Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SMOOTHIE BOWL – RECEPT

smoothie-bowl-1 smoothie-bowlSå här grön och fin var min morgon då jag njöt av denna fina smoothie bowl efter morgonyogan. Smoothie bowl eller grön yoghurt är exakt samma sak som en smoothie förutom att man äter den i en skål, med sked och topping istället för att dricka den. Eller jag jag brukar ta mindre vätska när jag ska äta den i skål än dricka den så den blir lite tjockare och mer yoghurtaktig. Toppa med frön, kokos, hampafrön och gojibär. HÄR hittar ni recept på min gröna smoothie bowl/gröna yoghurt.

//English: Started this morning with this green and tasty smoothie bowl after my morning yoga. Smoothie bowl is exactly the same thing as a smoothie exempt that you put it in a bowl and eat it with a spoon. Top with seeds, coconut, hemp seeds and goji berries. HERE is the recipe on my green smoothie bowl.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Ida, vad äter du till detta?

  Lotta 2015-02-09 22:30:23
  Svara
  • Svar på Lottas kommentar.

   Eftersom min smoothie innehåller 600-700kcal så behövs inget mer 🙂

   idawarg 2015-02-10 09:41:42
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Varifrån får du ihop så mycket kcal i dendär? Och tänker du kcal eller mättnad?

    Ursäkta för frågorna, är bara lite nyfiken! 🙂

    Lotta 2015-02-13 13:50:01
    Svara
 • Hej Ida!
  Har lite problem och hoppas att du kan hjälpa mig. Jag började träna på gym och bli medveten om kosten för drygt ett år sedan. Sedan dess har det gått upp och ner- ätit för mycket eller för lite, tränat för mycket eller för lite osv…
  Nu är jag trött på detta. Jag får dåligt självförtroende när jag trycker i mig för mycket och då äter jag så mycket som jag tror är normalt, men det är ju då oftast för lite eftersom att jag går ner i vikt.
  Det jag frågar om alltså är hur man hittar en balans? Har inte pengar till pt (fattig student)…. Kram!

  Fanny 2015-02-09 22:16:56
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Hej Fanny! Det där med att hitta balansen är inte alltid lätt och betyder olika för alla. Tränar man mycket så är det så viktigt att du får i dig mat. Ät både kolhydrater, protein och fett och ät regelbundet och tills du är mätt. Går du ner i vikt så äter du för lite och behöver äta mer helt enkelt. Jag känner mig ofta som världens matvrak om man jämför med mina tjejkompisar men jag behöver mycket mat då jag tränar och gör av med energi så då får jag se till att ge kroppen det också. Att du får dåligt självförtroende är inte bra och jag skulle verkligen rekommendera dig att börja varje dag med yoga och att säga minst 3 bra saker om dig själv. Självkänsla är så viktigt att öva på. Du kommer en dag hitta din balans. Kram Ida

   idawarg 2015-02-10 09:41:10
   Svara
 • Vad tror du om denna glutenfria pastan gjord på 100& ekologiskt fullkornsrismjöl? http://www.semperglutenfritt.se/innehall/fiber-sedani

  Marinda 2015-02-09 21:31:06
  Svara
 • Hej Ida! Tack för bra tips och pepp! Jag har en fråga. Jag tränar så ofta jag kan oftast 5 ggr i veckan. Då kör jag sön-tors och vilar fredag, lördag eftersom jag oftast har annat för mig då. Är det dåligt att köra helkroppsträning (samma träningschema) flera dagar i rad utan att vila emellan? Finns det något tumregel? Hur tränar och vilar du? Kram Alice

  Alice Holmgren 2015-02-09 21:30:21
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind