Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS WEEKS #WARGPOWER

IDA WARGida wargida warg

Maja

Ellen schutz

Louise

Lina

Ida

Sofie

Elin

Elin

Erica

Johanna Sjöö

sara

Jennifer

Carolina

Natalie

Arw

Oona S.

Emma

Hanna Björkdahl

Sofia

Sanna Eriksson

Karin Jansson

Emma

Felicia

Emily

Olivia Hörvallius

Paulina

Malin Åkerlund

maria

Jennie

Alltså WOW vad många so anmält sig i veckans utmaning om att göra 30 armhävningar/dag. Hur har det gått för er? Vet att det var en tuff utmaning men inte omöjlig! Haha. Någon som har träningsvärk? Grymt jobbat! Måste också säga att det är så himla kul att följa er och er träning i hashtagen #wargpower på instagram. Vi börjar närma oss 10 000 bilder vilket är helt underbart. Vilken enorm träningsglädje och inspiration man hittar i tagen. TACK fantastiska ni för att ni delar med er! Ovan ser ni några av mina favoritbilder från veckan. Imorgon kommer en ny grym utmaning upp kl 7.00 och jag räknar med att ni alla är på 😉 Kramis, I

//English: WOW how many who participated in this weeks challenge which was 30 push-ups/day. Did you make it? I know its a tuff one but its possible. Are you sore? Really good jab and so fun to follow you and your training in our hashtag #wargpower. We´re approaching 10 000 pictures and the hashtag is full of joy and inspiration. Thank you for sharing! Tomorrow 7.00 a new wonderful challenge is coming up and I hope you´re all in 😉 Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Kul att du tagit med min bild, första gången jag kör din utmaning. Det är galet vad mycket bättre jag blivit på armhävningarna efter bara denna veckans utmaning! Det gäller verkligen att öva på det man vill bli bra på. Supertaggad på nästa veckas utmaning!
  (Insta @vicsworkout)

  @vicsworkout 2015-02-15 22:41:11
  Svara
 • Var en superbra utmaning. Var ett tag sen jag gjorde veckans utmaning pga. Skador och sjukdom men har alltid velat bli bättre på just armhävningar. Har redan märkt av en skillnad då jag i början av veckan klarade av 10 max på rad men idag klarade jag av 16! Det kändes grymt!:)

  Emilia 2015-02-15 21:14:02 http://mylifestyles.myshowroom.se
  Svara
 • Hej Ida!!

  Grymt fina bilder! Kan du inte tagga dom bilderna som inte har bloggar men som kanske har Instagram? 🙂

  Vore kul om man kunde få ser deras ”websidor” också 😀 Vet att det är många som är nyfikna! 🙂
  Tusen tack på förhand!!

  Anna Helensson 2015-02-15 19:13:31
  Svara
 • Det var en jobbig utmaning. Körde 10 i taget lite under dagen. Men kändes lättare i nu i slutet på veckan 🙂 Ser fram emot nästa veckas utmaning! 😀
  Kram

  Karin Jansson 2015-02-15 13:07:26 http://nouw.com/KariiinJansson
  Svara
 • Det var jättekul! Och sjuuuukt jobbigt! 😀

  Bara Sara 2015-02-15 12:34:17 http://nouw.com/baakomtuppen
  Svara
 • Hoppas du kör en repris på denna utmaning nån gång! Jag har varit sjuk hela veckan 🙁 mitt rekord när det kommer till armhävningar är 24 på raken, så 30 armhävningar/dag hade ju varit perfekt för att försöka slå nytt rekord varje dag i en hel vecka!

  Veronica 2015-02-15 10:50:10 http://vrncfit.fitnessguru.com
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en superviktig fråga som jag har tänkt på länge. Jag har fastnat i en ond cirkel när det kommer till socker. Jag går runt och letar i skåpen hemma, och det finns inget stopp när jag börjar äta. Det har nog inte gått en dag utan att jag tänker på vad jag ska äta och jag sitter tom i skolan och tänker på vad jag ska äta när jag kommer hem. Jag har försökt sluta ett fler tal gånger och är så sjukt frustrerad över att det blir återfall varje gång.. Har du några tips på vad man kan göra för att bryta min dåliga vana och sluta tänka på vad jag ska äta hela tiden? Tack i förhand. Kram Hanna!

  Hanna 2015-02-15 09:53:10
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna och tack för din kommentar! Jag svarar på den i ett inlägg då jag vet att många har samma problem. Kramis

   idawarg 2015-02-15 10:17:24
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind