Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UPP I VIKT

IMG_3831.JPGNi som följer mig i Mikz vet att det har varit lite strul med tumme upp och tumme ner funktionen i några dagar men nu funkar den igen, wihoo! Jag vill bara säga tack för all feed back på mitt inlägg om min viktuppgång som jag skrev där. Kommer fortsätta skriva och uppdatera er om den där så glöm inte följa mig. (Om ni inte har appen så ladda ner den HÄR) Har även också nu postat video på min favoritrumpövning där vilket har gjort att jag sitter här med världens träningsvärk i rumpis. Haha. Snart kommer jag få 2 fina vänner hit på lunch och i eftermiddag så kommer en filmkille hit och spelar in lite nya videos till min youtubekanal. Gissa vad? Kommer bli något nytt som jag inte alls vet hur det kommer gå så wish me luck! 🙂 Puss, I

//English: I just wanted to say thank you for all response on my post about my weight in Mikz. I will continue to post and do updates about it there so do not forget to follow. I also just posted a video on my favorite butt exercise today which have done that my butt is so sore today. Haha. Soon 2 frinds are coming over for some lunch and this afternoon United Screes guy will visit me to record some new videos to my youtube channel. Guess what we will record? It will be something new so I´m a bit nervous so wish me luck! Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Tightsen… wow!!!

  Martina 2015-02-21 16:29:56 http://www.martinas.nu
  Svara
 • oops…saw your link for the tights in previous post 😉

  Susanne 2015-02-17 22:08:09
  Svara
 • Love din blogg. Sa mycket inspiration och tips fran dig, tack! Nu undrar jag var dina tights kommer ifran, sjukt snygga! 🙂

  Susanne 2015-02-17 19:49:26
  Svara
 • Hej! Måste bara fråga var sport-bh´n kommer ifrån? Tack för en bra & inspirerande blogg!

  Helena 2015-02-17 15:43:58
  Svara
 • och nu när jag läste ovanstående kommentar: går det möjligtvis att få tag i smakprover för deras proteinpulver? Dessutom; hur ställer du dig till proteinpulver som Garden of life och Sunwarrior? Finns att läsa om på clearlife.

  Amanda 2015-02-17 13:17:39
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Jag kan kolla det med. Vet att jag fått det någongång i en hälsokostaffär så kolla där om de har. Jag har bara testat sunwarrior och det funkade bra men tröttnade tillslut på smaken av sötningsmedlet. När jag gör smoothies eller bakar gillar jag helt naturellt protein men när jag reser eller ska ta med protein och blanda med vatten så är det grymt 🙂 Kram Ida

   idawarg 2015-02-17 17:46:26
   Svara
 • Du är så himla snygg Ida! 🙂

  Neta 2015-02-17 13:16:45 http://netas.nu
  Svara
 • Det syns verkligen skillnad, så otroligt duktig och fin du är!

  Mirjam 2015-02-17 13:11:32
  Svara
 • Hej! Kan inte vi trogna läsare få rabatt på holistic via dig? =)

  Wiktoria 2015-02-17 12:25:05
  Svara
  • Svar på Wiktorias kommentar.

   Hej Wiktoria! Jag ska kolla det med en gång. Det är nog inte helt omöjligt att det går att lösa 🙂 Kram Ida

   idawarg 2015-02-17 12:58:40
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind