Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

@IDA.WARG

IMG_3768.JPGIMG_3767.JPGVänner följer ni mig på instagram? Gör dagliga uppdateringar där så om ni vill så kan ni följa mig på @ida.warg Kramis, I

//English: Do you follow me on instagram? I do daily updates there and you can follow me at @ida.warg Love, I

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Varför så mycket hud? Det får en att känna att träning bara handlar om yta och hur man ska se ut, istället för att betona hälsa och att må bra.

  Rebecca 2015-02-16 21:00:25
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en relativt ny följare, som har kastat om livet genom att äta bättre, sluta röka, och börjat träna igen. Tyvärr är det så att jag är en av alla dom som vill se ”snabba” resultat, trots att jag vet att snabba resultat är olidliga att försöka nå.

  Dock undrar jag, hur såg din resa ut? Har du alltid tränat, eller gick du från soffpotatis till gymråtta?
  Ha det bäst!

  Sofie 2015-02-16 18:13:27 http://uppochskutt.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Tänkte vända mig till dig med en fråga om kost och mat, eftersom du känns som rätt människa och fråga. Jag har på senaste tiden börjat äta mer nyttigt, mindre kolhydrater osv. Nu till problemet- på vardagar brukar jag äta frukost halv sju och äta lunch klockan elva/halv tolv. Jag har märkt att oavsett vad eller hur mycket jag äter så är jag nästan alltid hungrig innan klockan elva, får dåligt humör osv. Har du något tips på vad jag kan äta så jag står mig längre? Har prövat ägg, smoothie, macka, yoghurt osv. Blir nästan alltid hungrig även fast jag äter frukt på förmiddagen och jag vill helst inte småäta, dvs förmiddagsfika. Tacksam för svar!

  Miranda 2015-02-16 17:04:10
  Svara
  • Svar på Mirandas kommentar.

   Hej Miranda och tack för din kommentar! Förstår ditt problem och låter som dy kanske inte får i dig tillräckling under frukosten. Jag står mig längre om jag adderar protein som ex ägg, nötter, frön, linfröolja eller proteinshake till ex smoothien. Testa det. Kramis

   idawarg 2015-02-16 17:32:37
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har nyligen bestämt mig för att helt utesluta rött kött ur min kost och börja äta mycket mer vegetariskt vilket jag redan gör i skolan. Känns dock som att för mycket proteiner lämnar bort med tanke på den mängd jag tränar så undrar om du har något bra tips på hur jag ska få i mig extra proteiner? Grym blogg har du förresten!

  Fanny 2015-02-16 16:04:23 http://fannyh.webblogg.se
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Hej Fanny! Ett grymt tips är proteinpulver. Jag kör på växtbaserat som hampa och ris. Sedan nötter, ägg, ost, quinoa är också bra källor till protein Kram Ida

   idawarg 2015-02-16 17:29:58
   Svara
 • Följer dig förstås, älskar dina bilder – riktigt inspirerande! 🙂

  Mirjam 2015-02-16 16:01:25
  Svara
 • Hej Ida’!
  Älskar din blogg och läser den dagligen 🙂
  Jag har precis fått reda på att jag är allergisk mot gluten efter många år av ont i magen. Min fråga är om du har några tips på bra kolhydratskällor som är glutenfria när man tex är borta? När jag är hemma går det bra då jag äter råris, glutenfritt bröd m.m. Men alltid när jag är hemma hos andra eller ute blir det att jag bara äter tex sallad och kyckling, och det räcker inte riktigt för att jag ska orka. Även om du har något tips på mellanmål som mättar mer än en frukt?
  Tack få förhand 🙂
  /Sofi

  Sofi 2015-02-16 14:53:58
  Svara
  • Svar på Sofis kommentar.

   Hej Sofi! Jag brukar alltid ta med mig riskakor och om du tål nöter så är det grymt gott att ha något nötsmör på. Sedan så kan du alltid äta ris, potatis, frukt rotfrukter, quinoa, glutenfria havregryn mm. Att ta med raw food bars i väskan är ett grymt tips 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-16 17:22:40
   Svara
 • Helt underbara bilder! Så härligt att se dom och drömma sig bort.

  D. DeMarkey 2015-02-16 14:04:15 http://demarkey.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind