Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INTERVALLTRÄNING

ida-warg-löpning

Jag laddade inför #wargrun i lördags och sprang intervaller på gymmet. Så himla nice var det! Det var en sådan dag då bara benen springer av sig själv och då jag skulle kunna springa hur länge som helst! Älskar när det händer! Jag sprang efter Wargrun schemat jag la upp imorse + att jag avslutade med snabba tabata intervaller då jag sprimger allt jag kan 20s och vilar/hoppar av bandet 10s X 10. Älskar att avsluta pass med de intervallerna då man verkligen känner sig helt slutkörd! När ska ni springa ert första pass?

//English: This saturday I run intervals on the treadmill. It was so nice and I could have run forever! I love when that happen! I did the first week o wargrun schedule + tabata intervals when I run as fast as I can for 20 s and then rest/jump of for 10 s X 10. I love to end my workouts with this! When are you going to run your first wargrun session?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Jag har sedan en månad tillbaka sprungit milen en gång i veckan i intervallform.
  Med mina knän som jag har problem med trodde jag aldrig detta skulle vara möjligt. Jag är ingen löpare.
  Men intervaller på framfoten funkar bra. Första gången jag såg att det blev en mil trodde jag inte mina ögon. Helt magiskt.
  Och har jag klarat det en gång klarar jag det igen tänkte jag, sagt och gjort. Grymt stolt!

  Erika 2015-03-24 22:26:47 http://gosweaty.blogg.se
  Svara
 • Körde mitt första löppass idag med. Gick jättebra. Fick till och med lite feeling så jag joggade 20 min efter intervallerna. Sjukt stolt. Nästa pass blir imon eller på fredag!

  Elin 2015-03-24 19:49:08
  Svara
 • Snart förhoppningsvis. Torsdag kanske. Måste bli frisk ifrån min förkylning först 🙂

  Amanda 2015-03-24 10:32:02 http://www.amandastrom.se
  Svara
 • Körde första idag, helt slut men underbart efteråt 🙂 Blev löpbandet men hoppas kunna springa ute snart också. Ha en fin dag!

  Lina 2015-03-24 09:10:48 http://linastrandh.se
  Svara
 • Jag sprang mitt första igår. Typiskt mig när de kommer till löpning tar i tills jag stupar, blir yr och vill kräkas haha! Men kul var det. Äntligen lite variation på löpbandet. I övermorgon kör jag igen.

  Matilda 2015-03-24 07:25:56
  Svara
 • Imorgon eller på onsdag kommer jag köra första passet! 🙂

  vrncfit.se 2015-03-23 21:38:52 http://vrncfit.se
  Svara
 • Körde mitt första pass idag på gymmet, gick riktigt bra, så himla behagligt pass att komma igång med!

  Elin 2015-03-23 20:52:29 http://elinrosen.devote.se/
  Svara
 • Hoppas dom här männen får sitt straff!! 🙁 http://goo.gl/iI0D6i

  Pernilla 2015-03-23 20:45:30
  Svara
 • Vad konstigt!? All text kom inte med! Skrev även att du är väldigt inspirerande! 🙂
  Plus att jag blir så sugen på att resa när man ser alla era bilder! Skulle du inte kunna berätta om stället ni är på? Boende osv? Går det att hitta schysst boende utan att det kostar skjortan? Med närhet till det mesta 🙂

  Yvette 2015-03-23 20:20:36
  Svara
  • Svar på Yvettes kommentar.

   Men vad konstigt men tack snälla fina du 🙂 <3 Det hotellet vi bor på ligger precis vid beachen men det är inte så fint hotell haha. Rummet är litet och fuktigt och frukosten är vitt rostbröd med marmelad på plasttallrikar. haha. Men jag tror det är för att alla fina hotell är svindyra precis här. Så vill man ha till ett bra pris med bra läge får man nog välje ett hotell med lägre standard tyvärr. 🙂

   idawarg 2015-03-23 21:31:39
   Svara
 • Tänkte köra mitt första imorgon! Nu ska flåset få sig en omgång

  Yvette 2015-03-23 20:14:22
  Svara
 • Skall springa första i morgon 🙂

  Jessica 2015-03-23 19:49:55 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Körde första idag, men det var tungt! Mina benhinnorna har börjat göra ont när jag springer och jag får pressa mig ordentligt genom ett pass för att klara det!
  Du kanske har några tips på hur man får borta de onda som benhinnorna skapar?

  Längtar till nästa springpass och håller tummarna för bättre ben!

  Karin 2015-03-23 19:44:30
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Ja jag förtsår dig då jag också får problem när jag slarvat stretcha ut vaderna så stretcha vader minst 1 gång om dagen 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-23 20:16:55
   Svara
 • sprang mitt första idag! Första gången jag springer frivilligt i hela mitt liv så är superstolt över mig själv. Så pepp på att följa detta schema!

  Lilla P 2015-03-23 19:25:12 http://lillap.devote.se
  Svara
 • Snart förhoppningsvis, men har ju blivit riktigt kallt och risigt väder här i Stockholm och jag har inte så bra kläder lämpade för regn, snö och storm! :/

  Rebecka 2015-03-23 19:10:39
  Svara
 • Jag sprang mitt första pass på Wargrun idag, och det gick faktiskt oväntat bra med tanke på att det var ett bra tag sedan jag var ute och sprang senast! 😉

  Linnea 2015-03-23 18:43:53
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind