Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DO I REALLY WORKOUT JUST 3 TIMES WEEK?

question answerI wonder do you really “Only” workout 3times a day?? you seem to write more often about that you trained the other day or will train today…and you wrote that you train your legs just one day but you follow this squat challenge right? so you make this quats on more than one day? i am just a bit confused since i think you work out a lot more than you just wrote here :) <3

SVAR: Hi sweetie! I only workout 3 times week, monday, wednesday and friday. Sometimes when I have a lot of energy I do an extra workout but its not often. You are right about the squats and now I do squats in my leg workout, before my pole dance lesson and before my back workout. So squats 3 times/week but then on my ”workout days”. Then I do 10-40min yoga every morning just to stretch out my body. Thats it 🙂 Its a perfect schedule and my body have time to recover 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej fina Ida!
  Undrar lite… Jag har fastnat i en ond cirkel då jag har börjat räkna kalorier och hur mycket jag förbränner varje dag. Problemet blir då att jag tappat greppet om hur mycket jag ska äta om man ligger hemma en hel dag vilket man kan gilla att göra ibland… Har blivit fixerad kring kosten och vet inte vad jag ska göra för att komma ur detta. Har raderat alla appar som har med kalorier och förbränning att göra men allt är så mycket enklare sagt än gjort. Hur mycket bör man egentligen få i sig som en växande 17 åring? Har helt glömt hur mycket jag ska äta för att ha balans. Skulle verkligen bli överlycklig av ett snabbt svar! Krisar lite! Vill verkligen bara kunna käka normalt igen, utan att tänka på att ”Nej för lite protein” ”Nej för mycket kalorier” osv… Du är verkligen bäst och din blogg äger. Kram finaste du!

  Anonym 2015-02-14 12:29:23
  Svara
 • Jag fattar inte hur du har så snygga abs, armar och ben…. Jag tränar som en idiot varje dag, eventuellt en eller två vilodagar i veckan, men de dagarna jag ”vilar” går jag ändå på promenad 30-60 minuter och gör en massa gymnastikövningar när jag har tråkigt, väntar på tvätten, diskmaskinen, etc…. Men ÄNDÅ får jag inte fram dessa magrutorna.

  Vissa har ju lättare att bygga muskler än andra, men det verkar vara något som inte stämmer eftersom att de ALDRIG träder fram. Har hållt på i ca. tre år nu. Kanske måste börja deffa.

  E 2015-02-14 11:12:36
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   För mig är det precis likadant. Äter väldigt nyttigt, har gjort det i flera år + tränar på elitnivå. Ser ändå inte vältränad ut (förutom mina vader av någon lustig anledning). Det gör mig inget dock.

   Lottie 2015-02-14 21:59:35
   Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Ja du det är lite samma för mig ”E” måste kämpa 5-6 dagar i veckan och äta supernyttigt dessa dagar för att få synliga resultat och har fortfarande lite överflödigt hull som sitter envist kvar. Det handlar tyvärr inte bara om träning och att äta bra utan också genetik 😮

   Arw 2015-02-14 17:37:35 http://fames.se/metalbardess/
   Svara
 • Så skönt att läsa att du ger kroppen ordentligt med vila, man kan nästan bli stressad när man läser alla som tränar så mycket när jag inte får eller har ork. Men tack för att du inspirerar och visar att man inte behöver träna 6 dagar i veckan! Glad alla hjärtans dag, kram ❤
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-02-14 10:07:58 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Förstår faktiskt förvirringen från tjejen som frågar. Kanske bättre att formulera det som att du tränar tre dagar per vecka, istället för tre gånger per vecka?

  Sarah 2015-02-14 08:17:14 http://sarahadolfsson.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   Ja jag kan börja skriva det om det minskar er förvirring 🙂 Följ mig på Mikz så ser ni istället exakt vad jag tränar och äter varje dag http://getmikz.com/wargpower

   idawarg 2015-02-14 09:30:04
   Svara
 • Gillar att du ger kroppen tid att vila och att det känns som att du är så hälsosam. När man läser en del träningsbloggar så kan man nästan få lite ångest över hur mycket den personen tycks träna när man själv kanske inte har tid eller ork för det. Så jag ville bara säga tack för att du inte är en av dem 🙂 Glad Alla Hjärtans Dag till dig. Kram!

  Karin 2015-02-14 07:45:45
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Men tack fina du vad glad jag blir att höra <3 Glad alla hjärtans dag på dig med 🙂 Kramis <3

   idawarg 2015-02-14 09:28:51
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind