Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOOD BUTT EXERCISE – UTFALLSSTEG BAKÅT

utfall-ida-warg-1 utfall-ida-wargEn av de absolut bästa övningarna för rumpan tycker jag är utfall. Man kan variera dem i oändlighet… bulgariska, i smith, med hantlar, med kettlebells, sneda, med skivstång, bakåt, frammåt osv. Förutom bulgariska så gillar jag verkligen utfallsteg bakåt med skivstång. Man kan lasta på ganska tungt då man inte behöver hålla något i händerna och jag tycker jag får bättre kontakt med baksidan och rumpan genom att gå bakåt och inte framåt.

Gör så här: Stå höftbrett och lägg skivstången över skuldrorna. Spänn bålen och ta ett långt steg bakåt. För att aktivera baksida och rumpa extra mycket brukar jag tänka att jag pressar ner hälen på vägen upp. Testa att lyfta tårna från marken på främre foten. Jag körde 30 utfall (15/ben) X 5.

//English: One of my favorite exercises for the butt is lunges. You can vary them lots… bulgarian, , with smith, with barebell, with dumbells, with kettlebells, side, back, forward. Exept bulgarian lunges back lunges with barebell is one of my favorites. You can use a lot of weight and I think I get much more contact with my butt when I step backwards. Stand hip wide and take a big step backwards. To get more contact with your butt, push your heel on the front foot down on the way up. I did 30 lunges (15/side) X 5.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Haha asså Ida dina jävla bulgariska utfall alltså! Gjorde två på varje ben sådär spontant i en trappa på en powerwalk och jag har sån sjuk träningsvärk nu! FRÅN TVÅ STYCKEN?! Haha helt stört… nu behöver jag aldrig leta efter rump/hamstring-övningar igen. Så tack 😉

  //Emma Hå

  Emma Hå 2015-03-12 23:21:30 http://emmahas.se
  Svara
 • Finns det något sätt att träna rumpa UTAN att träna framsida lår? Jag har bulliga lår och platt rumpa, vill inte få bulligare lår.

  Amanda 2015-03-12 17:40:31
  Svara
 • Hej Ida! Jag vill så gärna veta hur du väljer storlekar när du handlar skor på nätet. Kan man lita på storleksguiden fullt ut eller kan man bara välja den storleken man redan har i sina vanliga skor? 🙂 Tacksam för svar 🙂 P.S! Är så sugen på att införskaffa ett par snygga nike-träningsskor. 😀 ha det bra! Kram.

  Louise 2015-03-11 23:47:20
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Jag har stl 37 och det har faktiskt aldrig blivit fel när jag beställt på nätet konstigt nog 🙂 Var lite läskigt i början men när man beställt en gång och det funkade så säpper spärren 🙂 Det går ju alltid att skicka tillbaka om det blir fel. Kramis

   idawarg 2015-03-12 08:54:19
   Svara
 • bästa du! ska köra ett av dina pass nu! 🙂

  clara 2015-03-11 21:41:35 http://nattstad.se/claratime
  Svara
 • Jag tycker detta är en sjukt jobbig övning, alla utfall är de. Men nu har jag kommit en bit på din utmaning! 😀

  Jessica 2015-03-11 20:15:31 http://lifetale.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt