MENU
blogg

MIN FÖRSTA VLOG

8:01 | May 1, 2015 | VIDEO

God morgon och glad första maj på er mina älsklingar! Här kommer en video till er som jag klippt och fixat helt själv. Haha ja herregud! Jag har länge tänkt att jag ska börja vlogga mer men har inte riktigt vågat då jag i skrift kanske verkar normal men i video så kan jag inte dölja mina galna sidor. Jaja nog pratat här kommer min första Vlog…

youtube-subscribe

38 Responses to “MIN FÖRSTA VLOG”

  • idawarg on

   Tack finis! Jag ska börja med det nu även om det är lite läskigt :S Haha men hoppas du följer mig 🙂 Kramis

   Reply
 1. Sofia on

  Kul att du ska börja volgga mer! Skulle vara kul att hänga med dig på en springrunda och ditt favoritplagg i varje klädkategori. Alltså favorit skor, favorit byxor, klänning, bikini osv.

  Reply
 2. Vivien on

  Hej Ida! Jag skulle tycka det var sjukt kul å veta hur du lägger upp ditt träningsschema eller om du kör utan! Om du har vissa dagar du kör visa muskelgrupper och om du varierar typer av övningar ofta eller köra ett visst schema ett tag. Skulle vara kul att få höra hur du tänker kring ett träningsupplägg även om det varierar beroende på mål:) Sen är det frågan om du tycker det lämpar sig i en videoblogg men iaf, skulle vara kul att veta:D

  Ha en grym dag!

  Reply
 3. fride on

  Hej søte snille Ida! Jeg liker kjempe godt at du skal poste flere videoer! du er en fantastisk positiv jente som gir masse bra energi hver gang jeg er på bloggen din 🙂 uansett jeg vil se mere treningstips og kostholdstips 🙂
  du er også super flink til å sminke deg, så gjerne en sminke video eller to også med dine fav produkter eller sånn der 🙂

  Reply
 4. Jenny on

  Så roligt! Du är så härlig 😀
  jag har inget youtubekonto så jag kan inte prenumerera. Men jag lovar att hålla utkik och kolla på alla videos och ge feedback ändå 😀

  Reply
 5. Freja on

  gärna tips på mellanmål som är nyttigt (!) men ändå enkelt att ha i väskan och äta mellan skola och träning 🙂 grym blogg, du är en riktig inspiration!!

  Reply
 6. Stina on

  Kanske prova olika idrotter och olika träningspass? Kanske kan du träna med någon gästperson eller något? 🙂

  Reply
 7. Elaine on

  Hej Ida! Hemma hos mig så lagar vi alltid mat så att det blir över då mamma & pappa ska ha matlådor, det blir dock ofta att jag äter alldeles för mycket och sen mår jätte dåligt över hur mycket jag åt. Snälla hjälp mig!

  Reply
 8. Elaine on

  Undrar även om “potatis lasange” är nyttigt, alltså lasange fast med potatis ist för lasangeplattor 🙂

  Reply
 9. Anonym on

  Hej ida! Jag har en fråga & det är kan jag springa utan att bli smalare? Jag har precis börjat med styrketräning ca 2 ggr i veckan, dvs utfallsteg, knäböj och situps. Jag gör dessa övningar just för att få större lår för att jag får oftast kommentarer om att jag är smal som jag inte tar som en komplimang. Jag vill också öka konditionen genom att springa MEN de flesta som springer blir smalare. Det jag undrar är kan jag springa utan att bli smalare? Kommer jag bli smalare av att springa?

  Reply
 10. Caroline on

  Hej ida! Du är ju skit härlig och gillar verkligen dig och din blogg!
  Jag skulle gärna vilja ha tips på hur man styrketränar för att tappa i vikt och inte bli “större” alltså hur många repitioner osv man ska köra, och även vad du anser om proteinpulver/bccaa, är det något du använder? Isåfall hur/när och varför:)
  Kram på dig!

  Reply
 11. Adina on

  Hej Ida! Mina föräldrar blir sjukt trött på mig för att jag vill äta “nyttigt” hela tiden. Jag äter aldrig kakor och godis för att det är inget som kroppen behöver. Ofta är det mamma som lagar mat och hon blir trött på att jag vill laga nyttigt och att jag är så kräsen. Allt detta leder till att det blir mycket bråk om att jag skulle anorexi, vilket jag absolut inte har utan vill äta bra mat! Jag tränar, äter bra & är aktiv. Även när vi åker bil t ex, också blir vi hungriga, då så har jag lite svårt för att äta korv och sånt eftersom det inte är jätte hälsosamt (?). Jag blir trött på allt bråk och dom hotar mig med att trycka i mig Panpizzor vilket jag inte ens tycker är gott. Har även ganska lätt att gå upp i vikt vilket är min största rädsla, hur ska jag göra för att första att jag inte vill trycka i mig massa pizza och godis? Och för att få dom att förstå att jag äter så att jag blir mätt? 🙁

  Reply
  • idawarg on

   Hej Adina! Det här är ett svårt problem just när man bor hemma. Att äta onyttigt någon gång ibland gör inget men jagtycker du ska försöka förklara för dina föräldrar varför du vill äta som du vill och hur du mår/blir påverkad av att inte få bra mat i magen. Du behöver inte leva till 100% supernyttigt utan försök göra det bästa av situationen så får du sedan bestämma helt när du flyttar hemifrån. Kramis

   Reply
 12. Felicia on

  Jag skulle vilja se dig dansa en discokoreografi med splitthopp o allt! Gärna en ny video som du spelar in nu och inte någon gammal video! Hade även vart kul att se dig dansa modernt! Många kramar felicia 😀

  Reply
 13. Leila on

  Det skulle vara roligt om du kunde göra några pole dance videos. Du kunde kanske visa hur din pole dance pass ser ut eller visa några enkla tricker man kan prova.

  Reply
 14. Sandra on

  Hej !!!
  Jag har alltid tränat mycket och älskar de . Sen vart jag gravid i början av året och då har jag inte orkat pga extrem trötthet . Så de jag skulle behöva är lite bra tips och övningar för gravida . tack för en bra blogg o grym motivation
  ❤️ Sandra

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)