Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DET HÄR VILL JAG FÖRMEDLA

IMG_3252.JPG

Work out because you love your body, not because you hate it.

question answerHej Ida! Jag är en träningsglad tjej som följer din blogg och jag undrar hur du, som är en känd fitnessikon som många ser upp till, tänker på hur du ser på träning och därmed påverkar andra, vilken bild du vill förmedla av mat, träning och hälsa till andra? Vore jättetacksam för svar!

SVAR: Hej och tack för en bra fråga. Jag tänker väldigt mycket på vad för budskap jag sänder ut, vad jag rekommenderar och försöker vara en så bra förebild som möjligt. Det är inte alltid helt lätt och ibland kan formuleringarna bli fel men mitt budskap här på bloggen vill jag alltid ska vara hälsa och glädje. Mat är något jag tycker man ska förknippa med något positivt och som ska ge energi till att leva livet och inte något man förknippar med ångest. Träning är något jag vill att man ska göra för att man älskar sig själv och inte för att man hatar sig själv. Jag vill inspirera människor till att träna för att det är roligt och för att kroppen behöver det och mår bra av det. Att äta bra och nyttig mat för att det ger din kropp näring och energi och inspirera till att det faktiskt går att äta grymt bra och nyttig mat fast den är galet god. Allt handlar om en balans som man hela tiden måste jobba på för att hitta. Jag vill inte bidra till hets utan jag vill uppmuntra till att få folk att träna och äta bra mat för att det är det som kroppen behöver och mår bra av. Ingenting är svart eller vitt utan vi alla har vår eget perfekta sätt att äta, träna och leva på och vår helt egen balans.

Kärlek, I

//English: Question/answer in swedish. Use google translate. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej ida!

  Din blogg har alltid varit en stor inspiration för mig och framförallt nu när jag nyligen blivit diagnoserad med IBS. Jag är även laktosinotollerant och ska dra ner på gluten nu också vilket jag märker att min kropp mår bättre av. I och med att jag har IBS bör jag inte äta fiber vilket är det största problemet för mig. Jag vill äta mörkt bröd, fullkorn, matvete o liknande men det går ju inte och jag gillar inte att äta vitt bröd eller sånt. Har du tips på alternativ livsmedel till detta som inte är ”onyttigt” som är glutenfritt, laktos och inte fiber? Jag mår ju som bäst av att äta nyttigt.

  Kram Cajsa

  Cajsa 2015-02-06 17:35:04
  Svara
 • Din blogg är min favoritblogg! Du inspirerar till att äta gott och nyttigt, röra på sig samtidigt som det är både kul och utmanande. Du är alltid så noga med att vara ärlig men också ödmjuk och inte kör över andras val eller syn på saker.
  Jag har ändrat min syn på träning och kost, nu när jag tränar är det i första hand för att må bra genom att ha kul och utmana mig själv så mycket som jag orkar. Studerar 100% och arbetar 30-705 varje månad så träningen har blivit mitt sätt att slappna av, vara i nuet och sen gå runt med må-bra-hormoner hela dagarna. Din blogg kan verkligen inspirera de dagar det känns jobbigt och stressigt att ta sig till gymet, samtidigt som du verkligen lärt ut att man ska lyssna på sin egna kropp. Unna sig själv att må bra!
  Tusen tack Ida! Kram från Elin

  Elin 2015-02-05 23:00:45
  Svara
 • hej ida! jag måste bara säga att du är en sånn stor inspiration för mig och tror nog mååånga tjejer tycker likadant! Blir alltid lika glad när jag trycker in på din blogg, om jag har en dålig morgon så går jag in på din blogg för att bättra upp mitt humör, du är en sånn gläjdespridande tjej! forsätt med det du gör!! Kram <3

  Matilda 2015-02-05 22:25:04
  Svara
 • Jag har följt dig och din matdagbok på mikz och det är otroligt inspirerande allt du gör och äter! Tack för att du delar med dig! En sak jag undrar över av nyfikenhet är varför du relativt ofta äter samma sak till lunch och middag eller till frukost och kvällsmål? Någon/några speciella anledningar? 🙂

  Johanna 2015-02-05 22:01:19
  Svara
 • Du är så smart du Ida!
  Och ang kommentaren ovan så håller jag med dig. På instagram och gymmet ser jag människor hälla i sig celsius, kvarg i mängder och konstiga barer. Själv sitter jag där med mitt vatten, torsk och en och annan raw bite haha… Känner mig sjukt ”omodern” men jag anser ändå att delar av deras kost är godis som har börjat anses som nyttigt i fitnessvärlden på instagram.

  Marinda 2015-02-05 19:19:33
  Svara
 • Hej Ida! En fråga om märket FEMIMAL..
  Du är ju väldigt för att ”allt” ska vara ekologist som du äter och gluten/laktosfritt (om jag fattat rätt) och helst inte massa sötningsmedel i till exempel protein, då till min fråga, vad tycker du om Alexandra Brings serie FEMIMAL? Du är väl nära vän med Alexandra och även jobbar med henne så hade varit kul om du kunde göra en recension om vad du tycker om FEMIMAL produkterna! 🙂 kram! (ett väldigt intressant inlägg om inte annat)

  e 2015-02-05 16:58:44
  Svara
  • Svar på es kommentar.

   Hej e! Jag och Alexandra har väldigt olika kosthållning och syn på kost och vi brukar prata om det och skratta. Alexandra vet att jag inte använder eller rekommenderar varken hennes eller andra produkter med massa sötningsmedel men det är helt efter mitt tycke och smak. Hon har gjort Femimal med ett stort och seriöst kosttillskottsföretag och produkterna är lagliga och ska hålla kvalité och det gör de säkert men som sagt så använder jag inga produkter med sötningsmedel. Jag har inte testat produkterna så kan ej ge en recension. Kram Ida

   idawarg 2015-02-05 17:10:59
   Svara
 • Hej Ida! Jag har löptränat länge men bestämde mig för omkring ett år sedan att komplettera löpningen med styrketräning. Sedan dess har jag styrketränat lite hemma men nu vill jag börja träna på gym också. Jag känner mig dock rätt rådvill och modstulen när det kommer till det här med att träna på gym. Har du några tips på hur man kan börja?

  Anna 2015-02-05 16:07:02
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Det allra bästa är att börja med att boka några pass med en PT som kan hjälpa dig med ett träningschema och teknik så du vet att du gör rätt. Har du inte möjlighet till det så läs bloggar, kolla youtubevideos på olika övningar, ta någon gruppträning innehållande styrka och kolla om du kanske kan haka på någon vän som tränat innan för att få lite tips och idéer 🙂 Var inte rädd i gummit och skäms inte! Våga testa och våga göra fel. Kramis

   idawarg 2015-02-05 17:05:36
   Svara
 • Håller verkligen med dig! 😀 Har en fråga om ”squatschallenges” som jag ser allt fler lägger upp på instagram, att man ska göra fler och fler varje dag. Hur viktigt är det att man värmer upp innan man gör något sådant? Och vad kan man göra för uppvärmning hemma för att kunna göra några enkla övningar? 🙂
  Tack på förhand! 🙂

  Josefine 2015-02-05 14:41:43
  Svara
 • Grymt Ida! Håller helt med dig!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-02-05 13:41:48 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • grymt bra, så otroligt bra skrivet!! du är bra fin du p åalla sätt och vis, insida och utsida. <3

  DeMarkey 2015-02-05 13:22:25 http://demarkey.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind