Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOOD SHOULDER EXERCISE – RAKA HANTELLYFT ÅT SIDAN

hantellyft-sidan-ida-warghantellyft-åt-sidan-ida-warg-Här kommer en övning som är grym för axlarna, raka hantellyft åt sidan. Många tjejer är svaga här och man behöver oftast inte så mycket vikt.

Gör så här: Stå höftbrett, spänn magen och ha lite lätt böjda armbågar. Lyft armarna rakt ut åt sidan och till axel höjd eller så långt du kan utan att höja axlarna. Jag körde 12 X 5 med.

//English: Here is an exercise thet is really good for strengthening shoulders, straight dumbbell lifts to the side. Stand hip wide, tesnse your stomach and keep your elbows a little bit bend. Lift your arms straight to the side to shoulder height or as high as you can without raising your shoulders. I did 12 X 5.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • […] 10 Crunch och half ball + 10 straight dumbbell lift side X […]

  Svara
 • Hej Ida och bästa bloggen!

  Jag har ett problem med mina front squats. Jag får nämligen ont (inte jätteont men litegrann) i ljumskarna och även litet nedanför när jag kör dem. Det känns särskilt efter passet, men även litet i bottenläget och påväg uppåt ibland. Jag kör dessa två gånger per vecka och har verkligen försökt nöta in tekniken, filmat och haft mer erfarna squat-kompisar som kollat allt, så felet borde inte sitta i det tekniska. Har du någon gissning på vad det kan vara för knas? Är det trots allt något i tekniken som är fel kanske, eller något som jag kan försöka ändra/tänka på? Kanske är jag stel eller svag någonstans? Jag försöker också stretcha en del. Känns så himla trist varje gång så nu gör jag dem ändå, oklart hur bra det är men vill ju verkligen inte sluta med dem helt och hållet heller. Slut på babbel och tack för svar!

  Kram

  Heidi 2015-03-05 17:10:08
  Svara
  • Svar på Heidis kommentar.

   Hej Heidi och tack för din kommentar. Det är så svårt för mig att säga utan att se dig när du gör övningen. Det kan vara att du är stel i höftb. eller svag. Jag skulle boka tid hos en naprapat som kan kolla det och även berätta ditt problem så kan denna hjälpa ig och förklara felet. Lycka till! Kramis

   idawarg 2015-03-05 19:06:55
   Svara
 • Åh! Helt klart en stor favorit hos mig med. Den och vanliga axelpress med hantlar! 😀
  Ska bara bli bra i en armbåge så ska jag snart också kunna träna som vanligt med styrketräningen. SOM JAG SAKNAR DET! 😀
  Ha det toppen Ida!

  Camilla 2015-03-04 22:47:49 http://camillanorman.se
  Svara
 • Haha, är så grymt svag i denna övning! Men bara ytterligare en anledning att köra den, hoho.

  linnéa 2015-03-04 22:09:35
  Svara
 • Hejsan Ida! Jag är en 15årig tjej som tränar styrka på gym eller går på pass mellan 4-5 ggr i veckan. Jag försöker bygga muskler men vill även bli vig samtidigt. Har ett mål att kunna gå ner i spagat innan slutet av april och stretchar efter varje träning + varje kväll framför TVn, är nog normalvig, varken mer eller mindre?
  Är det farligt att träna när kroppen inte är varm? Är det onödigt eller händer det något? Har du tips på bra övningar och hur mycket ska jag jobba för att vara nere om en månad?
  Massvis med kramar till dig och din inspiration!

  Tilda 2015-03-04 21:18:07
  Svara
  • Svar på Tildas kommentar.

   Hej Tilda! Vilka härliga mål. Fortsätt som du gör och stretcha varje dag. Använd gärna timer så du stretchar lika mycket på varje sida 🙂 Att värma upp är alltid bra. Tips på övningar hittar du i bloggen eller kolla min youtubekanal http://youtube.com/idawarg
   Där hittar du massa övningar och hela träningsprogram du kan följa. Kör hårt! Kramis

   idawarg 2015-03-05 09:21:40
   Svara
 • Måste bara säga TACK för alla recepttips!!! och träningstips såklart men åh dina recept är så jäkla grymma!! Är totalförälskad i chokladbollarna m dadlar, nyttiga sylten, just nu står mina chocolate chip oat kakor på kylnig 😀 och till helgen ska jag pröva din raw glass! tusen tack för inspirationen och är superglad att hitta nyttiga recept utan nötter då jag är allergisk, tack tack tack<3

  Sofia 2015-03-04 21:17:03
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Men åh vad kul att höra och oj vad sugen jag blev på allt det där! Du har lagat alla mina favoriter 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-05 09:22:33
   Svara
 • STATISTIKEN GÅR UPP SOM ETT STOLPSKOTT!! —- www.nouw.com/hanshen

  Hanna Wetterqvist 2015-03-04 21:01:45 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Hej Ida!

  Tack för en grymt inspirerande blogg. Efter veckor av sjukdom är jag äntligen tillbaka på gymmet och är sjukt taggad på en träningsvår. Är också taggad på din löputmaning.

  Nu till min fråga. Har du något bra träningsprogram för magen? Har sett att du lagt upp en del övningar på youtube, men har du ett program som man kan göra som ett pass på gymmet? Älskar magträning så vore verkligen jättesnällt med ny inspiration 🙂

  Kram

  Helena 2015-03-04 21:01:43
  Svara
 • vilket är ditt favorit gym i stockholm??

  Emma 2015-03-04 20:18:42
  Svara
 • Sitter just nu och planerar inför mitt rygg-och axelpass imorgon detta kom perfekt! Ska helt göra denna 🙂

  Marinda 2015-03-04 19:08:02
  Svara
 • Var kan man hitta amaranthflingor som du gör gröten på? Hittar inte d i vare sig matbutiken eller lifebutikerna =(

  helena 2015-03-04 18:45:30
  Svara
 • Har en liten fundering, jag brukar cykla ganska mycket på gymmet, brukar bli 30-40 min nästan varje pass för jah tycker det är så skönt, men till frågan, när jag cyklat ca 40 min står de distans 20 å så komma något, hur långt är de? Är de 2 mil då eller hur långt är det? Alltid undrat hur långt jag kommer på den tiden 🙂
  Mvh

  sara 2015-03-04 18:36:48
  Svara
 • Så jobbig!!!! OMG eller så är jag sjukt svag i axlarna haha

  Jessica 2015-03-04 18:29:56 http://lifetale.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind