Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

IMG_5119.JPGIMG_5118.JPGIMG_5125.JPGIMG_5120.JPGIgår ville jag lyxa till det ordentligt och unnade mig en ansiktsbehandling hos Ludmila. Har typ bara varit på en ansiktsbehandling på ett annat ställe innan och jag gillade det inte jätte mycket då jag tyckte min hy var fulare efter än när jag kom dit. Haha. MEN den jag var på igår var HELT magisk. Jag har gått på många behandlingar men det här var det skönaste jag har varit med om! Det var en ekologisk behandling som heter dr. Alkaitis lyxbehandling – Läs mer om den HÄR. Den var så avslappnande och inte massa kläm utan bara massage och annat skönt. Jag kommer definitivt att boka den igen!

//English: Yesterday I visited Ludmila for a facial treatment. It was totally magic and the treatment was organic dr. Alkaitis luxury treatment. It was so relaxing and I will definitely book it again! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida! Tack för en superinspirerande blogg! Jag tycker du har så fantastisk fin hy och jag är väldigt nyfiken på vilken hudkräm och rengöring du använder? Jag är nämligen på jakt efter en bra ekologisk hudvård, men det är inte lätt att hitta rätt i skönhetsdjungeln. Du verkar ha koll så tänkte om du kunde rekommendera någon kräm?! 🙂 hälsningar Julia

  Julia 2015-03-18 00:52:50
  Svara
 • Skönt!

  Jessica 2015-03-17 18:52:41 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Måste först bara säga att din blogg( och du) är så härlig!
  har gått och undrat över en grej, kan man äta för mycket grönsaker? Jag brukar fylla halva tallriken med olika grönsaker och resterande är protein och ibland lite ris eller potatis. Jag älskar grönsaker och äter mycket av det, är det dåligt? Vet inte om det blir många kalorier om man äter mycket av det?
  Ha det bra, kram

  Lisa 2015-03-17 18:00:58
  Svara
 • Hej Ida och tack för grym inspiration! Jag är underviktig och har fått som råd att hellre satsa på styrketräning och inte konditionsträna nu när jag försöker gå upp i vikt. Men jag ääälskar ju att sticka ut på mina löprundor/spinning/osv… Vad tycker du jag ska göra?

  Evelina 2015-03-17 16:50:14
  Svara
 • Hej! Jag har precis börjat med laktos och glutenfritt eftersom jag har så problem med min mage, men recept står verkligen stilla. Jag vet att du lagt ut många, men problemet för mig är även att jag är så jobbig för jag äter varken grönsaker eller frukt, samt knappt någon fisk.
  Jag är t.ex. väldigt sugen på att fortsätta äta burgare (kyckling och kött) men hur gör man med bröd då? Hittar inga hamburgebröd i affären som är glutenfria.
  Mvh
  Emma

  Emma 2015-03-17 16:49:36
  Svara
 • Vet du på vilka ställen i sverige man kan få sån behandling? 🙂
  kramar
  http://sofiahager.wordpress.com

  Sofia 2015-03-17 16:26:51 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • – Hur jag gick ner 10 kg, började bygga muskler och fick ett hälsosamt och bättre liv!

  http://nouw.com/hanshen/resultatet-av-min-traning-min-syn-pa-det-18146465

  Hanna Wetterqvist 2015-03-17 13:38:32 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Anledningen varför huden ser sämre ut, typ röd och lite irriterad efter ansiktsbehandlingen är för att man irriterar huden på ett bra att när man klämmer ut porer o utslag. Direkt efter brukar man inte känna sig så fin, men det är en riktig bra rengöring och huden blir bättre igen efter ett par dagar. Sådan avslappnande behandling du gjorde är jätteskön, men om man är ute efter att få en riktig rengöring borde man köra portömning. Men du har ju så vacker hud så de behöver inte du!

  Hanna 2015-03-17 13:32:35
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind