Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR LÅNGA PASS KÖR JAG PÅ GYMMET OCH VAD JOBBAR JAG MED?

ida-warg-hoppquestion answerHej jag har två frågor till dig nu, 1. Ungefär hur lång tid brukar du spendera på gymmet? och när du varierar de olika övningarna mellan gångerna hur vet du när du “tränat klart”, dvs. tränat tillräckligt för det träningstillfället?

SVAR: Hej och tack för din kommentar. Mina pass brukar vara väldigt olika långa beroende på om jag är själv ellertränar med någon. Är jag själv är mina pass 40-60min (jag gillar att vara effektiv). Om jag tränar med någon så är de 1-2 timmar. Haha. Men har jag någon med mig på gymmet så brukar jag oftast passa på att fota och filma övningar mm till bloggen och mina andra kanaler. Jag brukar bestämma innan passet vilka övningar jag ska köra och anpassa vikten så att jag efter 3-6set är så trött att jag inte orkar göra en enda rep till. Nu när jag tränar 3 gånger i veckan ser jag till att försöka köra helt slut på mig själv under varje pass. Jag brukar köra ungefär 5-8 övningar/pass.

2. Hur försörjer du dig själv? Är bloggen ditt jobb eller studerar du? När jag läser din blogg så verkar det som att du har massvis med tid på dagarna till att gymma, alltså att du inte har ett jobb eller en skola att gå till.
Kram

SVAR: Jag jobbar heltid med mitt företag där bloggen och alla mina andra kanaler (Mikz, youtube, instagram) ingår. Så bloggen är mitt jobb och sedan har jag flera andra projekt/företag på gång vid sidan av. Jag försöker passa på att gå till gymmet mitt på dagen då det är minst folk och man kan fota, men då sitter jag och jobbar hela morgonen och kvällen och jag jobbar alltid även under helgen. Nackdelen med mitt jobb är att jag aldrig är ledig men fördelarna är större och jag älskar verkligen mitt jobb och jag älskar att jag kan välja när jag ska jobba och att jag kan jobba precis vart som helt i världen från. 🙂

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Hur viktigt är det egentligen med att äta regelbundet, måste det gå 3-4 timmar mellan varje mål? och vad händer med kroppen om det går kortare eller längre tid mellan målen,Har även läst att man borde få i sig något varannan timme? Men vad är det som egentligen stämmer, med vilket sätt uppnår man bäst resultat med sin träning? Har något sätt bättre påverkan på vikten?

  Emma 2015-02-24 14:46:09
  Svara
 • Jättekul att läsa svaren på dina frågor!

  Har skrivit om mina personbästa i löpning och hur jag förhåller mig till min vikt och hälsa, kika gärna in om ni är nyfikna! Kram

  Josefin 2015-02-24 11:41:04 http://www.josefinholstnoren.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Jag tänkte bara fråga en snabb fråga eftersom du kan en hel del om träning.
  Kan man träna när man är förskyld? Jag är en väldigt aktiv person och tränar ofta och är sällan sjuk. Nu har jag varit sjuk i ca 1,5 vecka men tränat ändå. Jag hörde nyligen att man inte ska träna med halsont och hosta. Åter till frågan, kan jag fortsätta träna eller ska jag vila tills min förskyldning gått över? 🙂

  Kajsa 2015-02-24 00:39:30
  Svara
 • Hej!
  Jag såg din video där du förklarar varför du inte äter mjölk och gluten. Där förklarar du en typisk matdag för dig innan du började utesluta det. Det skulle vara spännande om du ville dela med dig av en typisk matdag för dig nu, för att få inspiration om alternativ till gluten och mjölk. Tack! 🙂

  Gabriella 2015-02-23 22:19:58
  Svara
 • Hur tänker du med vila mellan seten? För vissa säger att man ska köra 30s-120s vila medan andra säger 2-5min vila. Jag tänker främst på set med 8-12rep.

  Marinda 2015-02-23 21:45:50
  Svara
 • Hej! Du är en grym inspo när de gäller träning.. Har en fråga, är väldigt stel över bröstryggen, har du några bra övningar som kan göra mig rörligare där? Kramar

  Alexandra 2015-02-23 20:11:23
  Svara
 • Hej, vart i Koh Tao var det du va när du var där? 🙂

  Lina 2015-02-23 19:58:04
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind