Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS WEEKS CHALLENGE – MAGPASS

Wohoo det är måndag och jag är toktaggad  på en ny träningsvecka! Jag vill börja med att säga att  jag får  så mycket frågor om träningspass och övningar och till alla er glöm inte gå in och kolla och prenumerera på min youtubekanal HÄR. Där hittar ni massa övningar och hela passni kan köra. Denna veckan utmanar jag er att köra mitt mest sedda klipp ”SÅ FÅR DU MAGRUTOR” som du kan se här nedan. Över 72 600 har kört detta passet, hur coolt? I alla fall utmanar jag er att köra detta tuffa magpass minst 3 gånger innan veckans slut! Nu jäklar kör vi!

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka min blogg –> http://idawarg.wearecube.se/?p=33701 ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:) SÅ vilka är på denna veckas utmaning?!  Nu kör vi vänner!

#WARGPOWER


//English: Wohoo the best day ever is here, monday! This week its time to work on our abs. I challenge you to do the ab-workout below at least 3 times before the end o this week. :) Who wants to join?

If you have a blog you can participate by leaving a comment below that you are in + your blog adress. Then you do a post on your blog about the challenge and links –> http://idawarg.wearecube.se/?p=33701 In the end of this week I will do a post on my blog and link everyone who participate in the challenge.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman