Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIVE FRÅN GYMMET

(null)

(null)

Första mobilbloggen jag gjort ever här på bloggen! Blev så hetsigt innan jag skulle iväg på träning så hann inte blogga. Hoppas det hår bra med mobilbilder och ett litet spontant inlägg eller hade ni hellre sett att jag hoppade över kvällsblogginlägget? I alla fall har jag precis kört 5 set front squats i mina nya tights från Lorna Jane. Video på dem finns i min App på Mikz. Nu ska jag iväg till StudioDQ och köra Pole Dance och jag är toktaggad! Wohoo! Hoppas ni har en grym kväll! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Alla inlägg som går är bra inlägg!

  Sofie 2015-02-28 11:49:36 http://merajag.devote.se
  Svara
 • Hej idag jag vill bara säga att du inspirerar mig ganska mycket o älskar din blogg, nu till min fråga skulle va jätte tacksam för svar 🙂
  Jag är en 19 åring tejej som är 153 cm och är nöjd med min kropp förutom min mage o armar det så att jag har tänk att börja gå pw 5 i veckan i en timme och sedan gör 3×15 styrkte övningar efter de anser du att de bra eller ska jag vila i mellan de styrke övningar jag kör är mest pulshöjande o lite mage o arm som upphopp planka armhävningar . Skulle vara jätte tacksam för svar 🙂

  Madde 2015-02-11 23:18:28
  Svara
  • Svar på Maddes kommentar.

   Det låter som en bra plan men skulle även addera mer styrketräning. Där emot kommer kosten vara det viktigaste så träning med hälsosam kost kommer ge dig resultat Kram Ida

   idawarg 2015-02-12 09:26:03
   Svara
  • Svar på Maddes kommentar.

   Det jag vill med min träning är att gå ner i vikt och få fastar kropp tror du de en bra sätt 🙂

   Madde 2015-02-11 23:22:46
   Svara
 • Mobile, nice one :). Front squats are in program here in Berlin tomorrow…
  http://fitterforlife.wordpress.com

  Taija 2015-02-11 23:06:53 http://fitterforlife.wordpress.com
  Svara
 • Hej!

  Jag skickade ett mail till dig igår, men tänker att du får en hel del mail.. Jag undrar bara lit kortfattat hur du fick reda på vad du inte tålde? Jag har fruktansväda problm med svullen mage, magkramper m.m. Äter glutenfritt och mjökfritt och då har jag inte ont iallfall, men är fortfarande väldigt uppblåst.. Hur går jag tillväga ? Så less på detta..
  Stor kram!

  caroline 2015-02-11 22:28:34
  Svara
  • Svar på carolines kommentar.

   Hej Caroline och tack för din kommentar! Ja jag får en del mail 🙂 Jag förstår dig och din frustration. Jag gjorde ett ImuPro test via min naturläkare i Hudiksvall. Vet dock att det går att göra via vissa andra kliniker i sthlm. Googla och kolla upp. Det är ej vetenskapligt bevisat men läkarna i Tyskland använder sig av testet och det har hjälpt mig mycket 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-12 09:21:47
   Svara
 • Har du avslutat samarbetet med PUMA? 🙂 varför?

  Maria 2015-02-11 21:05:13
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Ja det har jag. Jag valde att gå vidare för att vara helt fri och kunna få använda de kläder jag vill. Älskar Puma och hela gänget bakom men just nu känns det här rätt 🙂 Blir ju roligare i bloggen då jag kan tipsa mer om alla olika träningskläder 🙂

   idawarg 2015-02-12 09:19:50
   Svara
 • Sjukt snygga tights! Hur går det med Wargrun utmaningen? e taggad till tusen 😉

  Natta 2015-02-11 19:30:40
  Svara
 • Hej Ida! Tycker din blogg är riktigt inspirerande. Jag har en fråga till dig. Jag har tidigare haft problem med en ätstörning som jag nästan lyckades ta mig ur, men nu har jag under en period börjat hetsäta. Jag tappar kontrollen och äter stora mängder av ”dålig” mat. Jag vill verkligen ta mig ur det här då jag mår dåligt av det och det förstör min hälsa och träning, men vet inte hur. Har du några tips på hur jag skulle kunna göra? Kram!

  Emelie 2015-02-11 19:11:07
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie Jag skulle verkligen rekommendera dig att ta kontakt med en ätstörningsklinik för att få råd. Jag har ingen tidigare erfarenhet av hetsätning så kan inte rådge dig. Lycka till! Kramis

   idawarg 2015-02-12 09:18:01
   Svara
 • I want to start off with saying I LOVE your blog!! You are so fabulous and such an inspiration! I have a huge question to ask you:
  Could you write on some tips for squatting heavy weight? I am so unbalanced, and so I can barely squat the bar with no weights! I can do other legs exercises using very heavy weight, but when it comes time to squat I wobble around, not because it’s too heavy, but because my body has no balance! I would really love to squat heavier weight because the light weight is too easy for me, do you have any tips on learning to squat heavier? Thanks so much!

  Jag vill börja med att säga att jag ÄLSKAR din blogg !! Du är så fantastisk och en sådan inspiration! Jag har en enorm fråga att ställa er:
  Kan du skriva om några tips för huk tung vikt? Jag är så obalanserad, och så jag kan knappt sitta på huk i baren med inga vikter! Jag kan göra andra ben övningar använder mycket tung vikt, men när det blir dags att sitta på huk jag vingla runt, inte för att det är för tungt, men eftersom min kropp har ingen balans! Jag skulle verkligen älska att sitta på huk tyngre vikt eftersom den låga vikten är för lätt för mig, har du några tips om att lära sig att sitta på huk tyngre? Tack så mycket, kärlek!

  Maddy 2015-02-11 18:19:41
  Svara
  • Svar på Maddys kommentar.

   Hi sweetie and thank you for your comment! <3 I have exactly the same problem as you and its because I have very long legs and back squats are just so uncomfortable for me. From squats suits me and my body shape so much better. Have you tried front squats? Then I really recommend you to strengthen your weakest links in your body. For me it is my ankles, and the muscles around my knee. Start to do squats with just the bar for 1-2 weeks and the start to gradually put on more weights. Good luck! Love, I

   idawarg 2015-02-12 09:16:36
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt