Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN HELG I SÄLEN

ida-warg-sälenida-warg-sälen-8ida-warg-sälen-ida-warg-skidor1id-warg-sälen-2ida-warg-sälen-6

ida-warg-sälen-3För er som följer mig på Mikz vet att jag är uppe i Sälen med familjen och åker skidor. Ni fattar inte HUR NICE det här är! Vädret är helt perfekt och det är så vackert! Bästa semestern ever och jag vill inte åka hem. Jag älskar när det är snö och sol och tycker typ det är bättre än strand och sol! Jag har också skaffat mig en SnapChat (idawarg) som jag öppnat upp. Är det någon av er som anväder det? I alla fall kan ni följa mig där om ni har tråkigt 😀 haha. Tycker det är kul att man kan få privata meddelanden från er så man får se er 🙂 Nej nu ska jag ge mig ut i spåren och ta en sista sväng på längdskidorna innan vi drar hem mot Stockholm igen. Puss på er, I

//English: For those of you who follow me in Mikz knows that Im with my family in the mountains för some skiing. The weather here is magic and everything is so beautiful! The best holiday ever and I dont want to go home! I love sun and snow even more then sun and beach! I also want to say that I started a snapchat account (idawarg). Do you use snapchat? If you have you can follow me there if you want. Its so fun to get messages from you and to see pics of you 🙂 Now its time for some skiing before going back to Stockholm again! Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • BEHÖVER DU NYA TRÄNINGSKLÄDER?

  Klicka in på min blogg för SJUKT BRA tips till träningskläder! Länkar finns på bloggen och det är fri frakt från hemsidan jag länkar från.
  b.l.a better bodies, nike, adidas, m.m..! Kika in och se dig vidare från min blogg till en hemsida inom fitnessvärlden! KRAM

  www.nouw.com/mylo
  www.nouw.com/mylo

  mylo 2015-03-15 22:58:41 http://www.nouw.com/mylo
  Svara
 • Ja snapchat är bäst! Haha vill du att man ska lägga till dig på snapchat? Är du inte rädd för att få massa creepy snapchats haha?

  Alexandra 2015-03-15 20:56:50
  Svara
 • Hej!
  Tack för den absolut bästa hälso o fitnessbloggen som finns. Allt från tränings o kosttips är så proffsigt. Det lyser verkligen igenom att du älskar det du gör och är perfektionist. Det kanske du själv inte tycker att du är men jag uppfattar det så:)
  Jag har ett svagt minne av att du har skrivit att du ska skriva ett inlägg om hur ett ev träningsscema kan se ut. Om man bara har möjlighet att träna styrka 3 ggr i veckan och träna hela kroppen dom dagarna, har du ngt förslag om hur man kan lägga upp det då? Jag förstår att det är mkt basövningar jag måste köra och kanske inte så mkt isolerande övningar. Jag googlar o blir bara mer förvirrad och tyvärr har jag inte råd med PT. Jag skulle bli jättetacksam om du har tid o få det någorlunda strukturerat. Problemet när man googlar är att alla säger olika saker och det gör mig SÅ förvirrad. Om det är ngn annan som har ngt bra förslag så skriv gärna.

  Linda 2015-03-15 17:50:44
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej och tack snälla vad glad jag blir att höra 🙂 <3 <3 <3 Ja det är nog för att det inte finns något som ärrätt utan det finns hur många träningscheman som helst som är grymma. Allt beror på vad du har för mål med din träning? 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-15 18:49:04
   Svara
 • Hej
  Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på:
  Det är så att jag håller på att tillfriskna från en ätstörning som
  jag varit fast med et ta nu…
  Jag måste gå upp i vikt och mitt problem är att jag blir så snabbt mätt men tvingas ät mer…
  då känns det som jag känslo-äter vilket jag är väldigt rädd för att göra..
  Vad tycker du? Ska jag försöka äta all mat för at gå upp i vikt eller ska jag ifrågasätta behandlingen??
  Jag har försökt äta flera små mål men det har inte funkat då jag ortfarande är mät till nästa mål….
  Hoppas har tid att svara.
  Carro

  caroline 2015-03-15 16:03:51
  Svara
  • Svar på carolines kommentar.

   Jag tycker verkligen du ska försöka äta all mat även fast du är mätt. Du behver den. Du larar det och du kommer klara dig ur detta 🙂 Stor styrkekram <3

   idawarg 2015-03-15 18:50:27
   Svara
 • Vad roligt. Vart i Sälen? Åker ons – sön nu i veckan som kmr. Lindvallen =)Hoppas vädret håller i sig.

  malin 2015-03-15 14:20:37 http://malinjoannag.spotlife.se
  Svara
  • Svar på malins kommentar.

   Jag var i Hundfjället och Tandådalen. Riktigt bra åkning och hoppas vädert håller i sig 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-15 18:46:28
   Svara
 • Åh så underbart! Så fint det ser ut!! Njut till 100% för det där är lyx å hög nivå! Jag saknar verkligen fjällen, nu gav du mig lite abstinens haha 😉 Ha det bra, kram 🙂

  Lisa's Healthspo 2015-03-15 12:46:38 http://lisashealthspo.myshowroom.se
  Svara
 • Måste säga att jag tok gillar MIKZ 😀

  Jessica 2015-03-15 12:40:40 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Undrar bara hur man får reda på kalori mängden på hemmabakat bröd? Min mamma brukar baka nyttiga bröd med massa morötter och pumpakärnor och massa andra nyttigheter , och jag har börjat räkna kalorier nu för att få ett hum om hur mycket jag får i mig per dag men det blir svårt när det kommer till just hembakat:/ hur gör man?

  Bella 2015-03-15 12:20:22
  Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Det är svårt att få exakt men använd en app som lifesum och skriv in hela receptet och dela det på så många brödskivor du gör 🙂

   idawarg 2015-03-15 18:44:12
   Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Hoppas verkligen ditt kaloritänkande bara är tillfälligt. Men tipsar om kostbevakningen.se

   Mg 2015-03-15 18:34:49
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind