Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORGON PW PÅ STRANDEN

power-walk-ida-warg-5power-walk-ida-warg3power-walk-ida-warg-6power-walk-ida-warg-2power-walk-ida-warg-1power-walk-ida-wargTights – HERE (Adlink) // Top – HERE //Shoes – HERE (Adlink)

Imorse tog vi en liten morgon PW på stranden, eller det blev inte så mycket PW utan mest njuta av den fina soluppgången + massa fotning. Älskar verkligen Miami hittills och är säker på att vi kommer få en grym vecka! Senare idag blir det träning (som ni vet ligger vi 5 timmar efter här) och jag sitter just nu och funderar över vad jag ska träna… Jag bör träna löpning då jag faktiskt kommer springa ett lopp i år. Så taggad men fett nervös. Har inte tränat mycket löpning alls så får se hur detta går?! Haha. Har ni tränat något idag?

//English: This morning we took a power walk on the beach. I really love Miami so far and I think we are going to have a fantastic week. Later today (we are 5 hours behind you) we are going to the gym for some training and I dont know what to train today. I think I have to run because later this year I will join a race. Im a bit nervous about that but I think it will be fun. Have you been training today?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Hej! Vad ska du springa för lopp och när? Hur ska du träna inför det?

  Linnea 2015-03-21 19:00:14
  Svara
 • Hur härligt ser inte det där ut då. Vill också resa utomlands och njuta av solen!

  Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare 2015-03-20 20:25:06 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Hag undrar om du rekommenderar att göra ett Imupro 300 test? Hjälpte det dig med din mage? Jag har provat så mycket för min lilla mage men inget hjälper sådär jättemycket. Testen är dyrt för min lilla budget men är lite desperat. Men det vore toppen att höra från dig om det hjälpt? Min mage svullnar sjukt mycket när jag äter. Slutade med gluten o mjölk för snart 2 år sedan.

  Ha det super i miami 🙂

  Sara 2015-03-19 21:05:07
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Det har hjälpt mig så mycket för nu har jag fått ordning på vilka produkter jag är överkänslig mot och som irriterar min tarm. Rotationskosten som man äter efter testet är grym. Tack finis 🙂

   idawarg 2015-03-19 21:09:49
   Svara
 • Åh! Dit ska jag till veckan

  madde 2015-03-19 21:02:04
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har tränat friidrott, det blev till uppvärmning tabataintervaller och sen blev det slägga. Sjukt rolig träning!
  Kram!

  Matilda 2015-03-19 20:47:47
  Svara
 • Åh vad härligt det ser ut, så underbart och mysig sand!! Jag har aldrig lockats av USA eller Miami men sanden och havet, ja. Ser underbart ut.

  Diana D 2015-03-19 20:19:24 http://demarkey.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har ett problem. När jag blir stressad så får jag en väldigt dålig aptit, det är som att jag mår illa hela tiden. Jag vet att jag måste äta men jag känner mig så mätt. Det känns som huvudet lurar mig att jag är mätt. Ska jag försöka ”tvinga” i mig maten eller ska jag lyssna på kroppen och inte äta? Känner mig så vilsen 🙁

  MG 2015-03-19 20:10:51
  Svara
  • Svar på MGs kommentar.

   Hej! Jag skulle mer säga att du behöver hitta ett sätt att inte stressa så mycket. Men du måste äta så försök äta även om du är stressad. När jag känner mig mätt brukar jag köra en smoothie 🙂

   idawarg 2015-03-19 20:58:05
   Svara
 • Underbara bilder! Jag vaknade precis så har inte hunnit träna än men ska iväg på yoga vid tio 🙂 Sen blir det eventuellt lite downhill-cykling i eftermiddag!

  Em - mitt liv på NZ 2015-03-19 19:49:42 http://emsliv.wordpress.com
  Svara
 • Så himla avis!!

  Jessica 2015-03-19 19:17:43 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Jag körde en tidig powerwalk men allteftersom jag har gått mer än vad jag brukar på senaste så fick jag en benhinneinflammation så får vila nu. Typiskt! Men men…

  Alexandra 2015-03-19 18:57:25
  Svara
 • – Hur jag gjorde för att nå min målvikt!
  – Gick ner 10kg

  www.nouw.com/hanshen

  Hanna Wetterqvist 2015-03-19 18:36:41 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Vill ocksa till Miami 😀 Jag har tränat abs, armar och rygg idag 🙂

  sanna 2015-03-19 18:20:32 http://somebodyelseslife.blo.gg
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt