Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS POLE DANCE TRÄNING

ida-warg-pole-dance

Top – Lorna Jane // Sweats – Puma

Igår var jag och körde Pole Dance på StudioDQ. Har haft ett uppehåll på drygt 2 veckor pga. att jag tagit bort leverfläckar på mage och rygg. Det var lite läskigt att köra igår och vågade inte riktigt köra fullt ut då ärren kan bli fula om man sträcker ut dem. Men i alla fall var det kul att vara tillbaka på träningen och jag säger det varje gång, men satan vad det är jobbigt med Pole! Haha. 75 min går så snabbt och man hinner kanppt göra något känns det som men när man är på väg hem känner man hur mörbultad man är och nu dagen efter så är man galet stel! Älskar när träning är så kul att man inte känner att det är jobbigt! Woop. Nu ska fixa mig och gå en sväng till gymmet och sedan hem och packa för drar till Sälen med min familj i eftermiddag. Wohoo vad kul! 🙂

// English: Yesterday I was at StudioDQ for som Pole Dance. Had a break for 2 weeks because I removed some liver spots on my belly and back. It was a bit scary yesterday because I didnt want to ruin the scars and make them look ugly so I was a bit careful. Anyways it was so fun to be back at my Pole Dance training. 75min goes so fast when you have fun and I did not notice that it was hard for even the workout was over. Now I will go to the gym for a workout and then home and pack because this afternoon I go to the mountains with my family. Wohoo so fun! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej världens bästa inspo-Ida! Som den trogna läsare jag är vet jag att du var i Marocko för ett tag sen och eftersom jag själv ska dit om en vecka tänkte jag höra om du har några tips t,ex vad gäller maten (vad man ska akta sig för och vad man bara måste testa, har ganska känslig mage så är orolig för maten) eller om du har något annat roligt att rekommendera? 🙂 Tack för att du levererar världens bästa blogg! /Lisa

  Lisa 2015-03-12 16:41:00
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa och tack snälla! 🙂 <3 Vad kul, Marocko var så mysigt men dessvärre inte någon matupplevelse 😀 Haha. Men vi bodde i en liten by så kanske därför. Så kan faktiskt inte rekommendera någon mat frutom att testa äta en klassisk marockansk måltid 🙂

   idawarg 2015-03-14 08:43:02
   Svara
 • Vad härligt att du har kommit igång! Men jah har en fråga som jag inte har fått svar på & det är om man ska ha fötterna pekade utåt eller rakt? Ger det samma resultat oavsett vilken vinkel man har på fötterna? Tacksam för svar!

  Maja 2015-03-12 16:32:37
  Svara
 • Hur tänker du kring dina vilodagar gällande kost, annan typ av rörelse/motion, sömn osv?:)

  :) 2015-03-12 13:41:48
  Svara
 • FEM SAKER INGEN VISSTE OM MIG – 7 NYA PLAGG I GARDEROBEN – INSPO OUTFITS – JÄMSTÄLLDHET – www.nouw.se/hanshen

  Hanna Wetterqvist 2015-03-12 13:39:57 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Det verkar så himla kul med Pole dance 🙂 Kanske man skulle leta upp en studio i Gbg å testa 🙂 Så himla pepp när man läser dina inlägg 🙂

  Jessica 2015-03-12 13:06:20 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Vad annorlunda att träna sån träning, vad är den bra för? Kontroll av kroppen, smidighet eller ? Berätta gärna mer.
  låter som en spännande kunskap att ha 🙂

  DeMarkey 2015-03-12 12:47:18 http://demarkey.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind