tycka det var sjukt kul å veta hur du lägger upp ditt träningsschema eller om du kör utan! Om du har vissa dagar du kör visa muskelgrupper och om du varierar typer av övningar ofta eller köra ett visst schema ett tag. Skulle vara kul att få höra hur du tänker kring ett träningsupplägg även om det varierar beroende på mål:) Sen är det frågan om du tycker det lämpar sig i en videoblogg men iaf, skulle vara kul att veta:D

  Ha en grym dag!

  Vivien 2015-05-01 10:52:52
  Svara
 • Kul att du ska börja volgga mer! Skulle vara kul att hänga med dig på en springrunda och ditt favoritplagg i varje klädkategori. Alltså favorit skor, favorit byxor, klänning, bikini osv.

  Sofia 2015-05-01 10:00:31
  Svara
 • Du borde vlogga mer!

  Hannah 2015-05-01 08:55:23 https://hannahlundgren.wordpress.com/
  Svara
  • Svar på Hannahs kommentar.

   Tack finis! Jag ska börja med det nu även om det är lite läskigt :S Haha men hoppas du följer mig 🙂 Kramis

   idawarg 2015-05-01 09:15:42
   Svara
 • Hej! jag tycker att det skulle vara kul om du provade på att orientera 🙂

  Elin 2015-05-01 08:51:36
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Haha omg du förstår inte vilken kaos det skulle sluta i då jag är tjejen med 0 lokalsinne 😀

   idawarg 2015-05-01 09:16:17
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt