Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#WARGRUN – RUN SCHEDULE WEEK 5

God morgon mina älklingar det är måndag! Wohoo. Dags för vecka 5 i #wargrun och nedan ser ni ert nya schema. Har man ännu inte hängt med så är det absolut inte för sent utan man kan börja på vecka 1 från och med idag och nedan hittar ni tidigare scheman:

Vecka 1

Vecka 2

Vecka 3

Vecka 4

Till vana löpare: Jag utmanar er att springa minst 3 valfria löppass denna veckan + att sammanlagt stå i plankan 25 min innan veckans slut.

SÅ VILKA ÄR PÅ? Nu springer vi!  Glöm inte hashtaga era bilder med #wargrun och #wargpowerså vi kan följa varandra och så jag hittar era grymma bilder. 


 

//English: A new week and a new schedule is here. Below you find this weeks run schedule that you should do 3 times before the end of this week. Do not forget to upload pictures and hashtag #wargrun after each workout. 

For experienced runners: I challenge you to do 3 optional run workouts + do the plank total 25 min before the end of this week.

WHO WANTS TO JOIN? 

wargrun-week-5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Först tack för en sjukt inspirerande blogg! Nu till min fråga. Funkar det att köra wargrun lika bra ute om på löpband? Jag är nämligen mer intresserad av att springa ute men är rädd att det inte ger lika stor effekt som på löpband.

  Patricia 2015-05-05 23:46:11
  Svara
 • […] Vecka 5 […]

  ImActive.se - Ida Warg 2015-04-27 07:04:19 http://idawarg.wearecube.se/2015/04/27/wargrun-run-schedule-week-6/
  Svara
 • Jag ligger efter samt har en ond höft men om naprapaten på onsdag säger att jag är hyfsat OK så KÖÖÖR jag! Så inspirerande med så konkreta övningar!

  La Linda / Better Bloggers 2015-04-26 14:27:39 http://betterbloggers.se
  Svara
 • Vill först säga TACK för att du är en sån stor inspiration! Dina filmer o sånt är så bra o det har fått mig att börja träna igen. Har alltid haft så svårt med hur man ska träna, o vilka övningar som är bra, men dina är till stor hjälp!<3 Måste bara fråga, jag har börjat träna lite nu, löpning och styrka o jag har en lång väg kvar. Men jag känner att det är så svårt o träna mage, o min känns väldigt "degig", kommer den nånsin bli fast?:( om man tränar 3 dagar i veckan o äter bra, tror du den kommer bli fast då? Kanske väldigt luddig fråga:)

  Anna 2015-04-20 22:08:51
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tack finis vad glad jag blir 🙂 Kul att höra och vad härligt att du börjat träna! Tyvärr kan jag inte svara på den men ät bra och träna på så kommer du få en vältränad kropp. Styrketräning är alltid bra och du hittar ju många bra magpass på youtube 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-20 22:14:19
   Svara
 • Jag körde ända in på 2:à passet på vecka fyra. Sen åkte jag på en förkylning. Bör jag hoppa på där jag slutade när jag är frisk igen?

  Är sååå taggad på att köra igång igen 🙂

  Carro 2015-04-20 21:45:05
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Åh typsikt men du blir frisk snart igen och kan börja där du slutade. Känns det för tungt så testa börja om på v 4 bara. Krya på dig Kramis

   idawarg 2015-04-20 22:11:58
   Svara
 • Jag vill vara på! Hoppas på att min förkylning släpper 🙂
  http://liisalindstrom.blogg.se/

  Liisa 2015-04-20 18:03:22 http://liisalindstrom.blogg.se/
  Svara
 • Yes nu kör vi denna vecka med! Precis hemma efter milen 🙂

  Josefine 2015-04-20 16:12:37 http://josefineedquist.blogg.se
  Svara
 • Hur fort rekomenderar du att man ska springa och hur fort rekomenderar du att man ska gå`?

  Josefin 2015-04-20 14:32:57
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Det får man känna efter själv. Det ska vara i ett ganska behagligt tempo när man spriger och när man går tycker jag man ska hålla uppe tempot på en ganska snabb nivå 🙂

   idawarg 2015-04-20 17:39:28
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind