Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TACK FÖR ALL KÄRLEK!

IMG_4364.JPGVänner ni ger mig så mycket kärlek och jag vill vara säga tack för all er feedback på inlägget om nomineringen i Finest Awards. Uppskattar verkligen era röster och vill ni får ni gärna rösta igen HÄR då man kan rösta 1 gång om dagen. Sedan vill jag också tacka för alla otroligt fina kommentarer jag får här på bloggen, youtube, instagram och för all feed back på min Mikz kanal. Det är era kommentarer som driver mig att vilja fortsätta inspireara. Fick kommentaren nedan här om dagen och den gjorde mig helt varm i hjärtat och jag måste bara dela med mig av den då jag tror den kan inspirera alla er med magproblem. Att jag kan hjälpa och inspirera er genom mina kanaler känns helt underbart och TACK ni gör mitt jobb till världens bästa! <3

”Hej Ida! Jag skrev till dig för säkert ett år sedan om min då “nya” diagnos, IBS. Du rådde mig då att utesluta både gluten och mjölk. Då jag som så många andra älskar mina mjölkprodukter ville jag inte ge upp dessa innan jag provat allt annat. Gluten slutade jag dock med, och vilken skillnad!! Jag blev en helt ny människa! Jag hade äntligen energi igen! Dock var magen fortfarande kaos.

Efter många om och men hittade jag och fastnade helt för fodmap-kosten. Vet inte om du hört om den eller ej, går ut på att utesluta vissa typer av kolhydrater som jäser i magen/svårnerdbrytbara osv. Så under ett år åt jag enligt fodmap-kosten vilket gjorde en enorm skillnad. Från att ha varit sjukskriven i månader och på gränsen till att bli akut inlagd på sjukhus till att kunna jobba och plugga utan att sjukskriva mig en endaste dag pga magen!
Efter ett år med detta kände jag dock att det inte var tillräckligt bra. Visst mådde jag så pass bra att jag kunde jobba/plugga utan större problem men fortfarande med en mage som såg ut att vara gravid i sjätte månaden vissa dagar och med enstaka rejäla kramper och illamående. Bestämde då att nu är det dags för mjölkfritt! Och TACK Ida! Mjölk är något som jag inte klarar av och mår nu ännu bättre efter att ha slutat med mjölk sen årsskiftet.

Ville bara berätta att du hjälpt mig och inspirerat mig till att göra detta. Du visar att det går att leva utan gluten och mjölk (vilket jag tyckte var samma som en dödsdom för bara något år sedan!) och jag vill bara tacka dig!”


//English: Sweeties you give me so much love and thank you for all feedback you give me everyday! Your comments and feedback is what makes me want to write this blog forever 🙂 <3 Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Du är bäst, har inspirerat mig så mycket också, med både träning och (framförallt) kost! Min mange är så lugn och fin, och mår magen bra mår hela jag bra 🙂
  Diggar ditt nya ”Idas Kök” på youtube också! Kramar

  Tina 2015-03-08 21:06:38
  Svara
 • Röstat! Hoppas du vinner:)

  Matilda 2015-03-03 09:50:06
  Svara
 • Härlig bild. 🙂

  Nea 2015-03-02 19:29:02
  Svara
 • Hej!
  Jag har just köpt holistic proteinpulver. Hur ofta rekommenderar du att man tar det? max portioner per dag? Undrar också hur länge pulvret håller, blir det dåligt om man har det längre än en månad eller har den nått hållbarhetsdatum??

  Hanna 2015-03-02 17:44:30
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna och vad kul! Jag skulle rekommendera 1-2gånger dag. Det håller sig länge. Borde stå på burken hur länge just din håller 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-02 19:38:02
   Svara
 • Hej Ida!

  Kan inte du fota/skriva vilka livsmedel du ”alltid” har hemma och använder mest av? 🙂

  Kram

  Mikaela 2015-03-02 16:39:52
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind