Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHOLE FOODS MIAMI

ida-warg-whole-foods-2ida-warg-whole-foods-3ida-warg-whole-food-1ida-warg-wole-foodAlltså jag älskar Whole foods! Det är en gigantisk ekologisk mataffär som finns i USA. Allt i affären är ekologiskt och de har en stor salladsbar + en stor matdisk där man kan plocka ihop sin egen ekologiska matskål. Varför finns inte en sådan affär i Sverige? Det finns ju några små ekologiska men där är priserna skyhöga. Kan inte någon snälla öppna en sådan här affär i Sverige?! Tror det skulle gå riktigt bra 🙂

I alla fall så plockade jag ihop en låda med ugnsbakad sötpotatis, råris, spenat, grönkål, fårost och grillad lax med pressad citron öven. MUMS!

//English: I love Whole Foods! Its a giant organic supermarket here in US. Everything in the store is organic and they have a big saladbar + a lot of warm food so you can pick your own chois of bowl with food. Why cant you find a store like this in Sweden?! Anyway I ate a bowl with ovenbaked sweet potato, brown rice, spinach, kale, feta cheese and grilled salmon with squeezed lemon. YUMMIE!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Om du/ni gillar Whole Foods bör ni även gå till ett ställe som heter Fresh market. Jag föredrar Fresh market faktiskt, allt är bara så himla fint och fräscht där. Googla och se vart exakt det ligger i Miami beach, inte alls långt från Lincoln road 🙂 Trader Joes ligger söder om Miami, ca 30-40 min i bil. Njut resten av tiden här i Miami, nu ska jag dra ner till gymmet 😛

  Nina 2015-03-25 16:37:11
  Svara
 • Vad ligger prisnivån på maten på Whole Foods motsvarande ”vanliga” mataffärer?

  Maria 2015-03-23 17:34:10 https://www.mijaslife.devote.se
  Svara
 • Det finns redan i Sverige!! Green Matmarknad i Malmö! 🙂 http://greenmatmarknad.se https://sv-se.facebook.com/greenmatmarknad

  Eleonor 2015-03-22 15:03:08
  Svara
 • Hej ida! Jag känner att jag vill ta upp ett problem för jag vet aldrig vad jag ska svara! Och jag blir arg och ledsen på samma gång. Men under hela december och januari var min mage helt ur balans. Det spelade ingen roll vad jag åt så mådde jag dåligt av det. Men så tipsade en arbetskamrat om att dricka vetegräs varje morgon för att det hjälpt henne med sin mage. Så eftersom jag var så trött på att ha ont i magen och ständiga toalettbesök så köpte jag hem vetegräs och började dricka. Upplevde att magen blev såå mycket bättre av detta och jag är glad att jag hittade något som jag mådde bättre av. Sen häromdagen satt jag på frukosten på jobbet och drack min goda vetegräsdryck och då självklart ska någon fråga. Vad är det du har där i? är det kosttillskott eller?! (med lite snorkig ton) och då sa jag vad det var. Och då drog 3 stycken igång världens negativa diskussion om hur de minsann inte var bra med kosttillskott och att man minsann ska äta vanlig mat istället för det är sååå mycket bättre än massa tillskott. Och då sa jag att jag faktiskt märkt av jättebra resultat av detta men då säger någon rakt till mig att ät gröt istället på morgonen så ska du se att magen blir bra, även där med snorkigt tonfall. Och detta är inte första gången, de ifrågasätter folk som äter kvarg under frukosten och frågar om man ska banta bara för det?! Jag vet inte snart vad jag ska säga för man får bara höra att man ska äta vanlig mat. Eftersom det är arbetskamrater vill man ju inte få världens utbrott men funderar alltid på i efterhand vad jag skulle sagt!

  Emmelie 2015-03-22 13:41:25
  Svara
 • Tänk om de funnits en sån här i Sverige =)

  Jessica 2015-03-22 08:06:41 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Tips – den finns i London också, fast det kanske du redan vet ☺️ Men lite närmare i alla fall även PM det vore riktigt nice med en i Sverige också

  Angelica 2015-03-22 04:08:47
  Svara
 • Hej ida! Tack för en jordnära och fantastisk blogg. Jag har lite funderingar som jag inte tycks få svar på.

  Jag är dansare och tar klasser 5-7 gånger i veckan. Utöver det styrke tränar jag och tar aktiva pw. Jag har gått upp ca 4 kg över julen och har svårt att tappa dom. Jag äter bra och tycker jag tränar bra. Alltid tränat mycket i livet. Ska jag öka cardio träningen ett tag?

  Genom min styrke träningen upplever jag mig själv som ”större” vilket jag inte vill bli. Jag vill vara stark men ändå långa definierade muskler. Nu börjar tjurnacken komma. Vet inte riktigt vad min fråga är nu.. Luddar till det. med ökad muskelmassa och 4 kg extra i fett är jag inte nöjd. Känner mig klumpig.
  Hur skulle du lägga upp träningen om du dansade 5 gånger i veckan? Stark, smidig,sund och snygg vill man ju känna sig som dansare. De fyra s:en

  Jätte jätte tacksam för svar!!!

  Du är en står inspiration

  - 2015-03-21 23:03:46
  Svara
 • Älskar Trader Joes också! Kolla in den kedjan om ni får chansen ! Vet inte om det finns i Florida, men tror det. 🙂

  Sarah 2015-03-21 21:40:04
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   ja den handlade jag på i LA men hade glömt namnet så tack för det. Ska kolla upp om den finns i närheten här 🙂

   idawarg 2015-03-21 21:49:55
   Svara
 • Åh vad avundsjuk jag blir. Ja, tänk om man hade något sådant här i Sverige!

  Amanda 2015-03-21 20:40:39 http://www.amandastrom.se
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Ja jag vet! Det hade underlättat så. Just nu går man runt och letar efter gröna skyltar i hela mataffären. haha

   idawarg 2015-03-21 20:41:26
   Svara
 • Kul att du bara lyckats få med en bild på obese people från en hälsoaffär. Bra att de iaf försöker ta tag i hälsan.

  pilla 2015-03-21 16:17:10 http://runwayp.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind