Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEHÖVER ER HJÄLP

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlltssååå TACK mina fina älsklingar! Igår fick jag reda på att jag är nominerad till årets träningsblogg i Finest Awards och jag blev helt överlycklig! Jag lägger så mycket tid och energi på bloggen för att jag älskar det och för att ni visar så fin uppskattning! Att få bli nominerad till ett så fint pris är verkligen en ära och jag skulle bli överlycklig om ni ville lägga en röst (eller 2 haha :)) på mig då man kan rösta varje dag fram tills galan. Ni är bäst! Massa kärlek! <3

RÖSTA HÄR!

//English: Thank you so much my sweet hearts! You have nominaed me in this years fitnessblog in Finest awards and I am so happy! Would be even more happy if you want to vote for me! Vote HERE! Lots of love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Hej Ida! Jag har 1 fråga till dig, men först vill jag bara säga att jag absolut tänker rösta på dig och älskar din blogg!

  Nu till min fråga. Jag försöker gå ner lite i vikt. Eller mer att gå tillbaks till min gamla vikt då jag gått upp en del sen i sommars. Jag har börjat träna, men jag vet att det inte kommer gå om jag inte sköter kosten. Och det har jag inte gjort hittills. Men helt ärligt vet jag inte hur jag ska äta. Ska jag bara ära kalorisnålt eller är det som vissa säger att nötter, avokado och kalcium ”bränner” fett trots den höga kalorihalten? Vore jättetacksam för svar så att jag kan komma igång påriktigt. Kram❤️

  Kajsa 2015-02-25 21:43:22
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Åh tack fina du det uppskattar jag verkligen! Jag skulle rekommendera att skita i kaloriräkningen då det kan sätta dumma tankar i huvudet på dig och leda till osunt tänkande kring mat. Koncentrera dig istället på att äta bra mat utan socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat och ät ren mat och gärna ekologisk med bra fetter kolhydrater och proteiner och träna regelbundet så kommer du tillslut få en hälsosam vikt! 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-26 18:42:04
   Svara
 • Röstat på dig 🙂 hoppas du vinner! Kram

  nina 2015-02-25 19:43:04
  Svara
 • Åh men vad roligt! Har förstås röstat på dig, håller tummarna nu! 😀

  Mirjam 2015-02-25 16:28:52
  Svara
 • såklart du får min röst! 🙂
  http://sofiahager.wordpress.com

  Sofia 2015-02-25 16:08:00 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Röstade självklart på dig! 🙂

  Stina 2015-02-25 15:45:14
  Svara
 • Röstat flera gånger 🙂

  Rebecca 2015-02-25 11:56:11
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga, jag tränar normalt kring 4-5 gånger i veckan. Förra veckan blev de bara två pass på grund av extremt mycket jobb å fanns helt enkelt inte tid eller ork över. Efter effekten av de blev förkylning, halsont och tryck i öronen. Känner mig svag i kroppen, ingen hög feber men högre än vanlig temp. Min fråga är om jag kan träna ändå? Känner en stress i kroppen att jag inte får till träning som vanligt. Blir orolig att jag ska tappa de jag byggt upp.. hur snabbt går de? Kanske en vimsig fråga.. ändå tacksam för svar..
  Och självklart grattis till nomineringen!

  anonym 2015-02-25 11:36:19
  Svara
  • Svar på anonyms kommentar.

   Tack fina du! Stressa inte upp dig utan lyssna på kroppen. Vila tills du blivit helt frisk. Känner du dig halvbra så testa ta en power walk istället. Bättre att vänta tills du är 100% igen. Krya på dig Kramis

   idawarg 2015-02-25 16:40:22
   Svara
 • Hoppas verkligen du vinner! Röstat 🙂

  Jenny 2015-02-25 09:47:10 http://theescapologist.devote.se
  Svara
 • Självklart får du min röst! Du är så himla inspirerande och härlig. Jag hoppas det går riktigt bra för dig Ida!

  Sara 2015-02-25 08:50:38 http://www.saraforsberg.wordpress.com
  Svara
 • Nu har jag röstat på dig finaste Ida 🙂 kramiz

  Sofie_Kickan 2015-02-25 08:34:13 http://freeyourmind9.webnode.se/
  Svara
 • Hej Ida!

  Otroligt inspirerande blogg du har 🙂

  Måste bara fråga, hur kan du hålla dig i så himla bra form utan att du tränar mer än 3 dagar i veckan? Jag förstår att mycket handlar om vad för träning man gör när man väl tränar, och jag förstår även att kosten har en väldigt stor betydelse. Men jag förstår ändå inte hur du kan vara så vältränad med tre pass, där inte ens någon konditionsträning ingår (tänker mest på att du ser ut att ha låg fettprocent). Vid styrketräning förbränner man helt klart en hel del, men att tre pass i veckan skulle vara nog.. det verkar för bra för att vara sant, haha 😉 Förstår du hur jag menar? Kollar man på andra träningsmänniskors scheman så verkar de träna 6 gånger i veckan, ibland 7 och många gånger tränar de två gånger om dagen… Jag tränar i dagsläget 5 gånger i veckan (kör igenom hela kroppen rent styrkemässigt, samt kör konditionsträning 3 gånger) och jag hinner inte mer med all skola och jobb. Är det kosten som är hemligheten bakom allt (hur många kalorier per dag äter du ungefär?) eller helt enkelt att du har lätt för att bygga upp en fin kropp?

  Förlåt för väldigt flummig fråga…

  Kram 🙂

  Johanna 2015-02-25 08:27:37
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna och tack för din kommentar! Många har frågat samma så svarar på din kommentar i ett inlägg. Kramis

   idawarg 2015-02-25 08:33:34
   Svara
 • Röstat!

  Sofie 2015-02-25 07:55:24 http://merajag.devote.se
  Svara
 • Klart! 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-02-25 07:30:39 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Kul hoppas du vinner =)

  Jessica 2015-02-25 07:23:48 http://lifetale.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind