Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SMINK JAG ANVÄNDER DAGLIGEN

smink-ida-warg

1. Concealer – Make Up Store // 2. Rouge – NYX // 3. Dip Brow Pomade – Anastasia //4. Telescopic mascara – Loreal // 5. Highlighter – MAC

Hej Ida! Skulle inte du kunna berätta vad du använder för sminkprodukter? Vill gärna veta :)

SVAR: Absolut kan jag göra det, ovan ser du allt det jag använder dagligen.

//English: Got a question about what makeup I use and above you can see what I use daily.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Bästa mascaran! Måste prova rouget 🙂

  Modellens kokbok 2015-03-17 14:17:32 http://modellenskokbok.blogspot.com
  Svara
 • Tycker det är lite konstigt at du som är så medveten om organiska produkter använder smink som är testad på djur och som innehåller mycket gifter… Skriver inte detta för att vara krass elak, utan bara för att jag undrar.

  Charlie 2015-03-16 19:38:03
  Svara
  • Svar på Charlies kommentar.

   Jag är medveten men jag är inte mansik och jag väljer mina produkter. Är noga med krämer som jag lägger på huden och som huden tar in men använder även oekologisk BUS ibland och det för att den är bäst. Jag är medveten om att den innehåller dåliga saker men när jag använder den så sällan så gör det inget precis som det inte gör så mycket att man äter en pizza då och då. Skulle jag börja använda foundation varje dag skulle jag tänka efter men de produkterna jag använder går ej in i huden på det viset och har ej hittat någon ekologisk som är lika bra som dessa.

   idawarg 2015-03-16 19:47:21
   Svara
 • Så mycket snyggt!

  DeMarkey 2015-03-16 12:20:59 http://demarkey.se
  Svara
 • MODE&SKÖNHET
  6 inlägg om mode varje dag!

  www.nouw.com/hanshen

  Hanna Wetterqvist 2015-03-16 12:12:33 http://nouw.se/hanshen
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind