Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS WEEKS CHALLENGE – BURPEE

Wohoo jag hoppas VERKLIGEN ni är taggade denna veckan för nu blir det jobbigt! Det finns en övning som de flesta nog har en enorm hat/kärlek till och det är Burpees. Man hatar den när man gör den och äskar den när man är klar 😀 Haha. Denna veckan utmanar jag er att köra totalt 150 burpees innan veckans slut och ni får dela upp det exakt hur ni vill.

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka min blogg –> http://idawarg.wearecube.se/?p=33418 ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:) SÅ vilka är på denna veckas utmaning?!  Nu kör vi vänner!

#WARGPOWER


 

//English: Wohoo the best day ever is here, monday! This week I will challenge you with an exercise that most of the you love/hate. You hate it while doing it and love it after doing it and I talk about burpees. I challenge you to do total 150 burpees before sunday. Its a tuff one but I know you will make it! :) Who wants to join?

If you have a blog you can participate by leaving a comment below that you are in + your blog adress. Then you do a post on your blog about the challenge and links –> http://idawarg.wearecube.se/?p=33418 In the end of this week I will do a post on my blog and link everyone who participate in the challenge.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind