Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROBLEM MED MAGEN, VILKA KOSTTILLSKOTT?

happy-stomach

1. Glutamin – HERE // 2. Lactovitalis – HERE // 3. Cellenzym – HERE // 4. Chlorella – HERE

question answerHej Fina Ida! Det är SÅÅ roligt med Idas kök och det är verkligen uppskattat med all den härliga energi du sprider. Jag har en fråga =) Jag tänkte beställa chlorella och cellenzym nu då du pratat så gott om det, jag har riktiga problem med min mage och vill kolla om det blir bättre. Jag tycker dock det är liite dyrt och undrar om det finns någon rabattkod man kan använda via Dig?=)

SVAR: Hej och tack snälla för din kommentar vad glad jag blir 🙂 <3 För mig har dessa hjälpt mig mycket på vägen tillsammans med lactovitalis, glutamin och rätt kost. Försök att undvika äta sådant som du vet att din mage är känslig mot. För mig var det ex. gluten, nötter, avokado, råa grönsaker mm. Det är väldigt svårsmält för mig så undviker det. Sedan tar jag 2 cellenzym innan varje stor måltid och 5 chlorella varje morgon och eftermiddag + 2 lactovitalis och 1-2tsk glutamin i mina smoothies. Denna kombinationen har hjälpt mig till en bättre maghälsa men man måste ha tålamod då det inte räcker med en vecka eller månad utan man blir succesivt bättre. Jag jobbar på rabattkoden 🙂 Lycka till och hoppas det hjälper! Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Chlorella är typ min hemlighet haha, kommer aldrig våga sluta ta det 😀 Mår såå bra av dem + att astman jag haft hela livet försvann efter ca 4 mån 🙂

  Lina 2015-02-27 18:18:21 http://bodenlina.devote.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Hur fick du reda på att du ej tålde avokado osv. Var det sådant du märkte själv eller var du och kollade hos läkaren?
  Har haft och har jätte problem med svullen mage, den är svullen varje dag, och framförallt på kvällen. Jag äter nyttig eller ah typ 80/20 och tränar mycket, sover bra osv osv. Har vart hos läkaren ca 5 ggr och aldrig fått svar på vad det är.. Det är hemskt att aldrig känna att man är i sin riktiga ”kroppsform” för att magen alltid putar…

  Känns ju dumt att börja med tillskot när det är saker i kosten som jag behöver ta bort också, har du något tips på vad jag ska göra?

  Stor kram, du har världens bästa blogg!

  Erika 2015-02-27 13:55:41
  Svara
 • Hej jag älskade verkligen serien Kickstart som du var med i förra året! Men jag undrar om det kommer komma fler säsonger?

  Frida 2015-02-27 11:52:55
  Svara
 • EN FIT KROPP GÖR MIG INTE LYCKLIG!
  www.nouw.se/hanshen

  Hanna Wetterqvist 2015-02-27 10:53:15 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Åh perfekt, jag har svårt att få igång magen så fort jag äter bättre kost, konstigt faktiskt. Men jag måste prova deras produkter, har hört mycket bra om dom.

  DeMarkey 2015-02-27 08:29:48 http://demarkey.se
  Svara
  • Svar på DeMarkeys kommentar.

   Ja det kan vara lite svårt att bryta ner råa grönsaker och mycket fibrer. Cellenzymen är grymt bra då 🙂

   idawarg 2015-02-27 09:37:45
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind