Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS BEN OCH RUMPPASS // BUTT AND LEG WORKOUT

ida-warg-squatsida-warg-squats-1ida-warg-bloggida-warg-alexandra-bringida-warg-träningTop – Similar HERE (AdLink) // Tights & Sport Bra – Lorna Jane // Shoes – HERE (AdLink)

Ajaj min rumpa! Igår körde jag ett benpass på gymmet och träningsvärken i min rumpa idag är galen! SÅ NICE! haha. Ett benpass utan träningsvärk har inte varit tillräckligt bra! Körde mina front squats på 25 kg och känner att tekniken börjar sitta så snart kommer jag börja öka vikten på dem vilket känns nice! Nedan kan ni se passet och kommer ladda upp film på några övningar i min app på Mikz under dagen så håll utkik 🙂 Kram, I

//English: My butt is really sore today! was at the gym yesterday and did a tuff leg and butt workout. Did my fron squats on 25kg and I really feel that my technique is good and I will soon start to put on some more weights. Wohoo. You can see the whole workout below and in min Mikz channel you will find videos from the workout. Love, I

10 front squats 20 kg X 1

10 front squats 25 kg X 5

10 lunges/side 32 kg X 3

Superset: 12 hip lifts 50 kg + 15 side walk rubber band X 4

10 leg press 100 kg X 3

Superset: 12 dead lift cable cross + 12/side one leg hip lifts X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hi Ida!
  I have a question concerning your workouts. How do you measure the weight, that you lift? Does the weight include the bar? And is each side with weight summed up? So what does ”25kg” mean?
  By the way, I really like your blog, because your very natural compared to many other girls doing blogs. Keep it up and stay who you are :))

  Sophie 2015-02-19 20:26:19
  Svara
 • Hej ida! Är supernyfiken på hur du gör deadlift i cable? Försökt googla lite men hittar inga bra videos o förklaringar. Är det något som du kanske skulle kunna filma? Hade varit super då jag känner att jag är i behov av lite inspiration och nya övningar 🙂
  Tack för en grym blogg! Kramkram

  Sanna 2015-02-17 22:40:30
  Svara
 • Hej ida!
  Jag fullkomligt älskar konditions träning och tidigare körde jag mycket intervallpass på löpbandet men har fått en disk i ländryggen som glappar lite… Pga disken så har jag lagt löpbandet på hyllan lite för att vila. Däremot tränar jag mycket på crosstrainern och spinning (vilket min sjukgymnast sagt var OK), uppdelat på 5-6 dagar i veckan + daglig rehab träning för att stärka rygg och bål.
  Men på senaste har jag fått väldigt stumma och svullna lår (framför allt yttresidan och lägst upp, där var ”the gap” brukade vara..) och är konstant trött i benen… Vet du vad det kan bero på? Jag har själv ingen aning och tycker detta känns så himla tråkigt. Att dra ner på träning känns ännu värre då träning är mitt sätt att varva ner och koppla av.. snälla hjälp!

  lena 2015-02-17 22:00:30
  Svara
 • Hej! Jag älskar din blogg och du är en av mina förebilder på väldigt många plan i livet! Skulle vara jättetacksam om du vill ta dig tid att svara 🙂
  Har lite funderingar om hur du räknar vikterna när du kör t ex benböj/ squats. När du skriver att du pumpar på 25kg, är det inklusive stången eller exklusive? Och hur mycket väger stången egentligen? Jag tänker jämt att jag lyfter kanske 10kg men då räknar jag inte stångens vikt. Kan man se på stängerna hur mycket dom väger?
  Stora kramar!

  Lisa 2015-02-17 18:24:21
  Svara
 • Hur gör du med handlederna under front squats? Mina börjar värka nästan direkt, och jag har inte ens överstigit 20 kg än på stången? :/ Gäller det att träna upp underarmar?

  vendea 2015-02-17 12:05:27
  Svara
  • Svar på vendeas kommentar.

   Well you are not supporting the weight with your arms or hands, the fingers only hold the bar gently. The bar is up against the throat resting on the delts, elbows and chest up up up. Ida aren’t you a personal trainer or have I misunderstood?

   mig 2015-02-19 14:41:02
   Svara
  • Svar på vendeas kommentar.

   Det går hur bra som helst för mig men ja har ganska starka underarmar sedan all pole dance och sedan krävs även en god rörlighet 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-17 13:00:36
   Svara
 • När idealbilden av träning går för långt!

  http://nouw.com/hanshen/nar-idealbilden-av-traning-gar-for-langt-17668236

  Hanna Wetterqvist 2015-02-17 12:00:28 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Hej Ida! Du bakade havrekakor för ett tag sen som du filmade i ett inlägg på mikz. Hur gjorde du dem, hittade aldrig något recept? Kram

  Maria 2015-02-17 11:52:07
  Svara
 • Hur långa brukar dina pass vara ungefär? Syftar framförallt på styrketräningen?:)

  Evelina 2015-02-17 08:36:35
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Om jag är själv så 40min-60min. När jag tränar med andra så typ 1-2 timmar. Haha. Det blir lätt så och sedan så måste jag fota och filma på gymmet till blogg, instagram och appen så det tar lite tid 🙂 Kram, Ida

   idawarg 2015-02-17 08:53:08
   Svara
 • Hej Ida!
  Kan inte du ta upp det här med att träna med träningsvärk? Är det okej att träna med lite träningsvärk eller ska man alltid vänta tills allt är borta? Kram Jenny

  Jenny 2015-02-17 07:52:10
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind