Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLING – Vinn Oral-B PRO 2500 #HejaKalla

oral-b-

(Tävling i Samarbete med Oral-B)

Nästa vecka den 24:e åker jag till Falun tillsammans med Oral-B för att heja på Charlotte Kalla och det ska bli så kul! Nu kan ni läsare vinna en grym Oral-B PRO 2500 med Charlotte Kallas signatur, hur coolt? Motivera i kommentarsfältet varför just du ska vinna och glöm inte att heja på Kalla! 🙂

Under skid-VM (18/2-1/3) erbjuder Oral-B och Claes Ohlsson 20% rabatt på tandborsten HÄR

//English: Sorry, Competition in swedish.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
61kommentarer
 • Kallas vackra leende som inspiration – tala om motivation till våra killar! 😀 <3
  Behöver uppgradera barntandborstarna till nya eltandborstar. Den här vill vi gärna vinna!

  Jeanette Rosenfeldt 2015-03-02 10:09:20
  Svara
 • Vilken superkul tävling!
  Jag har i flera flera årstid haft problem med mina tänder. Jag har haft tandställning i 6 år och kommer ha det ett tag till, jag har fått tagit bort en hel del tänder för att jag har haft för många. Jag åker minst en gång i månaden till tandläkaren för att kolla mina tänder, det börjar som tur nu bli mycket bättre! Jag har även ända sen jag var liten åkt längdskidor och åker än idag. Charlotte Kalla har varit min största idol i fler års tid och att få denna tandborste med hennes autograf på är ju som en dröm. Att kunna få så vita och fina tänder som Charlotte har! Tandborstningen skulle för mig bli mycket enklare och roligare om jag fick en sådan tandborste! När Kalla tävlar sitter man som fastklistrad framför tv:n. När jag ser videoklipp från hennes stafett i Sochi 2014 får jag än idag rysningar. Jag hoppas verkligen på att vinna denna tävling lika som Kalla vinner sina tävlingar!! 😀 <3

  Lukas 2015-02-24 20:41:25
  Svara
 • åh jag skulle vilja vinna den 🙂 har alltid vetat hur viktigt det är att borsta tänderna och att använda sig av en bra tandborste. Men man har inte alltid råd med det bästa för en själv och dessutom inte när man är student. Så vinst hoppas jag på, precis som det blev för kalla! 😀

  sabina 2015-02-24 20:32:24 http://nattstad.se/biiina
  Svara
 • Alla hejar vi på Sverige och Fröken Kalla, att hon kommer få medaljer kan vi redan om challa. Hon kommer flyga fram i spåret lika fort som en gepard som jagar sitt djur, dock kommer jag ha vitare tänder efter jag fått och använt Oral-B tandborstens kur. Jag hoppas att vi båda vinner fast olika priser, så ingen av oss behöver gå igenom ekonomiska kriser. HEJA HEJA HEJA

  Erika Larsdotter 2015-02-24 17:34:44
  Svara
 • Hon har ett härligt smalj, nu ska hon köra för medalj! Då hejar och ropar vi alla, KALLA, KALLA, KALLA! Någon medalj kan det dock inte bli för mig, men skulle gärna vilja vinna denna super grej 🙂 Få rena och fräscha tänder, det är med Oral-B det händer!

  Eva Bengtsson 2015-02-23 23:16:44
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja vinna tandborsten då jag det senaste året, efter att aldrig ha haft problem med tänderna innan, har dragit på mig besvär som jag inte lyckas få bukt med. Jag tror verkligen att en eltandborste skulle hjälpa mig en bra bit på vägen med detta och har länge funderat på att skaffa en, men en bra eltandborste är inte riktigt något jag har pengar över till utan att det skulle svida bra i plånboken! Charlotte Kalla är ju också en grym inspiration för mig som i vuxen ålder lärt mig åka skidor och fortfarande ser en tydlig utveckling för varje gång jag åker 🙂

  Vore grymt bra för mig och mina tänder med en eltandborste pyntad med Kallas autograf!

  Sofie 2015-02-23 21:53:08
  Svara
 • Heja Kalla
  Jag vill vinna den här eltandborsten för att ge den till min dotter som har Charlotte Kalla som förebild. Hon hade blivit överlycklig!
  Ny tandborste och med Kallas signatur på. Passar extra bra nu när hon snart ska få tandställning och de blir svårare att borsta tänderna.

  Karolin 2015-02-23 20:15:02
  Svara
 • Åh! Vad bra! För kanske tre år sedan tog jag ut min tandställning och jag har fortfarande svårt att komma åt och rengöra vissa av mina tänder (speciellt insidan av framtänderna där jag fortfarande har två ståltrådar som ska hålla tänderna på plats men som också samlar matrester som är svåra att få bort med vanlig borste). Med en eltandborste skulle det vara mycket enklare! 🙂

  Alice Svensson 2015-02-23 17:49:18
  Svara
 • Att med grym träningsvärk i biceps och triceps lyfta en vanlig gammel-tandborste ska jag väl inte behöva? Skona min stackars arm med en eltandborste!;)

  Sofie Einarsson 2015-02-23 16:50:53
  Svara
 • Det vore verkligen perfekt lägga för mig att vinna den eftersom min eltandborste valde att sluta fungera nu imorse. Som student har jag inte riktigt budgeten till att gå och införskaffa mig en ny, så det här vore perfekt! Att dessutom få skryta för min pojkvän att jag äger något med Charlotte Kallas autograf på vore verkligen grädden på moset med tanke på att han är ett riktigt fan av henne 😉

  Håller alla tummar!

  Sara 2015-02-23 16:10:34
  Svara
 • Hej Ida, jag skulle bli så glad om jag kunde vinna den här tandborsten. Jag ska snart flytta hemifrån och det vore så superbra om jag kunde vinna den här tandborsten och ta med mig istället för att ha dom där billiga tandborstarna som inte ger den perfekta fräscha känslan i munnen. Med alla andra utgifter som är just nu så finns det inte pengar över till en riktig eltandborste. så nu håller jag tummarna för att kunna vinna denna.

  Rebecka 2015-02-23 15:12:43
  Svara
 • Hej, riktigt grym tävling!: )

  Jag skulle mer än gärna ha en supertandborste som den. Är 23 år och har fortfarande några av mina mjölktänder kvar, så när jag ska borsta är det tandborste,tandtråd, flux och flourtablett som gäller för att hålla dem borta från hål. Hade underlättat med en bättra tandborste!
  Är dessutom en fattig student 😉

  Kram, grym blogg har du Ida!

  Elina Gustafsson 2015-02-23 14:38:42
  Svara
 • Hej Ida och vilken grym tävling!!!

  Jag älskar att ta hand om mina tänder då jag tror starkt på att en god tandhygien påverkar så mycket mer än bara munnen. Jag tror att den påverkar så många andra funktioner i kroppen och skulle därför njuta något enormt av en sådan här tandborste! Att ha fräscha tänder är det bästa jag vet och har jag inte det lider jag något enormt! Hoppas, hoppas, hoppas att jag kan vinna en sådan här som fina Kalla har signerat! (Hon har ju själv jättefina tänder dessutom 😀 )

  Kram på dig

  Olivia 2015-02-23 14:05:11
  Svara
 • Åh jag skulle vilja ha en sådan! Vem skulle inte när det är självaste Kallas favorit? När man är en fattig student är det svårt att unna sig sånna här saker så att vinna en skulle vara hur underbart som helst!

  Alva 2015-02-23 13:34:40 http://alvagotesson.blogg.se
  Svara
 • Jag har problem med mina tänder på grund av en massa mediciner som jag tvingas ta dagligen, och hur kul är det egentligen att borsta tänderna? Jag är också ett teknikfreak som med största sannolikhet skulle finna tandborstningen lite roligare om jag fick använda en sådan här supermaskin, och det vore ju så bra för mig och mina tänder. Leendet är det bästa man har!

  Sofia 2015-02-23 12:29:48
  Svara
 • […] Glöm inte gå in HÄR och änmäl er till tävlingen om att vinna en grym eltandborste från Oral-B. Tävlingen avslutas […]

  ImActive.se - Ida Warg 2015-02-23 12:16:06 http://idawarg.wearecube.se/2015/02/23/bentraning-3/
  Svara
 • Hej, kul tävling!
  Min motivering är att jag fyllde år igår och skulle bli överlycklig öven en eltandborste i 23-års present. Har önskat mig en varje födelsedag och jul de senaste två åren, men alla verkar tycka att det är för trist att ge i present så jag får ju aldrig någon.. Och som student är en bra tandborste inte det första man lägger sina slantar på när man måste betala en andrahandshyra i Stockholm ;)Stor kram!

  linnea 2015-02-23 12:00:39
  Svara
 • Det finns inget lattare satt att gladja andra pa, vare sig det ar busschafforen, kassoren i mataffaren, damen i satet mittemot, din trotta bastis eller alskade an med ett leende fran hjartat. Jag skulle vilja fortsatta gora manniskors vardag lite gladare genom att ge dem ett, som gjorts extra fint med denna tandborsten:)

  johanna 2015-02-22 14:36:38
  Svara
 • Fick höra av min tandläkare att en eltandborste är så mycket bättre än en vanlig, skulle vara toppen att få vinna en ny
  speciellt om den är signad av Kalla! Klart jag hejar på Kalla – Falun är ju min hemmaplan 🙂

  Jessica Hellström 2015-02-22 08:17:06
  Svara
 • Ja jag skulle mest behöva en ny tandborste

  Alice 2015-02-21 22:35:40
  Svara
 • Vill vinna för att ge den till min man i present

  Emma Vuckovic 2015-02-20 18:59:14
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna eftersom jag verkligen har komplex över mina tänder och jag känner mig ofräsch där. Detta skulle verkligen vara en bra början då jag kollat in denna tandborsten länge
  Kram

  Ebba Enander 2015-02-20 07:00:03
  Svara
 • Det är så sorgligt att tandhälsa har blivit en klassfråga. Jag skulle vilja ge denna till barnens far, som inte kunnat prioritera tandläkarbesök. Det skulle i alla fall ge honom så bra förutsättningar som möjligt för att han ska kunna ta hand om sina tänder i fortsättningen. Sen är han en inbiten(!) Kalla-fantast, så det skulle ju göra det hela ännu bättre 🙂

  Paola 2015-02-19 22:04:04
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna eltandborste för att jag aldrig har ägt en. Det hade varit kul att få använda något som jag väldigt länge velat skaffa men aldrig prioriterat att köpa. Jag är väldigt dålig när det kommer till tandborstning men med en eltandborste hade den kunnat hjälpa mig att börja sköta mina tänder bättre. Jag hade verkligen velat vinna denna eltandborste för att få finare tänder!
  Hälsningar Frida

  Frida 2015-02-19 20:36:23
  Svara
 • Jag skulle mer än gärna vilja vinna den här tandborsten eftersom jag är ute efter någon ny, gärna eltandborste då jag har tandställning och jag behöver komma åt allt, runt om ”brickorna”, mellan tänderna, över och under. *puh!*. Men även för att min tandläkare rekommenderar eltandborste då jag har svårt att nå alla områden som är väldigt viktiga att göra rent.

  Emilia 2015-02-19 18:40:45
  Svara
 • Jag skulle bli ofantligt glad av att vinna denna eltandborste! Jag tycker att jag är värd att vinna denna, det skulle pigga upp mig lite då jag på senaste tiden fokuserar för mycket på andra och glömt bort mig själv. Tuff period i livet då jag flyttat till en främmande stad ensam för att uppfylla mina drömmar. En fin tandborste skulle gärna få göra mig sällskap här i ensamheten. Kram

  Cattis 2015-02-19 18:38:54
  Svara
 • Jag är helt värdelös på att borsta tänderna regelbundet. Får ofta kritik av min tandläkare för det. Men tuggar hellre tuggummi alternativt använder munskölj än att stå och borsta två minuter varje morgon och kväll. Ja, jag vet att jag det är livsviktigt och att tandborstningen faktiskt kan förebygga mot eventuella hjärtsjukdomar, men ändå finner jag mig inte motiverad till att stå där i badrummet varenda dag. Denna grymma tandborste skulle troligen ändra min attityd och förbättra min tandhygien avsevärt, från att knappt borsta alls till att kanske rent av bli fanatisk med tandborstningen! 🙂

  Ida 2015-02-19 17:03:35
  Svara
 • Jag borde få vinna den här tandborsten då jag tycker det är SÅ tråkigt att borsta tänderna och fuskar gärna (borstar alldeles för kort stund). Plus att Kalla är HUR grym som helst! Blir inspirerad att gå och kötta på gymmet bara jag hör hennes namn! 😀

  Katarina 2015-02-19 15:33:41
  Svara
 • En tandborste skulle passa perfekt efter allt sött jag stoppat i mig under två tuffa tentaveckor, både tänderna och jag skulle bli superglada!!

  Gerda-Maria 2015-02-19 11:53:52 http://www.gerdamaria.com
  Svara
 • Precis lagt 7000 kr på att dra ut två visdomständer så hade varit perfekt med lite plåster på såren 😉
  Mvh hamstern 😀

  sandra 2015-02-19 08:35:56
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en bra och härlig motivationsblogg. Älskar att kolla när Charlotte Kalla tävlar, inte minst nu under VM. Har under ett tag velat testa längdskidor tack vare henne, snart så. Precis som längdskidor har jag också velat prova på elektrisk tandborste, och varför inte den bästa med Charlotte Kallas singnatur? Hade blivit jätteglad om jag vann. Två vinster i en, plus förhoppningsvis en massa guld till Kalla! Heja! Kram

  Emma 2015-02-19 01:37:15
  Svara
 • Jag har under de senaste åren dragits med fem olika tandställning, då jag hade mycket problem med med mitt bett och tänder som var sneda. Jag hade mycket komplex för detta och vågade inte le och skratta. Nu så min tandställning av om tre veckor och mina tänder är äntligen raka! Har lockats av denna tandborste länge, men har inte kunnat använda mig av en medan tandställningen var på. Det vore perfekt att inleda min nya raka tandrad med gnistrande rena tänder medan jag njuter av skid-VM och hejar på Kalla och Sverige till guld.

  Lina 2015-02-18 23:26:02
  Svara
 • Skulle vilja vinna eftersom tandhygien är väldigt viktigt för mig och speciellt nu när jag har bestämt mig för att skaffa en tandställning på mina undertänder!
  Och som studerade har jag inte heller speciellt mycket pengar att lägga på lite ”bättre” grejer så skulle bli super glad om jag vann! <3

  Rebecka 2015-02-18 21:16:30
  Svara
 • Alltså när man läser dom andras kommentarer så skäms man lite för att försöka vinna !! Jag har inga problem med mina tänder förutom att tandläkarskräcken fortfarande lever för mig !! Men jag hoppas på min tur

  Emma 2015-02-18 20:07:44
  Svara
 • Detta är ju verkligen den ultimata presenten till min pojkvän! Inte nog med att han slarvar med tandborstningen för ”alla vet att det räcker att borsta tänderna i 2 minuter” (aka han är för lat för att göra det ordentligt, men det hade till 100% ändrats om han slapp göra allt arbete själv;) ), Men han är även ett riktigt Kalla-fan! Om han hade haft chansen hade han utan tvekan gift sig med hennes skidåknings-skills haha! Med denna presenten kanske även jag har en chans till ett giftemål med honom 😉

  Skämt å sido så hade jag blivit riktigt lycklig om jag hade fått chansen att se hans lycka när han fick en tandbortste med sin idols autograf!

  Kramar! /linnsandgren95@hotmail.se

  Linn 2015-02-18 19:28:02
  Svara
 • jag ska vinna den här eltandborsten därför att jag ska köra jägarställning medan jag borstar tänderna! då behöver jag en eltandborste så jag effektivt kan borsta tänderna och fokusera på träningen, samtidigt som jag behöver lite motivation från självaste kalla 😉

  klara 2015-02-18 19:21:24
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna denna till mig själv som en morot att börja ta hand om mina tänder bättre. Jag har länge kämpat med en tandställning och behandlingen är snart klar men tyvärr har lätt att få beläggning på mina tänder. Den här har jag länge önskat mig och skulle göra mina tandborstningsrutiner enklare och roligare. Jag hoppas jag vinner så att jag kan le mot alla mina medmänniskor med lite mer vita, skinigare och välmående tänder!

  Lovisa 2015-02-18 19:13:27
  Svara
 • Jag är inte särskilt duktig med mina tänder och skulle verkligen behöva en ”nystart”, en ordentlig tandborste skulle vara kanon. Vad är finare än ett fint leende?

  Elise 2015-02-18 18:58:10
  Svara
 • Min pojkvän tjatar på mig varje gång vi handlar att jag ska köpa en eltandborste åt honom… Även om jag nu skulle vilja samla lite flickvänspoäng genom att köpa en bra eltandborste till honom, passar det inte in i min stränga CSN budget. Detta skulle vara en perfekt sak att överaska honom med! Självklart blir det ett extra plus i kanten när den även är signerad av Kalla

  Josefin 2015-02-18 18:46:31
  Svara
 • Hej Ida!
  Åh jag vill gärna vinna, så gärna!! Hur ska jag motivera mig..Borstar tänderna två gpnger per dag och önskar jag hade råd att fynda en sån här grym maskin, borstar nu med handtandborste och vore superglad om jag fick en eltandborste! Vinner jag lovar jag att göra glädjedans-video och skicka till dig som TACK!
  Vänligen
  Angelika

  Angelika 2015-02-18 18:31:15
  Svara
 • Hallojsan Ida!

  Rolig tävling! Här kommer en kanske något lite udda motivering till varför just jag ska få vinna denna tandborste; min förra pojkvän (som det dessvärre tog slut med för ungefär ett halvår sen) hade en ORAL-B eltandborste och jag var alltid så himla avis på honom, haha. Skulle vara trevligt att vinna denna så kan jag få styla med min snygga tandborste, och kanske göra någon annan lite avis så även denne blir sugen på en likadan.

  Jag får helt enkelt börja hoppas på tur i spel istället för kärlek! 😉 Glada kramar och tack för en så fantastiskt bra blogg, du är en stor inspirationskälla för mig 🙂

  Ella 2015-02-18 18:15:27
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna eltandborsten för att ett leende är det finaste man kan bära och med ett extra fint och fräscht leende skulle jag känna mig oövervinnerlig!

  Johanna 2015-02-18 18:05:23
  Svara
 • Jag har länge letat efter en bra tandborste och inte hittat något , sen har jag bara testat på billiga – skit eltandborstar , då jag är student och inte riktigt har råd.
  Det hade varit en grym present till mig själv så kan jag lägga undan lite mer pengar till studenten. Jag håller självklart tummar och tår för Kalla!

  Andrea Leijon 2015-02-18 17:41:05 http://nouw.se/andreatherese
  Svara
 • Jag är med och tävlar. Jag vill jättegärna vinna denna tandborste för att jag har alltid velat prova en eltandborste men när det inte går ihop ekonomiskt så får det duga med det billigaste:(

  Elin Andersson 2015-02-18 17:28:47
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna för att vem vill inte ha en riktigt bra tandborste och få ett fint leende? 😉 Alla vill väl slippa hål i tänderna? ;P Dessutom så har jag äntligen blivit av med tandställningen och det skulle sitta riktigt bra med en grym tandborste, och det gör de inte sämre att ha en signatur av Kalla på den oxå ;D

  Linn 2015-02-18 17:20:52 https://weheartit.com/alynnst
  Svara
 • För jag har alltid haft liten mun. Och i omed liten mun haft svårt att få plats med mina tänder. Så har fått dragit på 4 st tror jag? Och jag märker att jag inte kommer åt med min vanliga tandborste. Och varenda gång ja kollar mig i spegeln när ja borstar tänderna så önskar jag att jag hade en oral b pro eltandborste.

  Malin 2015-02-18 17:18:53
  Svara
 • Jag skulle verkligen behöva en ny eltandborste då jag nu haft min Oral-B triumph (som jag för övrigt är väldigt nöjd med, mycket bra märke!!) i en herrans massa år och känner att det kan vara dags att uppgradera nu 😉 håller tummarna!!

  Ottilia 2015-02-18 16:21:27
  Svara
 • Har äntligen börjat få koll på kroppen men stor hjälp av din blogg men fick nyss laga mitt första hål i tänderna, den här skulle ju va perfekt för att slippa det igen 🙂

  Anna W 2015-02-18 16:20:57
  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar! Jag har länge velat ha en eltandborste eftersom jag är väldigt noga med mina tänder. Jag har väldigt sneda tänder och har därför ända sedan jag var liten försökt ”kompensera” för det genom att ta hand om dem så bra som möjligt. En eltandborste är dock inget jag har råd med själv utan jag har fått nöja mig med en vanlig tandborste. Det vore verkligen kul att få vinna denna tandborste – som förresten verkar hur bra som helst – eftersom jag tror att det vore riktigt bra för mina tänder. Ett stort plus är förstås att man dessutom får Charlotte Kallas signatur! Jag tycker hon är hur cool som helst så det vore verkligen en kul grej att få! 🙂
  Håller tummarna nu!

  Mirjam 2015-02-18 16:17:29
  Svara
 • Jag har länge tänkt att jag ska köpa mig en sån, men har absolt inte råd då studentkassan inte är allt för stor. Jag vet att jag borde gå till tandläkaren och kolla så jag inte har hål men p.g.a att även det är dyrt så skippar jag och hoppas på att jag klarar mig. Så för mig skulle det vara superhärligt att vinna denna och minska risken för hål och pengarna kan jag lägga på betydligt roligare saker 🙂 Roligt att du ska ner och heja fram Kalla och de andra i svenska skidlandslaget. Själv ska jag nöta i spåren hemmavid och tagga inför vasaloppet som jag själv ska iväg och åka.

  Sandra 2015-02-18 16:05:39
  Svara
 • Åå jag skulle så gärna vilja vinna en eltandborste har önskat mig än i 3 år! Och Charlotte är en stor idol då jag själv gillar att åka längdskidor. Håller tummarna hårt!

  Lis 2015-02-18 15:50:46
  Svara
 • Jag vill för hennes leende falla,
  ikapp med stjärnorna tindra.
  Som flaggan är Oral-B hissad av Kalla
  – nu kan jag placken effektivt hindra!

  Helena i Uppsala 2015-02-18 14:42:52
  Svara
 • Har haft problem med dålig emalj hala livet eftersom jag skadade min emalj när jag var tre år. Satt på morfars axlar, han höll i gummistövlarna och jag ramlade bakåt och landade på framtänderna som slogs ut. Har tillbringat åtskilliga timmar genom åren hos tandläkaren och nu ska jag få sätta in en protes som kommer att kosta mig 17000 kr.
  En eltandborste skulle vara super.

  Hedvig 2015-02-18 13:53:35
  Svara
 • Åh, en eltandsborste vore underbart! Drömmer ju om ett hollywood smile, men även med tandblekning så måste man ju såklart underhålla gaddarna med en bra borstning. Känns som att detta vore det rätta! Nummer ett på min önskelista, vore ju toppen om man vann en. Att den är signerad är ju ännu ett plus, #hejakalla 😉

  Viktoria 2015-02-18 13:37:29
  Svara
 • Hej Ida,
  Vilken super kul tävling! här är min lilla motivering….

  Jag tror mig ha tänder stark som en mur,
  Men borstar man inte så kanske det ramlar ur?

  Med Charlotte Kallas signatur kommer tandborsten aldrig behöva stå på lur
  Vill man ha tänderna vita utan att behöva äta krita
  Kan man ha en fräsig eltandborste som lyster blått
  Och borsta tänderna samtidigt som Kallas startskott

  Medans Kalla står där med sin super valla
  Så sitter jag här, i mitt tandborst dilemma
  Och kan bara drömma om att få ha en ORAL-B PRO här hemma

  #GOKALLA!!! #ochmigfördendelen

  KRAM!!
  /Lovisa

  Lovisa 2015-02-18 13:26:18
  Svara
 • Jag har problem med tandsten, jag får så mycket tandsten att mitt tandkött blir inflammerat. Min tandläkare har rekommenderat mig att köpa en eltandborste för att lättare få bort matrester mellan tänderna och på så sätt förhoppningsvis bli av med det mesta av tandstenen, men jag har inte alls haft råd att köpa någon än, så det vore verkligen toppen att få vinna denna. En signatur från Kalla är ju riktigt häftigt det också. Hon är ju verkligen huur bra som helst och verkar dessutom vara en jättehärlig person! 🙂

  Denice 2015-02-18 13:11:27
  Svara
 • Hej Ida,

  Jag har haft ganska mycket problem med mina tänder och är verkligen inte stolt över dem.
  När jag var hos min tandläkare i höstas rådde hon mig att köpa en eltandborste pga. att dem skall vara bättre och rengöra tänderna mer noggrant. Problematiken är att jag studerar och har verkligen inte pengar att lägga på det, även om jag vet att det är viktigt och något som kan gynna mig i framtiden.

  Därför hoppas jag att detta kan vara en möjlighet för mig att ro hem en eltandborste. Dessutom en signatur från Kalla, woho 🙂

  kram

  Maria 2015-02-18 12:27:48
  Svara
 • Jag har aldrig haft hål eller problem med tänderna. Mest pågrund av att jag kämpar hårt med munhygienen – trots att det så tråkigt! Verkligen en tålamodsprövande aktivitet! Speciellt när man bara längtar efter sängen… Men med denna skulle jag inte bara få lön för mödan, utan också pigga upp min tandborstningsritual!

  Martina 2015-02-18 12:22:53
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna den här tandborsten för att ge den till min lillebror Oscar. Han har precis börjat på skidor och det är det ända han pratar om. Han skulle bli SÅ glad av Kallas signatur. Och tandborsten. Han är i vanliga fall väligt dålig på att borsta tänderna noggrant (han är 11 år och lite lat) så man får tjata på honom för han ska göra det noga. Men jag slår vad om att han skulle börja göra det noggrant om han får en tandborste med Kallas signatur liksom.
  Jag kan redan se hans glada min!
  Så jag håller tummarna!
  (bessamylove@gmail.com)

  Karin Jansson 2015-02-18 12:21:13 http://nouw.com/KariiinJansson
  Svara
 • Åh! Jag önskade mig en sådan i julklapp av mig själv men hade inte råd. Har alltid haft problem med mina tänder då jag har en emaljstörning, föddes med jättestort överbett (har haft tandställning i 12 år, räls i åtta), vilket resulterade i att jag fick operera käken (flytta fram 12mm) för att ens kunna använda mina framtänder… Nu har skruvarna i käken gjort så att mina rötter i fyra tänder blivit inflammerade och måste rotfyllas, och jag har ingen försäkring pga emaljstörninngen och operationen (hade blivit så ofantligt dyr månadskostnad ändå…). Så jag har en kostnadsberäkning från min tandläkare på ca 18 000, vilket är sådär halvkul när man lever på CSN… Men en schysst tandborste hade funkat utmärkt som plåster på tänderna! 🙂

  Elin 2015-02-18 11:50:51
  Svara
 • jag behöver en ny tandborste, och den här verkar grym

  jessica 2015-02-18 11:46:27
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind