Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY FRIDAY

ida-warg-miami

God morgon eller typ god eftermiddag! Jag har sovit 12 timmar i natt och vaknade vid 11.00 idag. Herregud vad jag behövde sova! Så himla skönt och helt ärligt så har jag nog aldrig tidigare i mitt liv sovit 12 timmar i sträck utan att vakna. Så skönt! Nu känner jag mig pigg och utvilad och taggad på denna fredag! Idag så ska jag på 2 möten, sedan försöka hinna träna och sedan kanske middag med en tjejkompis. Wohoo! Tror jag ska springa ett pass av #wargrun idag vilket ska bli så nice! Vill verkligen röra på mig efter den långa flygresan! 🙂 Ska ni köra någon ”fredagsfys” idag eller blir det bara fredagsmys? 🙂

//English: Good morning or maybe good afternoon! Ive been sleeping 12 hours this night and woke up 11.00. I really needed that sleep! Now I feel energetic and happy again and so ready for this friday. Today I have 2 meetings, then some workout and the a dinner. Wohoo! Think I will run #wargrun today because I really feel to move after the long flight yesterday. Wha about you, are you going to work out today?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • Hej Ida! Jag har tre frågor till dig för du verkar ha så bra koll på allting:
  1. Hur ska man undvika matångest? Har du några tips på hur man kan tänka eller så? Jag får jätte ofta ångest över mängden och över vad det är jag äter. Jag äter lagom mycket mat och lagom onyttig men skulle vilja kunna äta onyttig mat utan ångest.
  2. Jag tränar både styrka och löpning och när jag kör passen så känns det tungt men efteråt så känns det nästan inte. Jag tänker ofta efter mina pass att jag kunde ha kört hårdare och längre. Vad ska jag göra för att bli nöjd?
  3. Sista frågan är ganska random men hur nyttigt eller onyttigt är dinkelmjöl? Vet att det innehåller gluten men det finns mycket recept med dinkelmjöl istället för vetemjöl som sägs vara mycket bättre för dig.
  Kramis!

  Anonym 2015-03-28 06:47:02
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej och tack för din kommentar. Jag svarar på den i ett inlägg inom kort. Kramis

   idawarg 2015-03-28 10:47:45
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Hej Ida! Vill inte tjata och har ju förstått att du har mycket just nu men måste bara kolla att du inte glömt min fråga. Kram

    Anonym 2015-04-12 15:10:00
    Svara
    • Svar på Anonyms kommentar.

     Hej! Vilken fråga är det du menar? 🙂

     idawarg 2015-04-12 19:14:28
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      Kanske har det blivit något fel men jag menar den här frågan som vi kommenterar på. Den som är sist i detta inlägg och har tre separata frågor. Vet inte hur det ser ut på dun dator men hoppas du hittar den. 🙂

      Anonym 2015-04-13 07:15:51
      Svara
 • Fina du!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-03-27 23:50:56 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Först vill jag bara säga att jag älskar din blogg! Får så mkt pepp och inspiration både till träning och mat.
  Min fråga kanske är lite lustig, men något som jag har funderat på ett tag nu: Vad är det egentligen för skillnad att träna på ett löpband och en crosstrainer? Förbränner man mer på nån och får man bättre kondition på nån annan?
  Personligen så gillar jag crosstrainer mer 🙂

  Ha en härlig helg!
  Kram Johanna

  Johanna 2015-03-27 22:29:17
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Nej det är bara olika sätt att träna kondition på och jag skulle säga att en variation är bäst. Crosstrainer är ju också väldigt skonsamt för alla som har problem med knän, benhinnor osv. Kram Ida

   idawarg 2015-03-28 10:50:03
   Svara
 • Hej! Tack för din otroligt jordnära och ärliga blogg, får alltid sköna vibbar då jag läser dina inlägg. Jag har ett problem som jag är lite bekymrad över och skulle uppskatta tips från dig. Om drygt en vecka ska jag och en kompis ut och backpacka runt om i Asien och Indien i två månader.Det ska bli jättekul men jag är även lite rädd/bekymrad. När jag var femton utvecklade jag ortorexi som blev anorexi och sedan ortorexi igen. Idag, fyra år senare är jag mycket bättre, framförallt i huvudet men har svårt att äta riktigt mat. Äter hellre yoghurt/mackor/frukt och helst på kvällen. Jag undviker alltså att äta under dagen och sedan på kvällen trycker jag bokstavligt talat i mig. Min vän vet om mina problem men hur ska jag tänka för att kunna unna mig själv semester? Att inte tänka på mat hela tiden? Att tillåta mig själv att äta mat och även kanske glass å godis?

  Förlåt om det blev långt men jag behöver verkligen råd och tips och du vet vad du pratar om:)

  Tusen tack,
  Kram 19 åriga Victoria

  Victoria holmgren 2015-03-27 19:46:18
  Svara
  • Svar på Victoria holmgrens kommentar.

   Hej Victoria och tack snälla för dina ord! 🙂 vad kul ni kommer att ha! Jag förstår och det där är ju alltid ett svårt mönster att bryta men det går. Försök att skaffa dig regelbundna tider på maten och ät ordentlig frukost lunch och middag varje dag med mellis. jag brukar tänka att jag ska äta 80% bra mat och sedan får jag äta vad jag vill de andra 20%. Det tycker jag funkar toppen för mig och ger ett mer avslappnad inställning till mat. Testa det 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-28 10:53:11
   Svara
 • Körde också wargrun idag, otroligt jobbigt måste jag erkänna men så sjukt kul! Och finns nog inte många känslor som slår lyckoruset när man är klar 😀 Trevlig helg!

  http://therestless.se/currycorv

  Corinne 2015-03-27 19:10:08
  Svara
 • Jobbade natt så cyklade 6,2 km hem, sen en 5km promenad när jag vaknade och ikväll 6,2 km cykling för jobb i natt igen

  Izabella 2015-03-27 19:09:24 http://nouw.se/justdoitlifestyle
  Svara
 • Guuu va skönt!

  Jessica 2015-03-27 18:52:53 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Åh! Älskar att springa och skulle jättegärna vilja köra wargrun, men jag tycker det är så svårt att få in det bland träningspassen då jag går till gymmet ca 5 dagar i veckan och försöker bygga muskler mestadels på rumpa och ben då jag vill öka volymen 🙁 Har du något bra tips för hur man kan kombinera cardioträning med styrketräning utan att man bryter ner och ”förstör” muskeluppbyggandet vid benen och rumpan? 🙂

  Sanna 2015-03-27 18:24:33
  Svara
 • SÅ himla härlig bild på dig!!
  Xx/ http://nyheter24.se/modette/itgirls/lisabengtsson/

  Svara
 • Så fin!

  nouw.com/lisaihre

  Lisa 2015-03-27 15:25:26
  Svara
 • Blir fredagsmys på jobbet eftersom jag jobbar dygn, kanske får till några armhävningar och några crunches på min jourtid, men det blir ett stopp på gymmet påvägen hem imorgonbitti, ben och rumpa dax! Kör nog #wargrun som lite uppvärmning, men kortar nog ner den lite 🙂

  Emma 2015-03-27 14:21:48
  Svara
 • BYTER HÅRFÄRG! Vilken färg tror ni det blir?

  HÄR FÅR NI SVARET – http://nouw.com/hanshen/byter-harfarg-18306757

  Hanna Wetterqvist 2015-03-27 13:38:39 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Har kört #wargrun två gånger denna vecka! Planerar inte att följa det slaviskt men det är kul inspiration när cardiofantasin tryter 😉

  Maria 2015-03-27 13:14:47
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Men vad härligt och grymt jobbat! 🙂 Nej man behöver ej följa slaviskt utan man kan använda den som inspo och köra sina egna variationer. Kramis

   idawarg 2015-03-27 13:15:44
   Svara
 • Det blir tredje passet av #wargrun för mig idag! Längtar efter nästa veckas löpning

  Louise 2015-03-27 13:07:54
  Svara
 • massa godis 😀

  e 2015-03-27 13:04:56 http://www.elinloppan.blogg.se
  Svara
 • När du gjorde ångkokad morot, broccoli, sötpotatis, lax med spenat och fetaost, hur tillagade du laxen då? 🙂

  Adina 2015-03-27 12:55:28
  Svara
 • Åh vad jag också skulle behöva sova så länge! Alltså dina bilder, just love it!

  Diana D 2015-03-27 12:46:24 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara
  • Svar på Diana Ds kommentar.

   Ja det var riktigt skönt! Hoppas du får sova i helgen! Men tack finis vad glad jag blir <3 Ha en fin fredag!

   idawarg 2015-03-27 12:50:48
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind