Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GREEN SMOOTHIE BOWL – BÄSTA STARTEN PÅ DAGEN

grön-smoothiegrön-smoothie-ida-warg-1grön-smoothie-ida-wargImorse käkade jag en grymt good grön smoothie/smoothie bowl till frukost. Så himla fräscht och en grym start på dagen. Mixa 1 banan, 1/2 fryst mango, 1 skopa proteinpulver, 1/2 pressad citron, 1 tsk chlorella, en bäve fryst spenat, 2 matskedar aloe vera och toppa med hampa frön, solrosfrön, frysta hallon och kokos. MUMS!

//English: This morning I had a tasty green smoothie/smoothie bowl for breakfast. So fresh and the best start of the day! Mix 1 banana, half frozen mango, 1 scoop protein powder, 1/2 lemon juice, 1 teaspoon chlorella, frozen spinach, 2 tablespoons aloe vera and top with hemp seeds, sunflower seeds, frozen raspberries and coconut. YUMMIE!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida! Jag har fått problem med celluliter på rumpan och låren.. Hur blir jag av med dessa? Jag mår dåligt över dem och mitt självförtroende sjunker mer och mer. Är orolig inför bikinisäsongen.. Vet att du kanske inte har tid att svara på det här men skulle vara guld!
  Mvh / Klara

  Klara 2015-02-18 16:12:19
  Svara
 • This looks so delicious <3 happy V-day

  https://aspoonfulofnature.wordpress.com/

  Anna 2015-02-14 12:50:31 https://aspoonfulofnature.wordpress.com/
  Svara
 • Skillnaden på protein pulver och bcca? Om jag har förstår rätt så kan man ta protein pulver på morgononen, som mellan mål, före, under och efter träning och bcca ska man ta före-under-efter. Förstår som inte varför man ska ha båda, vet att bcca är protein som redan är nedbrutet och ”far in direkt i musklerna” men det gör ju ändå protein också bara att de är långsammare. Vad tycker du är bäst att ha protein pulver eller bcca och om du tycker man ska ha båda, varför det ? 🙂

  e 2015-02-13 20:05:26
  Svara
  • Svar på es kommentar.

   Alltså jag använder varken eller, eller jo jag använder proteinpulver i mina smoothies som jag gör hemme och ibland som kvällsmål innan läggdags. Du behöver inte ha något ut av det men proteinpulver kan vara ett bra och enkelt alternativ till mellanmål men då rekommenderar jag dig att välja ett av hög kvalité som är naturligt och utan massa sötningsmedel. Du hittar det från Holistic här http://www.vitamera.se/ref/idawarg/proteineraminosyror-g25.html

   idawarg 2015-02-14 09:33:52
   Svara
 • omg vad gott och enkelt det ser ut. nyttigt kan verkligen vara härligt gott och fint

  D. DeMarkey 2015-02-13 13:27:16 http://demarkey.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind