Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄR DET OK ATT TRÄNA MED TRÄNINGSVÄRK?

question answerHej Ida!
Kan inte du ta upp det här med att träna med träningsvärk? Är det okej att träna med lite träningsvärk eller ska man alltid vänta tills allt är borta? Kram Jenny

SVAR: Hej Jenny och tack för din kommentar! Att träna med träningsvärk är absolut inte farligt och något jag gjort hela mitt liv. Dock har jag då tränat på elitnivå med ett 1-5 pass/dag och då är det ganska oundvikligt att inte ha träningsvärk. Haha. Så det är absolut ok att träna med träningsvärk bara man sedan ser till att vila och få den återhämtning som kroppen behöver. Kör hårt! Kram, I

//English: Question/Answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Är 19 år , 173 cm och väger 70. Har alltid vart den ”stora” av mina vänner. Har jättesvårt att gå ner i vikt, trots kost och gym. Är glutenintolerant så behöver inte tänka mer på den delen. Tips på bra basövningar samt stretchningar för att gå ner i split ?
  Kan man ha dig som online pt föresten ? :))

  malin 2015-02-23 00:09:31
  Svara
 • Hej ida 😀 jag har verkligen problem med att få kontakt med rumpan när jag tränar. Hur ska jag göra för att få bra kontakt? Jag vill ju ha den där grymma träningsvärken i rumpan 😛

  Linn stensson 2015-02-21 19:05:27
  Svara
 • Hej du fina Ida. Jag har en liten fråga om ett stort besvär. När jag tränat en ben så får jag dagen efter väldigt stela muskler, de blir inte normalt stela/hårda som efter vanlig träning utan riktigt ordentligt så jag känner hur de liksom trycker. Det är dessutom väldigt ömma och känslan sitter kvar i några dagar. Vad kan detta bero på och är det farligt? Tacksam för svar! 🙂

  Hanna 2015-02-20 12:35:17
  Svara
 • Tack för en otroligt inspirerande blogg!! Tack vare dina veckoutmaningar har jag börjat träna mer regelbundet och det börjar verkligen bli kul och inget måste, yay! Men då jag är rätt otränad och försöker köra hårt för att nå förändring får jag ofta rätt rejält m träningsverk. Har du några tips på hur man får bort det snabbare eller hanterar det på ett bra sätt? Återhämtning i form av speciell kost eller vila? Tränar ff trots träningsverk men kanske borde lägga upp återhämtningen lite bättre :/

  Malin 2015-02-20 09:48:05
  Svara
 • Såg precis på SVT att det hittats arsenik i många risprodukter, bland annat i riskakor (och även i ekologiska). Jag tycker ju om det så himla mkt, men kmr inte vilja äta det även i liten mängd om det är såhär det ser ut. Hur ser du på det hela?

  Hänvisar till SVT och deras hemsida för att läsa och se mer.

  Evelina 2015-02-19 18:05:38
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en fin blogg, som får mig motiverad att dra mig till gymmet och leva lite hälsosammare.
  Jag har en fråga som du kanske fått innan men jag har inte läst din blogg jätte länge.

  Det är så att jag har rökt och haft en ohälsosam livstil sedan början av gymnasiet nu 10 år senare har jag tagit tag i mig själv och slutat röka ich ändrat mina matvanor. Jag har aldrig varit överviktig men har varit otroligt otränad. Ku har jag kommit igång med träningen, springer mycket ich går på pass kanske 4 gånger i veckan. Men jag känner att det inte ger mig det jag vill, jag vill vara stark och få tydliga muskler. Melodin många andra tjejer är jag osäker på att våga mig in på den felen av gymmet där man tränar styrka, mot alla vikter. Jag är osäker på hur jag ska göra och jag har ingen träningskompis att träna med. Det känns bara så otroligt jobbigt att börja träna med fria vikter, som att alla ska titta på mig, eller att jag gör fel eller är svag mm. Har du något tipps hur jag ska komma över den där tröskeln och våga börja styrketräna?

  Tack för en fin blogg 🙂

  Fanny 2015-02-19 17:48:04
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Hej Fanny och tack för din kommentar! Svarar på den i ett inlägg då många undrar samma sak 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-19 20:27:28
   Svara
 • Hej Ida!
  Vill börja med att säga att fin blogg är så inspirerande, läser den flera gånger per dag.
  Nu till mig fråga, hur ska jag få bort min ”extra mage” som jag har på nedre delen av magen (under navlen) har tränat i 2,5 år och har gått ner 20kg men den där magen stör mig hela tiden. Jag har börjat äta gluten och mjölkfritt och även sockerfritt för att se om de händer någon skillnad men kan tyvärr inte se att de händer något och så har jag ätit i två månader. Har du några tips eller är operation nästa steg?
  Tacksam för svar kramar caisa 🙂

  Caisa 2015-02-19 12:42:32
  Svara
  • Svar på Caisas kommentar.

   Hej Caisa och tack snälla! <3 Nej nej inte operation. Att ta bort socker, gluten och mjölk kan vara ett bra steg men du måste ha tålamod. 2 månader är ingenting! Fortsätt träna och blanda gärna styrketräning och cardio och ät nyttigt så kommer du få resultat. Kramis

   idawarg 2015-02-19 20:21:27
   Svara
 • Tack snälla för svaret 😀

  Jenny 2015-02-19 12:31:36
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind