Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSRESA TILL THAILAND I AUGUSTI

Thailand ida wargIMG_1003.JPGida-warg1IMG_0873.JPGIMG_0658.JPGIMG_0557-0.JPGIMG_1002.JPGHär är en bildbomb från vackra paradisön Koh Tao som jag bara älskar ♥

Okej vänner, nu är det äntligen dags! Fick ju tyvärr flytta fram träningsresan (av personliga skäl) till Thailand som skulle vara nu i april vilket var tråkigt men nu har vi hittat nya datum så nu jäklar kör vi! Resan kommer bli av 27 augusti – 5 september denna gången så se till att spara er semester och häng med till den underbara paradisön Koh Tao. Där kommer vi svettas med 15 härliga träningspass, yoga, båtutflykt, god och hälsosam mat, kostföreläsning och mycket annat kul! Åk själv eller ta med en kompis. Det kommer finnas begränsat antal platser så vill ni haka så anmäl er så snart som möjligt. Flyg ingår ej denna gången då det finns billigare flyg att hitta själv + att man kan välja vart ifrån man vill åka. Ju tidigare man bokar flyg desto billigare- flygrekommendationer finns på länken nedan.

Ni hittar all info om resan, boendet och hur man anmäler sig –> HÄR.

//English: You can now book the workout trip to Thailand 27 aug – 5 sep. We are going to the wonderful paradise island Koh Tao for a lot of workouts, good and helathy food, yoga, boat trip and a lot of fun. There are limited places so if you will join sign up now. Read more about the trip, the accommodation ad how to sign up HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Ida! Jag har verkligen ingen hunger för tillfället. Det känns som att jag mår illa hela tiden och får ofta sura uppstötningar. Det känns som att jag hetsäter när jag äter eftersom jag inte är hungrig men måste ju äta. Jag har ALDRIG hetsätit så jag vet inte varför jag känner så. Jag vill kunna träna men jag har ingen ork, vad ska jag göra? Ska jag ska ”tvinga” i mig mat eller vänta tills denna perioden är över?

  Anonym 2015-03-22 17:48:14
  Svara
 • Jag undrar hur det kommer fungera med transport och så från flygplatsen. Är det upp till var och en att ta sig till hotellet eller finns det möjlighet att mötas upp innan/åka dit tillsammans?

  rebecka 2015-03-22 17:16:37
  Svara
 • Kul!!!

  vrncfit.se 2015-03-22 16:50:57 http://vrncfit.se
  Svara
 • Men åh, vilka underbara bilder! Inspirerande 🙂

  http://blogg.improveme.se/manuela/

  Manuela 2015-03-22 16:09:11 http://blogg.improveme.se/manuela/
  Svara
 • Hej Ida! Kände för att snacka av mig lite. För lite mer än två månader sedan började jag att studera. Och dessa timmar som man får lägga till läsandet är många. Som person gillar jag att vara aktiv men nu är jag mer tvungen att sitta stilla. Ibland blir jag galen på det. I början träna jag ändå trots studierna men märkte mer och mer att jag fick för lite tid till pluggandet. Har du några tips? Hur kan man samtidigt vara aktiv och ändå få tid till studier? Hur hade du gjort, tänkt? Mvh! Louise. P.s Älskar din blogg, den gör mig såååååååå glad och inspirerar……TACK!!!! 😀

  Louise 2015-03-22 15:40:22
  Svara
 • Om man anmäler sitt intresse, är det bindande? Hade hoppas på att resan var lite tidigare, risken är att jag börjar jobba på ett nytt jobb den 1 september… Så som sagt, kan man anmäla sig och sen om de inte skulle funka, kan man ta bort sin anmälan då? VILL VÄLDIGT GÄRNA ÅKA

  Emelie 2015-03-22 13:19:20
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Det är ej bindande att anmäla intresse utan då får du bara mer info och sedan måste du ge ett definitivt svar 🙂 vore sjukt kul att ha dig med för det kommer bli grymt!

   idawarg 2015-03-22 13:30:56
   Svara
 • Vad hette den resturanger ni år på igår? Den verkade grym och ska till miami i maj

  Sofia 2015-03-22 13:08:10
  Svara
 • Spännande!

  Jessica 2015-03-22 12:49:27 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en vän och klasskompis som är kraftigt överviktig. Vi satt tillsammans med några andra i klassen och kom in på ämnet (hon tog själv upp det). Hon berättade att hon verkligen ville gå ner i vikt men visste inte riktigt hur hon skulle göra. Tidigare har vuxna försökt hjälpa henne med detta men hon sa att hon har svårt att lyssna på dem och att hon inte har haft tillräckligt med motivation. Vi erbjöd oss snabbt att försöka hjälpa henne så gott vi kunde och hon blev otroligt glad, för hon trodde att hon kunde lyssna på våra råd bättre än på de vuxnas. Jag är övertygad om att hennes övervikt grundar sig i att hon mår dåligt och försöker döva detta med mat och självskadebeteende. Ingen av oss är läkare eller psykolog utan som sagt bara hennes vänner som vill att hon ska må bra. Jag tror att vi med små förändringar, ändrade kostvanor och mycket kärlek kan hjälpa henne, men jag skulle bli såå glad om du kunde komma med lite tips! Vad är viktigt att tänka på för oss? Vilka signaler ska vi sända till vår vän och vilka råd kan vi ge för att hon ska kunna leva ett sunt liv och hitta balans i kosten? Tack!:)

  Lina 2015-03-22 12:35:17
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej fina Lina! Vad fint av er att hjälpa er vän. Jag skulle råda att först hitta någon professionell hon kan prata med. Sedan att göra små förändringar och försöka ta bort socker ur maten då det triggar igång ett begär efter mer. Jag vet inte hur känsligt det är men låt henne skriva ner 3 dagar exekt vad hon ätit och druckit och sedan kan ni börja byta ut det ”värsta” som ex godis, kakor, glass mm till ex frukt. Sedan bytar man ut successivt från vecka till vecka. Men som sagt om det är hetsätning/självskadeätning så är det viktigt att hon söker hjälp och även pratar med någon + att ni hjälper henne. Kramis

   idawarg 2015-03-22 13:04:16
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind