Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS WEEKS #WARGPOWER

IMG_4703.JPGIMG_4702.JPGIMG_4704.JPGLouise

Jessica

Ellen Schutz

Sanna Eriksson

Hanna Björkdahl

Nora Bååth

Liisa

Emma

Elin

Sofia

Paulina

Jennifer

Jessica

Emma Rubi

Alma

Karin Jansson

 Wohoo så mycket inspo! Grymt jobbat alla bloggar som deltagit i veckans utmaning och tack för att ni delar av er så mycket bilder i #wargpower. Vi börjar närma oss hela 10 000 bilder i hashtagen. Kan ni tänka er? Nästan 10 000 bilder av bara träningsinspiraton?! Det är ju helt galet! Wohoo. Eftersom det blir svårt att reposta era instagram adresser här på bloggen så ska jag börja välja ut min favoritbild ur #wargpower varje vecka och reposta på min instagram. Vad tror ni om det? Imorgon kommer en ny grym utmaning upp och jag hoppas ni alla är så på 😉 Puss, I

//English: Wohoo so much inspiration! Good job all blogs that participated in this weeks challenge and thank you for sharing so much nice pictures in #wargpower. We soon have 10 000 pics in #wargpower. How cool is that?! 10 000 pisc with workout inspiration. Wohoo! I will soon start to repost my favorite  pic in #wargpower on my instagram. What do you think about that? Tomorrow a new wonderful challenge is coming up so do not miss that. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kul att se två av mina bilder här! #wargpower ger ju så mycket träningsinspo!

  Veronica 2015-03-08 17:32:54 http://vrncfit.se
  Svara
 • Hej! super kul att du tog till dig vår önskan om att reposta på instagram 🙂 tack för en jätte härlig blogg med massa grym inspiration! kram

  millanochmallan 2015-03-08 12:50:11
  Svara
 • Hej och tack för en bra blogg! Jag har ett problem som jag hoppas du kanske kan skriva ett inlägg om?

  Jag är 15 år och väldigt idrottsintresserad. Alltid spelat fotboll och innebandy men spelar nu bara innebandy. Pågrund av en knäskada kan jag inte vara med i samma utsträckning längre(detta kan dock byggas upp igen). Jag saknar träningen oerhört och alla positiva fördelar jag får av den. Nu till mitt problem, mina föräldrar vill inte att jag gymmar. De vill att jag ska ut och springa istället, men jag vill ju bygga upp min styrka igen för att kunna göra det jag älskar! Mina föräldrar anser att gym innebär stora bulkiga muskler. Tycker detta är tråkigt, har alltid blivit stöttad av dem inom alla träningsformer utom just gym. Jag vill alltså träna för att bygga upp min kropp och förebygga skador.

  Nora 2015-03-08 10:51:13
  Svara
  • Svar på Noras kommentar.

   Ja det låter väldigt vettigt av dig och om du haft problem med knäna så är styrketräning en mycket bra ide för att bygga upp styrkan kring knäna för att skydda den. Att köra löpning på svaga knän kan vara skadligt. Tråkigt att dina föräldrar har den synen på styrketräning. Man behöver absolut inte blu stor och bullig, det beror ju helt på hur man lägger upp sin träning. Jag tycker du ska ligga på och förklara för dem vilka positiva saker som kommer med styrketräning. Sök upp en sjukgymanst som kan kolla på dig och även förklara för dina föräldrar att det är viktigt att bygga upp styrka runt knäna 🙂 Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2015-03-08 17:00:38
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind