Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MATDAGBOKEN

mikz-ida-wargquestion answerÄlskar mikz appen! Undrar bara om du äter upp allt vi ser att du tar kort på? Sen vore det snällt om du kunde skriva som förut, t.ex.” 50g fetaost” använder det nämligen som recept du är bäst!

SVAR: Vad kul att höra 🙂 Eftersom det ännu inte går att kommentera där så vet jag ju inte vad ni tycker om min app så tack 🙂 Haha jaa jag har fått flera frågor om det och JA jag äter upp allt som ni ser på bilderna + lite till om jag ska vara ärlig! Jag älskar mat och har alltid ätit mycket mat. Jag mäter eller väger aldrig min mat så därför skriver jag inte ut hur mycket men ska se om jag kan göra en ungefär uppskattning på allt.

För er som frågar hur ni ska äta bra så rekommenderar jag verkligen att ladda ner min app i Mikz. Där skriver jag matdagbok varje dag och under R i menyn så hittar ni alla mina recept samlade. Ladda ner appen gratis HÄR! (Funkar det inte att ladda ner så testa uppdatera er telefon)

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej Ida! Älskar din blogg, den är Så mysig. Jag har en liten fråga till dig, jag har tränat och ätit bra mat regelbundet i snart ett halvår och jag har förlorat ett antal kilo i vikt vilket jag ville, men jag går enbart ner på rumpan,låren och brösten.Vad kan jag göra åt min putmage som vägrar försvinna ? jag börjar bli stressad då sommaren inte är så långt bort. MASSA KRAMAR

  Felicia 2015-03-04 23:10:54
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej Felicia och bra jobbat! Vi alla tappar fett på olika ställen olika snabbt så bara att fortsätta kämpa. Men tränar du styrketräning? Styrketräning formar kroppen och att bara köra cardio/gruppräning gör inte att man formar kroppen som man vill. Kramis

   idawarg 2015-03-05 09:16:13
   Svara
 • Hej Ida! För ca 4-5 dagar så började jag känna mig lat. Eller, inte lat men orkade inte träna mina träningspass längre. Jag känner mig inte motiverad och blir trött, sur osv. Dessutom så har min mage börjat svälla, på morgonen kan jag vakna med min ”vanliga” kropp, men sen frammåt lunch/efter lunch så är magen ut spänd och ”stor”, vet inte vad jag ska göra, är sååå rädd att jag har börjat gå upp i vikt 🙁 Även på morgonen har den börjat svälla lite granna 🙁 Snälla svara, måste verkligen ha hjälp!

  Adina 2015-03-04 20:22:13
  Svara
  • Svar på Adinas kommentar.

   Hej Adina! LÅter som du kanske äter något din mage inte gillar? Testa att utesluta gluten och mjölk och se om det blir bättre. Kramis

   idawarg 2015-03-05 09:24:30
   Svara
 • Hej Ida! Det är jättekul att du utvecklat en egen app, och den verkar ju vara omtyckt! 🙂 Ville bara påpeka att för att kunna ladda ner Mikz krävs iOS-användarsystem på telefonen (alltså man måste ha en iPhone). Synd för mig eftersom jag har en annan smartphone och annat användarsystem 🙁 Hoppas din app blir tillgänglig för andra användarsystem i framtiden! Kram Alexandra

  Alexandra 2015-03-04 16:28:54
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej tänkte bara flika in att jag har inte iphone och har mikz nerladdat och funkar fint. Kanske någonting annat som bråkar!
   Ha de fint!:)

   anonym 2015-03-05 09:36:23
   Svara
   • Svar på anonyms kommentar.

    Ja men vad kul att höra 🙂 Då ska det funka fint och det kanske är en uppdatering av telefonen som behövs göras? 🙂

    idawarg 2015-03-05 19:21:01
    Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Ja det är många som börjat använda den och synd att den inte fungerar för dig. Vet att de ska uppdatera hela appen nu i mars så ska kolla med dem om det kanske funkar på fler mbiler efter uppdateringen. Kramis

   idawarg 2015-03-04 17:15:43
   Svara
 • Hej hej, vill bara börja med att jag älskar din blogg och tycker att den är helt underbar. Sen vill jag bara fråga dig vad gör du när du blir bortbjuden och de erbjuder dig t.ex. en bulle? Jag hatar det tillfället då man måste neka och man känner sig helt illa till mods. Även om man ska fika med några vänner som man inte är sådär jätte bra vän med och man inte köper någon bakelse fasten alla andra gör det. Går det att ”träna bort” den oförskämda känslan. Sen tänkte jag också fråga om du någonsin unnar dig lite onyttigare mat så som pannkakor, våfflor, pizza, hamburgare på restaurang osv? Kram

  Lisa 2015-03-04 16:10:19
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa och tack snälla 🙂 <3 Jag tackar nej bara och skäms inte alls haha. Om någon frågar så säger jag att jag inte är sugen eller att jag är glutenallergisk. Eftersom jag just är glutenallergisk så äter jag aldrig det du nämnde om det då inte finns i glutenfritt men det är inte att unna mig för jag gillar inte den slags mat heller utan äter hellre fisk, rotfrukter mm. Kramis

   idawarg 2015-03-04 17:17:55
   Svara
 • Jag måste bara fråga, har du alltid haft en sån här träningsmotivation? Tänker enda sedan du gick på gymnasiet eller kom det mer sen när du blev äldre? Även tänkte jag hur du gör för att hålla motivationen uppe, dvs. göra så att du fortsätter din träning och inte bara tappar allt?
  Tänkte även kolla om du har tips på någon hemsida där man kan hämta massvis med nya övningar på gymmet osv. Känner att jag kör samma pass om och om igen och kommer ju därför tröttna sen tillslut, tyvärr. Tack på förhand, älskar din blogg förresten och läser den dagligen!

  Emma 2015-03-04 13:37:38
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma och tack snälla! Jag har tränat 3-20 pass i veckan sedan jag var 6 år då jag tävlat på elitnivå inom dansen så träning har alltid varit en stor del av mitt liv 🙂 Jag ser till att alltid sätta upp mål och att träna sådant jag tycker är roligt. Tröttnar jag tex på styrketräningen och tappar motivationen där så hittar jag en annan träningsform som passar mig bättre just i den perioden 🙂 Ja kolla min youtubekanal http://youtube.com/idawarg Där finns massa övningar och hela träningspass du kan köra både hemme och på gymmet. Glöm inte prenumerera på kanalen 😉 Kramis

   idawarg 2015-03-04 13:42:57
   Svara
 • Tycker väldigt mycket om din matdagbok 🙂

  Mikaela 2015-03-04 13:19:17
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind