Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INTE HELT PERFEKT

IMG_4707.JPGTights – HERE (Adlink) // Top – HERE (Adlink)

Igår la jag ut bilden ovan på instagram med mitt ”efterträningstomatansikte” och då fick jag en kommentar av en tjej som sa att hon inte vågar lägga ut sådana bilder på sig själv för hon är rädd att få avföljningar. Så tråkigt att de ska vara så för jag menar herregud alla ser väl ut så här efter träning? Eller? Jag fick säker många avföljningar men det struntar jag i då jag vill visa att jag är mänsklig. Jag vet inte om ni tänker på det men jag lägger ofta ut ganska ”fula” bilder och bilder utan smink här på bolggen som inte alls är fixade. Jag tänker alltid att jag vill att ni ska känna igen mig om ni ser mig i verkligheten och inte tänka att jag inte alls ser ut som på bilderna. haha. Det är lätt att få en annan bild av en människa som man bara följer på sociala medier då man ofta väljer de fina korten på en själv. Ni skulle bara veta hur många bilder vi bloggare tar och av alla dem så är det ofta någon som blir bra och självklart väljer man då den. Sedan ska ni även veta att de flesta bloggare/instagrammare photoshoppar en HEL del! Ja jesus! Jag säger inte att jag tycker det är fel för det är ett konstverk att kunna fixa sina bilder fint och de som kan det har oftast väldigt många följare som följer dem just för det. MEN jag vill bara att ni ska vara medvetna om att photoshop kan göra underverk och man kan förlänga ben, göra sig brunare, smalare, ändra färger, ta bort fläckar, göra porslinshy mm. mm. Jag själv älskar att kolla på sådana vackra bilder men ser till att inte låta mig påverkas.

Så med detta inlägg villa jag bara påminna er om att det är ok att inte vara helt perfekt och att ni inte ska påverkas av sociala medier. Jag lovar att med rätt vinkel, rätt ljus, bra kamera och lite photoshop på det så kan vi alla se helt amazing perfekta ut, så glöm inte det 😉

Kram, I

//English: Sorry, use google translate for this one 🙂 <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
37kommentarer
 • Jag har en kompis som brukar säga att hon känner sig som snyggast efter ett pass, som om det glänser om henne (vilket det gör, både i form av svett och livslust!). Jag tycker att dessa foton ofta blir de bästa! Livet bara rusar inom en! 😀

  Sara 2015-03-10 08:10:42 http://www.saraforsberg.wordpress.com
  Svara
 • Alltså, TACK för det här inlägget! Så töntigt av mig men känner att mitt självförtroende fick en liten push! Och om man avföljer någon pga en svettig träningsbild? Då är man ju knäpp i huvudet, haha

  Malin 2015-03-09 23:54:47
  Svara
 • Är en tjej som har bra kondition och styrka, har tränat många många år, rör på mig hela tiden i vardagen. När jag har varit på ett pass eller kört på gymmet är jag oftast röd i ansiktet och helt genom svett. Andra som har kört samma pass är likbleka och inte alls svettiga. Jag förstår inte detta? Är min kropp bara sån? Har du nåt svar?

  Hanna 2015-03-09 17:53:57
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Haha vi alla är olika eller så har de andra fuskat och du tagit i mer. 🙂 Jag blir också röd och inget att skämmas för utan var stolt istället! 🙂

   idawarg 2015-03-10 09:27:03
   Svara
 • Känns synd att folk tycker det är negativt att vara röd i ansiktet, och speciellt efter träning. Alltså, det om något är väl ett tecken på att man har ansträngt sig? Att man tränat och gjort något man gillar?

  Tjena Nina 2015-03-09 11:10:34 http://tjenanina.blogspot.se
  Svara
 • Haha asså jag känner näsan tvärtom. Om jag ser fixad och fräsch ut på mina gym-selfies så kanske mina läsare/följare tror att jag bara går dit för att fotografera mig själv och inte tränar ordentligt 😉 Så brukar alltid försöka ta bilder precis efter slutspurten i cardion för att jag skall se riktigt svettig och röd ut, haha! 😉

  //Emma Hå

  Emma Hå 2015-03-09 09:54:47 http://emmahas.se
  Svara
 • Ida, jag tycker att du är super vacker ,…före och efter träning,och ska jag vara ärlig är du gulligare när du har tränat..!!

  Petra 2015-03-09 08:53:28
  Svara
 • Det är så bra att du tar upp detta! Jag kan inte låta bli att tycka det är synd att man behöver ett sånt här inlägg för något så naturligt som att bli lite röd i ansiktet eller svettig när man tränar. Då kan man fundera hur väldigt ytliga personer gör när de tränar ifall de inte kan svettas eller bli röd i ansiktet på gymet. Har de 5kg smink eller tränar de länge och försiktigt för att inte förstöra sin look? 😉
  Tycker det är härligt när man är så svettig efter ett pass så man knappt kan dra av sig kläderna, då känner man att man lever =)

  Elin Johansson 2015-03-09 08:34:44
  Svara
 • Hej! Gillar din blogg och tycker att du är en grymt bra förebild för unga tjejer

  Kristina 2015-03-09 08:09:43
  Svara
 • Mycket bra inlägg, heja dig! <3

  Mirjam 2015-03-09 06:46:10
  Svara
 • Det är sådana här inlägg som gör att du är bäst Ida! En strålande förebild för alla åldrar.

  Ulrika Andersson 2015-03-09 02:02:31
  Svara
 • Dom som avföljer dig för en sån bild är det ju något fel på! Tycker du ser sjukt stark och snygg ut iaf fast att man ser att du tränat! 🙂 älskar när du lägger upp recept på hälsosam mat och nyttiga godsaker i Mikz!

  Alexandra 2015-03-08 22:25:54
  Svara
 • Tack ♡

  Ida här och nu 2015-03-08 21:51:24 http://idaaharochnu.blogspot.com
  Svara
 • Skön inställning, men jag blir lite besviken eftersom en stor del av dina bilder är så pass avklädda. Vem tränar i sport bh? Väldigt bra att du är nöjd med hur du ser ut, det ska du förstås vara för du är hur snygg som helst, men man behöver inte visa så mycket hud på varenda bild.

  Rebecca 2015-03-08 21:08:57
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Jag gör det tex, gillar inte när linnena blir svettiga och smetar sig runt magen. Handlar inte om att vilja visa hud, helt enkelt bekvämast och skönast med bara sport-topp!

   Ulrika Andersson 2015-03-10 02:26:13
   Svara
 • Så bra skrivet, håller med dig till 100 %!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-03-08 20:58:45 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag tycker du är en grym inspiration och har en jättefin kropp! Jag undrar hur du tränat för att få den, har du kört mycket kondition eller mest styrka eller båda två? Ändrade du nått på kosten? Hur lång tid tog det från att du började tills att du fick den här kroppen? Förlåt om det är många frågor, men min drömkropp är som din och då hade jag lite frågor. Skulle va jätte glad om du svarade, kanske i ett inlägg till och med? 🙂
  Ha en underbar fredag, kram!!

  Lina 2015-03-08 20:14:20 http://lkarlhberg.forme.se/
  Svara
 • Du är en av få fitnessbloggare som verkligen är en bra förebild för tjejer. Riktig girlpower = wargpower!

  Anna 2015-03-08 19:52:34
  Svara
 • Mitt ansikte är tusen gånger rödare efter träning, än hur du ser ut på bilden 😛
  Men varför ska man vara snygg när man tränar liksom, är väl inte det som är poängen 😉 bara bra att svettas och vara röd, då vet man att man tagit i 🙂

  nina 2015-03-08 19:47:58
  Svara
 • Det är ju det som är perfekt! Att man vågar att vara ”inte perfekt”!! 😀

  Sophie 2015-03-08 18:25:30
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind